Hjälp och stöd för startande av företag får du på Vasaregionens Nyföretagscentrum Startia. Vår konfidentiella och avgiftsfria service hjälper dig att starta och vidareutveckla egen affärsverksamhet.

Fast det är lätt att bli företagare och starta eget, ska du noga tänka över om företagandet är det rätta alternativet. Innan företaget grundas, ska du också noga bedöma om affärsidén kan förverkligas och utvecklas.

Startian neuvojat 2018 72dpi 600px

I företagsrådgivningen går vi igenom till exempel olika företagsformer, din företagsidé, affärsverksamhetsplan och hur man ansöker startpeng. Vi hjälper dig med att göra företagets etableringsanmälan. Boka tid till Startia så kan vi diskutera din affärsidé och se om den håller och är värd att satsa på!

Vi hjälper dig också om du planerar att bli företagare genom att köpa ett företag, fråga våra företagsrådgivare om företag som är till salu i Vasaregionen!

Guiden Bli Företagare i Finland 2019

Startias morgonkaffe-tillställningar varje onsdag. Välkommen med för att höra vad man ska ta i beaktande då man grundar ett företag.

Vasaregionens Nyföretagscentrum Startia
Nedre torget 1 A, 3 vån
65100 Vasa
Tfn 06 317 7600
info@vasek.fi

Boka tid hos företagsrådgivare

StartiaUYKIns SE 400px