Startian asiantuntija- ja tukijaorganisaatiot

Startian uusyritysneuvonnassa käyvät asiakkaat saavat yritysneuvojan kautta myös lähetteitä asiantuntijasopimuksen allekirjoittaneille asiantuntijoille. Lähetteessä asiakkaalle kerrotaan tahot ja yhteyshenkilöt, joiden puoleen hänen olisi hyödyllistä kääntyä ja joilta hän voi saada hyödyllisiä neuvoja yritystoimintansa alkuvaiheessa.

Startia voi myös asiakkaan suostumuksella lähettää aloittavan yrittäjän yhteystiedot asiantuntijaorganisaatiolle. Asiantuntijaorganisaatio voi ottaa aloittavaan yrittäjään yhteyttä ja tarjota palvelujaan tai asiantuntemustaan.

Tutustu Startian asiantuntijatahoihin tämän sivun lopussa olevan valikon kautta!

Haluatko ryhtyä Startian tukija- tai asiantuntijaorganisaatioksi?

  • Tukijaorganisaationamme yrityksenne nimi ja linkki kotisivuille näkyvät tällä sivulla.
  • Asiantuntijaorganisaatioiden nimet löytyvät myös tältä sivulta, ja organisaatioiden esitteet lisätään kaikille aloittaville yrittäjille annettavaan infokansioon. Asiantuntijaorganisaatiot myös esitellään Startian ja VASEKin sosiaalisen median kanavissa sekä uutiskirjeissä.

Tukijaorganisaatiot

Pohjanmaan kauppakamari www.ostro.chamber.fi

Vaasa www.vaasa.fi
Isokyrö www.isokyro.fi
Laihia www.laihia.fi
Maalahti www.malax.fi
Mustasaari www.korsholm.fi
Vöyri www.vora.fi
Korsnäs www.korsnas.fi 
Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK www.vasek.fi

 

Tutustu asiantuntijakumppaneihin

rajattu kuva 1 laajakuva

Koivulahden Säästöpankki auttaa laittamaan yrittäjän raha-asiat kuntoon

Koivulahden Säästöpankki kuuluu säästöpankkiryhmään, joka on toiminut jo 200 vuoden ajan. Pankki on yksi paikallisista säästöpankeista, joita löytyy ympäri Suomea. Täällä Vaasan alueella pankkiasioita voi hoitaa Vaasan ja Koivulahden toimistoilla.
Lue lisää
IMG 2923 paakuva pieni pysty

Fennia auttaa alkavaa yrittäjää vakuutuksien kanssa

Aloittavan yrittäjän tehtävälista on pitkä, ja vakuutuksista huolehtiminen on eräs sen tärkeimmistä kohdista. Uuden yrityksen vakuutustarpeet kannattaa aina käydä läpi yhteistyössä asiantuntijan, esimerkiksi Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian yhteistyökumppanin Fennian kanssa.
Lue lisää
Vallonia 1 PIENEMPI rajatumpi

Systemaattinen myynti – näin lisäät sekä asiakkaita että tuloja

Kaikilla yrittäjillä on ainakin yksi yhteinen tekijä – heidän tulonsa riippuvat myynnistä ja asiakkaista. Myyntiin panostaminen on siten äärimmäisen tärkeää. VASEK järjesti lokakuun alussa luennon aiheesta.
Lue lisää
tama kuva juttuun

Videot ovat tätä päivää – Seger Marketing tukee yrittäjää uusien digitaalisten haasteiden kanssa

Markkinointitoimisto Seger Marketing solmi keväällä 2022 asiantuntijakumppanuussopimuksen Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian kanssa. Yritys tarjoaa sisältöpainotteista digitaalista markkinointia. Toimitusjohtaja Dennis Nygård tarkentaa, että he yhdistävät dataa sisältöön ja digitaaliseen näkyvyyteen, kuten videomateriaaliin.
Lue lisää
Nasman Bask

Monipuolinen asianajotoimisto neuvoo myös somessa

Startian pitkäaikainen asiantuntijakumppani Näsman & Båsk on monipuolinen asianajotoimisto, jonka henkilökunnalla on laaja kokemus juridiikan eri osa-alueilta. Toimisto hoitaa siviili- ja rikosoikeuteen liittyvien asioiden lisäksi myös hallinto-oikeudellisia asioita, ja sen asiakkaina on niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. 
Lue lisää
IMG 2588

Asiakas ei maksa ilmasta — Creamarketing haluaa ymmärtää asiakkaan erityispiirteet

Ammattiylpeys, osaaminen, huolellisuus ja asiakaspalvelu. Muun muassa nämä termit nousevat esiin, kun toimitusjohtaja Karl-Johan Smeds ja projektipäällikkö Tina Storsjö kuvailevat Creamarketing Oy:tä verkkopohjaisten markkinointiratkaisujen tuottajana. 
Lue lisää
tiski 5 ja Tapio uudestaan3

Vakuutukset kuntoon, yrittäjä!

Startian asiantuntijakumppani, vakuutusyhtiö LähiTapiola auttaa Startian asiakkaita varautumaan tulevaan ja turvaamaan yrityksen jatkuvuuden. Miten yrittäjän vakuutukset eroavat tavallisen Matti ja Maija Meikäläisen vakuutuksista? LähiTapiola Pohjanmaan liiketoimintajohtaja Tapio Mäkelä vastaa:
Lue lisää
DSC 0059

Kysy, kysy ja kysy!

 Bäck & Vilén Yrityspalvelut Oy on Vaasassa täyden palvelun tilitoimisto, jolla on sivutoimipiste Pörtomissa. Bäck & Vilén on myös yksi Uusyrityskeskus Startian asiantuntijakumppaneista. Yhtiön toimitusjohtaja Johan Hällmark sanoo, että tilitoimiston työssä painotetaan nykyään paljon sitä, että asiakas saa hyvät taloushallinnon rutiinit. 
Lue lisää
pexels mikhail nilov 6964138

Toimi ajoissa maksuvaikeuksissa

Jos yrityksesi on ajautunut maksuvaikeuksiin, jotka eivät ole pelkästään väliaikaisia, on korkea aika toimia. Tässä artikkelissa kerrotaan lyhyesti, mitä yrityssaneeraus tarkoittaa ja miten se tapahtuu käytännössä. A ja o näissä tilanteissa on ajoissa toimiminen, koska onnistuneen saneerauksen toteuttaminen vaikeutuu tai se mahdotonta toteuttaa, jos liiketoiminta on kärsinyt liian kauan.
Lue lisää
Hannele

Tilitoimisto aloittavan yrittäjän kaverina

Uusyrityskeskus Startian tuore asiantuntijakumppaniyritys Pukinkulman tilitiimi vietti helmikuussa kolmevuotispäiväänsä. Yrityksen omistaja Hannele Knaapila veti toimintaa pitkään yksin, mutta nykyisin yrityksessä on kaksi työntekijää sekä osa-aikaista apua. Asiakkaita on sekä Vaasassa että Seinäjoella.
Lue lisää
pexels negative space 34088

IT-kumppani turvaa yrityksen toimintaa –Kensoft Consulting räätälöi IT-palvelut yrityksen tarpeisiin

Kensoft Consulting solmi alkuvuodesta 2022 asiantuntijakumppanuussopimuksen Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian kanssa. Mustasaarelainen Kensoft Consulting tarjoaa erikokoisille yrityksille IT-alan palveluita ja konsultointia.
Lue lisää
pexels eric anada 1495580

Pienenkin yrityksen kannattaa selvittää patentti- ja suojausasiat

Mitä kannattaa tehdä, kun mieleen ponnahtaa uusi innovaatio? Mistä tietää, onko sama keksintö jo keksitty kertaalleen? Miten paljon patentti tai mallisuoja maksaa? Startian ja VASEKin asiantuntijakumppani Kolster Oy Ab tarjoaa yrittäjille joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina maksutonta neuvontaa patentti- ja suojausasioissa.
Lue lisää