Monipuolinen asianajotoimisto neuvoo myös somessa

28.06.2022

Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy on vaasalainen asianajotoimisto, jonka asianajaja Christian Näsman perusti vuonna 1998. Asianajaja Björn Båsk tuli osakkaaksi vuonna 2009 ja asianajajat Sabina Saramo-Kuusisaari ja Oskar Sundback kutsuttiin partnereiksi 2019. Heidän lisäkseen toimistossa työskentelee juristi Anna Harkkila sekä kolme toimistohenkilöä. Ennen koronaa toimistossa on ollut myös opiskelijoita harjoittelussa, ja nyt onneksi myös sen suhteen aletaan palata jälleen normaaliin. Näsman & Båsk onkin tällä hetkellä todennäköisesti henkilöstömäärältään suurin asianajotoimisto Vaasassa.

– Meidän toimistomme on auki ympäri vuoden, ja meillä on päivystys myös loma-aikoina. Se on etu, jonka asiakas saa toimiessaan riittävän suuren asianajotoimiston kanssa, kertoo Saramo-Kuusisaari.

Monipuolista kokemusta

Startian pitkäaikainen asiantuntijakumppani Näsman & Båsk on monipuolinen asianajotoimisto, jonka henkilökunnalla on laaja kokemus juridiikan eri osa-alueilta. Toimisto hoitaa siviili- ja rikosoikeuteen liittyvien asioiden lisäksi myös hallinto-oikeudellisia asioita, ja sen asiakkaina on niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. 

Nasman BaskAsianajaja Sabina Saramo-Kuusisaari (vasemmalla), asianajaja Christian Näsman, lakimies Anna Harkkila, asianajaja Oskar Sundback ja asianajaja Björn Båsk ovat valmiina palvelemaan Startian asiakkaita.

– Meillä on erittäin vahva kokemus konkurssi- ja saneerausmenettelyiden hoitamisesta. Se on osaltaan tuonut näkemystä siitä, mihin yritysten tulisi toiminnassaan varautua, kertoo Sundback.

Sundback on Näsman & Båskin Startian yhteyshenkilö, mutta myös toimiston muut juristit palvelevat Startian asiakkaita.

Kannattaa kysyä etukäteen

Sundback painottaa etukäteissuunnittelun tärkeyttä yritystoiminnassa. Asiantuntijan käyttäminen sopimusten laadinnassa tulee paljon halvemmaksi kuin sopimusasioiden puiminen jälkikäteen käräjillä. Rahan lisäksi oikeuskäsittelyyn päätyviin tapauksiin palaa myös aikaa ja energiaa.

Aloittavien yrittäjien kohdalla neuvonnassa painottuukin erilaisten sopimusten tekeminen, yritysmuodon valinta sekä yleiset yritystoimintaan liittyvät oikeudelliset asiat. Myös toimiston järjestämät koulutukset voivat kiinnostaa uusia yrittäjiä.

– Haluamme olla osaltamme auttamassa pohjalaisia yrityksiä menestymään entistä paremmin. Lakimiehen sparrausapu -palvelun kautta voimme auttaa niin uusia kuin jo toiminnassa olevia yrityksiä, toteaa Sundback.

Nasman Bask 2Lakimies Anna Harkkila ja asianajaja Oskar Sundback ovat tehneet Startian kanssa yhteisen ”Paperit kuntoon” -luentosarjan yhteistyössä Startian kanssa. He pitävät myös yrittäjille sekä yritystoimintaa suunnitteleville maksuttomia Yrittäjäkatsastuksia, joissa kartoitetaan, kuinka erilaiset henkilökohtaiset elämäntilanteen muutokset voivat vaikuttaa yrityksen tilanteeseen, sekä esimerkiksi millaiset asiakirjat ja sopimukset olisivat tarpeellisia.

Uudenlaista lakiasianneuvontaa

Jo ennen Startian yhteistyösopimuksen solmimista Asianajotoimisto Näsman & Båsk on antanut yleisiä juridisia neuvoja esimerkiksi omilla Facebook-sivuillaan.

Nasman Bask 3Asianajotoimisto Näsman & Båskin Facebook-sivuilta löytyy hyödyllisiä vinkkejä erilaisiin oikeudellisiin tilanteisiin. Asianajotoimistolle voi myös esittää kysymyksiä Facebookin kautta.

– Olemme moderni toimisto ja siksi palvelemme asiakkaitamme myös sosiaalisessa mediassa. Myös verkkosivuiltamme löytyy paljon hyödyllistä asiaa luettavaksi, Saramo-Kuusisaari vihjaa.

Startian Tommi Virkama on iloinen siitä, että Asianajotoimisto Näsman & Båsk on mukana Startian asiantuntijakumppaneiden verkostossa.

– Asiantuntijakumppaneiden avulla pystymme palvelemaan omia asiakkaitamme entistä paremmin. Asianajotoimisto Näsman & Båsk tuo asiantuntemusta verkostoomme ja antaa asiakkaillemme lisää valinnanvaraa, hän toteaa.

 

Kuvat: Asianajotoimisto Näsman & Båsk, Nelly Björkholm‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Lavastus määrittelee tunnelman – Pia suunnittelee teatteri-, elokuva- ja televisiolavasteita

09.08.2022 | Uutiset
Pia Enroth suhtautuu intohimoisesti väreihin, muotoihin ja siihen, miten voi huoneiden ja tilojen tunnelmaa muuttaa näiden avulla. Mustasaarelaissyntyinen, nykyisin vaasalainen Pia on aina ollut kiinnostunut myös teatterista, joten oli ehkä selvää, että hänestä tulisi lavastaja. Hieman yli 20 vuotta teatterialalla toiminut Pia on nyt oman yrityksen omistaja, ja yrityksen toiminta on ollut täydessä vauhdissa ihan ensimmäisestä hetkestä lähtien.
Lue lisää

Bergö Havsudden on ainutlaatuinen mökkeilyvaihtoehto luonnonkauniissa meriympäristössä

08.07.2022 | Uutiset
Bergön saari Maalahdessa on pitkään ollut suosittu retkeily- ja mökkeilykohde. Saarelle on nyt tullut yksi vaihtoehto lisää, Torolf Westin rakennuttamat vuokramökit. Mökkejä on kolme ja ne ovat vuokrattavissa vuoden ympäri.
Lue lisää

Monipuolinen asianajotoimisto neuvoo myös somessa

28.06.2022 | Uutiset
Startian pitkäaikainen asiantuntijakumppani Näsman & Båsk on monipuolinen asianajotoimisto, jonka henkilökunnalla on laaja kokemus juridiikan eri osa-alueilta. Toimisto hoitaa siviili- ja rikosoikeuteen liittyvien asioiden lisäksi myös hallinto-oikeudellisia asioita, ja sen asiakkaina on niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin.
Lue lisää

Kestävyystyötä yritysvierailulla

27.06.2022 | Uutiset
Pakkauksia valmistava Orapac Oravaisista Vöyriltä asettaa vuosittain toiminnalleen yhden tai useamman ympäristötavoitteen. Yritys järjesti henkilökunnalleen vastuullisuusiltapäivän torstaina ennen juhannusta. VASEKin kiertotalouden projektipäällikkö Göran Östberg ja projektipäällikkö Tomas Knuts Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordiasta kutsuttiin paikalle kertomaan kestävästä kehityksestä ja johtamaan keskustelua siitä, miten kestävyys voidaan ottaa yrityksessä huomioon käytännössä.
Lue lisää

Kesäbussi jatkaa tulevanakin kesänä liikennöintiä kolmen kunnan alueella

17.06.2022 | Uutiset
Viime kesänä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Visit Vaasa lanseerasivat yhteistyössä kesäbussin eli joukkoliikenneyhteyden alueemme suosituimpiin turistikohteisiin. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittaman hankkeen tavoitteena oli käynnistää pilotti kävijämäärien lisäämiseksi eri yrityksiin ja vierailukohteisiin ympäristöystävällisemmällä tavalla. Kokeilu oli onnistunut. Ennen kesää 2022 kartoitettiin alueen kuntien halukkuutta yhteisrahoitukseen. Vaasa, Isokyrö ja Mustasaari suhtautuivat myönteisesti kesäbussitoimintaan, joten kesäbussi tulee saamaan jatkoa myös tulevana kautena. ...
Lue lisää

Tiedä tämä starttirahasta ja vältät sudenkuopat

16.06.2022 | Uutiset
Starttirahan tarkoituksena on turvata yrittäjän perustoimeentulo, kunnes käynnistetty yritystoiminta lähtee kunnolla vauhtiin. Starttiraha on siis tulonlisä yrittäjälle, ei yrityksen rahaa. Yrittäjän kun on kuitenkin pystyttävä elämään ja ehkä elättämään perhettään myös silloin, kun yritystoiminnan alussa ei ehkä ole mahdollista maksaa itselleen tarpeeksi palkkaa.
Lue lisää

Yritysneuvontatapaaminen onnistuu myös kunnantalolla – muista aina varata aika etukäteen

15.06.2022 | Uutiset
Online-ajanvarauskalenterin kautta voit varata tapaamisen, videoneuvottelun tai puhelinajan yritysneuvojan kanssa haluamaasi ajankohtaan.
Lue lisää

Meteoriihen vierailukeskus sai palkinnon vihreänä edelläkävijänä

14.06.2022 | Uutiset
Visit Finland on myöntänyt Meteoriihelle kestävän kehityksen edelläkävijän statuksen ja STF Sustainable Travel Finland-sertifikaatin. Meteoriihi on Visit Vaasan alueella ensimmäinen matkailukohde, jolle on myönnetty STF-edelläkävijästatus ensimmäisten joukossa koko maassa. Myönnetty sertifikaatti on palkinto systemaattisesta työstä, jota on määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti tehty vierailukeskuksen avaamisvuodesta 2008 lähtien.
Lue lisää