Oppaat yrityksen myyjälle, ostajalle, luopujalle ja jatkajalle

Yrittäjäksi ryhtyminen yritysoston kautta, elämäntyön myyminen tai siirtäminen seuraavalle sukupolvelle, edeltävän sukupolven luoman yrityksen jatkaminen. Tilanteita, joissa huolellinen valmistautuminen ja haasteiden ennakoiminen on avainasemassa.

Näissä laatimissamme yrityksen ostajan ja myyjän oppaissa nostamme esiin asioita, joita sinun on hyvä miettiä etukäteen ennen yrityksen myyntiin laittamista tai ostotarjouksen tekemistä. Oppaissa on sinulle runsaasti käytännön ohjeita ja vinkkejä onnistuneen omistajanvaihdoksen läpivientiin.

Yrityksen sukupolvenvaihdoksessa yrityksen omistus siirtyy perhepiirissä tai lähisukulaisten kesken. Tutustu oppaisiimme ja selvitä, miten sukupolvenvaihdos sinun yrityksesi tapauksessa kannattaa toteuttaa. Sukupolvenvaihdos vaatii kunnollista suunnittelua, huolellista valmistautumista ja riittävästi aikaa.

Sarjaan kuuluvat seuraavat oppaat

Onnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksen myyjalle thumbnail Onnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksen ostajalle thumbnail
Onnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksesta luopuvalle thumbnail Onnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksen jatkajalle thumbnail
  • Onnistunut omistajanvaihdos - Opas yrityksen myyjälle
  • Onnistunut omistajanvaihdos - Opas yrityksen ostajalle
  • Onnistunut sukupolvenvaihdos - Opas yrityksestä luopuvalle
  • Onnistunut sukupolvenvaihdos - Opas yrityksen jatkajalle

VASEK, Concordia ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus ovat laatineet oppaat Valmisteltu omistajanvaihdos -hankkeen puitteissa. Näistä oman alueesi kehittämisyhtiöistä saat myös henkilökohtaista neuvontaa omistajan -ja sukupolvenvaihdokseesi. Tutustu oppaisiin ja ota sen jälkeen yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, niin pääset lataamaan haluamasi oppaat