Apua ja tukea yrityksen perustamiseen saat Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja maksuton palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen.

Vaikka yrittäjäksi ryhtyminen ja yrityksen perustaminen on helppoa, ennen liiketoiminnan aloittamista kannattaa silti miettiä tarkkaan, onko yrittäjyys juuri se oikea vaihtoehto. Liikeidean toteutusta ja kehittämistä on myös arvioitava tarkkaan ennen yrityksen perustamista.Startian neuvojat 2018 72dpi 600px

Yritysneuvonnassa käymme läpi muun muassa eri yritysmuodot, liikeideasi, liiketoimintasuunnitelman ja starttirahan hakemisen. Autamme sinua myös tekemään yrityksen perustamisilmoituksen. Varaa aika Startiaan, niin aloitetaan liikeideasi arvioimisella!

Meiltä saat apua myös, jos harkitset ryhtymistä yrittäjäksi ostamalla jo toimivan yrityksen. Tarkkaa tietoa Vaasan seudulla myytävänä olevista yrityksistä saat yritysneuvojiltamme.

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Startian aamukahvitilaisuudet joka keskiviikko. Tervetuloa kuulemaan mitä kaikkea tulee ottaa huomioon yritystä perustettaessa.

Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startia
Alatori 1 A, 3. kerros
65100 Vaasa
p. 06 317 7600
info@vasek.fi

Varaa aika yritysneuvojalle

StartiaUYKIns 400px