Toimiva yritys

Etsitkö kumppania, joka auttaa yritystäsi saavuttamaan täyden potentiaalinsa? VASEK on oikea valinta! Meillä on vuosikymmenien kokemus yrityskehityksestä ja tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka auttavat sinua luomaan ja ylläpitämään menestyvää liiketoimintaa.

Kenneth Dalkvist

Miksi kannattaa varata aika yritysneuvojalle?

  • Kokonaisvaltainen tuki: Olipa kyse sitten markkinoinnista, taloushallinnosta tai henkilöstöhallinnosta, meiltä löytyy neuvot ja apu jokaiseen tarpeeseen.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, joten lähestymme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Kartoitamme sinun yrityksesi tilanteen ja selvitämme juuri sinulle parhaiten sopivat toimintatavat ja neuvot.
  • Kokemus ja asiantuntemus: VASEKilla on vankka kokemus ja syvä asiantuntemus eri liiketoiminta-alueilta. Voit luottaa siihen, että olemme oikea kumppani auttamaan sinua ja yritystäsi saavuttamaan tavoitteesi.
  • Paikallinen läsnäolo: Toimimme lähellä asiakkaitamme ja tunnemme hyvin Vaasan seudun Pohjanmaan alueen erityispiirteet. Tämä mahdollistaa entistä paremman ja nopeamman palvelun tarjoamisen.

Palvelumme

  • Strateginen suunnittelu: Autamme sinua luomaan selkeän ja kattavan liiketoimintastrategian, joka ohjaa yrityksesi toimintaa kohti menestystä.
  • Investoinnit: Autamme sinua investointien suunnittelussa, kartoitamme kanssasi sopivat tuki- ja rahoitusvaihtoehdot ja autamme hakemaan rahoitusta ja tukea.
  • Markkinointi: Mietimme yhdessä markkintointitoimenpiteitä, jotka auttavat sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja vahvistamaan brändiäsi.
  • Taloushallinto: Tarjoamme verkostomme käyttöösi, jotta löydät juuri yrityksellesi sopivat taloushallinnon palvelut, jotka pitävät yrityksesi talouden hallinnassa ja auttavat sinua tekemään fiksuja päätöksiä.
  • Henkilöstöhallinto: Autamme sinua rekrytoimaan parhaat osaajat ja kehittämään henkilöstöäsi, jotta yrityksesi voi menestyä entistä paremmin.

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika

097A1201

Jos haluat lisätietoja palveluistamme tai haluat keskustella siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Olemme täällä sinua varten ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Varaa aika yritysneuvojalle

  • Tilaa noin kahdesti kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme ja seuraa sosiaalisen median kanaviamme, niin saat tuoreeltaan tiedot ajankohtaisista yrittämiseen liittyvistä asioista. Linkit löydät täältä.

Yrittäjätarinoita

Laihian Autotarvike 2

Laihian Autotarvikkeen toiminta jatkuu sukupolvenvaihdoksen ansiosta

Vakaan työpaikan ja työnjohtajan tehtävien tuoma turvallisuus ei estänyt Jussi Rauhalaa. Viime kesänä hän jätti 17-vuotisen työuransa alueen autoliikkeessä ottaakseen haltuunsa isänsä varaosakaupan Laihialla. Laihian Autotarvike Oy:n toiminta jatkuu sukupolvenvaihdoksen ansiosta.
Lue lisää
Saari 8

Puutarhaharrastuksesta tuli osa-aikaista yrittäjyyttä

Kylmän ja myöhäisen kevään jälkeen puutarhakausi on vihdoin käynnissä Pohjanmaalla, ja sen on myös tervajokinen Minna Saari huomannut. Minna toimii ensimmäistä vuottaan yrittäjänä juuri puutarha-alalla. Puhelin on soinut viime viikkoina tauotta, ja kalenteri täyttyy kaikista mahdollisista puutarhatöistä puiden leikkaamisesta kasvien istuttamiseen.
Lue lisää
K Fishing 3

Kalastajana kokopäiväisesti – vapaus monien haasteiden keskellä

On varhainen maaliskuun aamu ja Kim Ömossa Molpessa valmistautuu lähtemään jäälle kokemaan verkkoja. Meri – oli se sitten jäässä tai avovettä, tyynellä tai myrskyssä – on ollut hänen työpaikkansa marraskuusta 2023 lähtien, jolloin hänestä tuli kokopäiväinen ammattikalastaja perustettuaan yrityksensä K-Fishing.
Lue lisää
HHD Entertainment 8

He panostivat, kun kaikki muut vetäytyivät

Yli kaksi vuotta kulttuuri- ja tapahtuma-ala eli pandemian vuoksi epävarmuuden aikaa. Kriisin keskellä Henrik Hagnäs ja Dennis Asplund päättivät perustaa HHD Entertainment -yrityksen, joka keskittyy festivaalien, konserttien ja keikkojen järjestämiseen. Bigday-konsepti syntyi, ja tänä vuonna festivaali järjestetään neljännen kerran – ennennäkemättömällä lipunmyynnillä.
Lue lisää