Befintliga företag

Letar du efter en partner som hjälper ditt företag att nå sin fulla potential? VASEK är det rätta valet! Vi har årtionden av erfarenhet inom företagsutveckling och erbjuder mångsidiga tjänster som hjälper dig att skapa och upprätthålla en framgångsrik verksamhet.

Kenneth Dalkvist

Varför boka tid med en företagsrådgivare?

 

  • Helhetsstöd: Oavsett om det handlar om marknadsföring, ekonomihantering eller personalhantering, har vi råd och hjälp för varje behov.
  • Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje företag är unikt, så vi närmar oss varje kund individuellt. Vi kartlägger din företagssituation och hittar de bästa lämpliga metoderna och råden för dig.
  • Erfarenhet och expertis: VASEK har gedigen erfarenhet och djup expertis inom olika affärsområden. Du kan lita på att vi är rätt partner för att hjälpa dig och ditt företag att nå dina mål.
  • Lokal närvaro: Vi verkar nära våra kunder och känner väl till Österbotten-regionens specifika egenskaper. Detta möjliggör en ännu bättre och snabbare service.

Våra tjänster

  • Strategisk planering: Vi hjälper dig att skapa en tydlig och omfattande affärsstrategi som leder ditt företags verksamhet mot framgång.
  • Investeringar: Vi hjälper dig att planera dina investeringar, kartlägger lämpliga stöd- och finansieringsalternativ tillsammans med dig och hjälper dig att söka finansiering och stöd.
  • Marknadsföring: Vi brainstormar tillsammans marknadsföringsåtgärder som hjälper dig att växa din kundbas och stärka ditt varumärke.
  • Ekonomihantering: Vi erbjuder vårt nätverk så att du hittar de ekonomihanteringstjänster som passar ditt företag bäst, vilket håller din företags ekonomi under kontroll och hjälper dig att fatta kloka beslut.
  • Personalhantering: Vi hjälper dig att rekrytera de bästa talangerna och utveckla din personal så att ditt företag kan bli ännu mer framgångsrikt.

Kontakta oss och boka tid

097A1201

Om du vill ha mer information om våra tjänster eller vill diskutera hur vi kan hjälpa just ditt företag, kontakta oss gärna! Vi är här för dig och vill hjälpa dig att nå dina mål.

Boka tid hos företagsrådgivare

  • Beställ vårt nyhetsbrev som utkommer ungefär två gånger i månaden och följ våra kanaler i sociala medier, så får du veta direkt vad som är aktuellt med företagandet i Vasaregionen. Länkarna hittar du här.

Företagarberättelser

Saari 8

Trädgårdsintresset blev deltidssyssla

Efter en kylig och försenad vår är nu trädgårdssäsongen äntligen igång i Österbotten – något som Minna Saari i Tervajoki också märker som första årets företagare i just den branschen. Telefonen har gått varm de senaste veckorna och kalendern fylls med allt från beskärnings- till planteringsuppdrag.
Läs mera
K Fishing 3

Fiskare på heltid – en frihet med många utmaningar

Det är tidig marsmorgon och Kim Ömossa i Molpe gör sig redo för att åka ut på isen och vittja nät. Havet – oavsett om det är is eller vatten, stiltje eller storm, är hans arbetsplats sedan november 2023 då han på heltid blev yrkesfiskare under företagsnamnet K-Fishing.
Läs mera
HHD Entertainment 8

De satsade när alla andra drog i bromsen

I över två år levde kultur- och evenemangsbranschen i ovisshet på grund av pandemin. Mitt under krisen beslöt Henrik Hagnäs och Dennis Asplund att bilda HHD Entertainment – ett företag med fokus på att arrangera festivaler, spelningar och gig. Konceptet Bigday skapades och i år ordnas festivalen för fjärde gången – med en hittills aldrig skådad biljettförsäljning.
Läs mera
Staddax 1

Från föräldraledig till företagare och chef

När föräldraledigheten var slut och det var dags att återgå till arbetet, började Caroline Silfver fundera på alternativ. Helg- och kvällsarbetet inom service- och restaurangbranschen där hon jobbat som restonom lockade inte längre, och istället valde hon att förverkliga idén om att grunda eget städföretag.
Läs mera