Juridisk rådgivning

kuvituskuva

Företagare kan ha behov av juridisk hjälp, men vem ska man ta kontakt med? Vår nya tjänst Sparra med juristen gör tröskeln lägre att kontakta en jurist. Våra företagsrådgivare deltar i processen och i diskussionen med juristen.

Observera att kostnadsfri juridisk rådgivning är av allmän karaktär och inte går in på detaljer i ditt fall eller tar del av dina handlingar.

Gör så här:

  1. Ta kontakt per e-post med någon av våra företagsrådgivare (se kontaktuppgifterna). Beskriv i e-postmeddelandet din fråga som du vill att juristen ska ge svar på.
  2. Företagsrådgivaren förmedlar din fråga till en jurist.
  3. Du diskuterar med juristen vid en separat överenskommen tidpunkt. Mötet är kostnadsfritt och tar ca 30–60 minuter. Också företagsrådgivaren deltar. Alla råd och eventuella lösningsförslag som ges under mötet är kostnadsfria.
  4. Om du vill kan du gå vidare med ditt ärende med juristen. Företagaren står för kostnaderna för eventuella fortsatta diskussioner.
  5. Våra företagsrådgivare tar kontakt med dig i ett senare skede för att höra dina kommentarer om sparrningen.

Sparra med juristen erbjuds av VASEK i samarbete med juristerna vid EY, KPMG, Näsman & Båsk och Advokatbyrå Kim Åstrand Ab.