Toimiva yritys

Suunnitteletko yrityksesi toiminnan kehittämistä? Kysy meiltä yritysneuvojilta, kerromme mahdollisuuksistasi kehittyä ja autamme kaikissa kysymyksissäsi maksuttomasti ja luottamuksella.

vasek9

Tuemme toimivien yritysten kehittämistä ja kasvua monipuolisesti. Tarjoamme neuvontaa yrityksesi tilanteen määrittelyssä, koulutusasioissa, investointi- ja rahoituskysymyksissä, verkostoitumisessa ja kansainvälistymisessä.

Palvelemme myös toimitilakysymyksissä ja välitämme tietoa yrityksille hyödyllisistä seudullisista elinkeinoelämän kehittämishankkeista.

Ota suoraan yhteyttä yritysneuvojiin tai soita 06 317 7600.

Varaa aika yritysneuvojalle

Yrittäjätarinoita

Elisa Havuselasta Isännöintipalvelu Hissan uusi omistaja

Vuoden vaihteessa toteutui pitkään suunniteltu ja hyvin valmisteltu omistajanvaihdos vuonna 1983 perustetussa vaasalaisyrityksessä Isännöintipalvelu Hissa Oy:ssä. Omistaja Juha Hissa, joka pyöritti yritystä 20 vuoden ajan, luovutti omistajuuden Elisa Havuselalle ja jatkaa itse osa-aikaisena työntekijänä yrityksessä.
Lue lisää

Julia auttaa yritysasiakkaitaan sanomaan KYLLÄ

Oma yritys oli Julia Olinille kaukainen ja epärealistinen haave, kunnes hän eräänä päivänä päätti piipahtaa Uusyrityskeskus Startiassa. Yhtäkkiä kaikki kävi todella nopeasti, ja YES Communications-yrityksestä tuli totta. Käynnistysvaihe meni yli odotusten, ja Julia näkeekin, että hänen tarjoamilleen palveluille on selkeästi tarvetta.
Lue lisää

From Koskö with love – Alicia kehrää lähituotettua lankaa Koskö Millissä

Alicia Trezise-Segervall vaihtoi australialaisen Sydneyn lämmön ja liikenneruuhkat neljään vuodenaikaan ja suomalaisen Mustasaaren rauhaan. Rakkaus sai hänet muuttamaan tänne ja kiinnostus käsitöitä kohtaan sai hänet perustamaan Koskö Mill -nimisen kehräämön Koskön kylän vanhaan koulurakennukseen.
Lue lisää

Malax Bageri & Conditori laajentaa

Piirustukset ovat valmiina, tukihakemus jätetty ja aivan pian olisi tarkoitus aloittaa Malax Bageri & Conditorin laajennustyöt. Omistaja Mats Udd toivoo, että kaikki on valmiina keväällä ja odottaa voivansa silloin lisätä konditoriapuolen tuotantoa merkittävästi.
Lue lisää