Monipuolinen asianajotoimisto neuvoo myös somessa

28.06.2022

Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy on vaasalainen asianajotoimisto, jonka asianajaja Christian Näsman perusti vuonna 1998. Asianajaja Björn Båsk tuli osakkaaksi vuonna 2009 ja asianajajat Sabina Saramo-Kuusisaari ja Oskar Sundback kutsuttiin partnereiksi 2019. Heidän lisäkseen toimistossa työskentelee juristi Anna Harkkila sekä kolme toimistohenkilöä. Ennen koronaa toimistossa on ollut myös opiskelijoita harjoittelussa, ja nyt onneksi myös sen suhteen aletaan palata jälleen normaaliin. Näsman & Båsk onkin tällä hetkellä todennäköisesti henkilöstömäärältään suurin asianajotoimisto Vaasassa.

– Meidän toimistomme on auki ympäri vuoden, ja meillä on päivystys myös loma-aikoina. Se on etu, jonka asiakas saa toimiessaan riittävän suuren asianajotoimiston kanssa, kertoo Saramo-Kuusisaari.

Monipuolista kokemusta

Startian pitkäaikainen asiantuntijakumppani Näsman & Båsk on monipuolinen asianajotoimisto, jonka henkilökunnalla on laaja kokemus juridiikan eri osa-alueilta. Toimisto hoitaa siviili- ja rikosoikeuteen liittyvien asioiden lisäksi myös hallinto-oikeudellisia asioita, ja sen asiakkaina on niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. 

Nasman BaskAsianajaja Sabina Saramo-Kuusisaari (vasemmalla), asianajaja Christian Näsman, lakimies Anna Harkkila, asianajaja Oskar Sundback ja asianajaja Björn Båsk ovat valmiina palvelemaan Startian asiakkaita.

– Meillä on erittäin vahva kokemus konkurssi- ja saneerausmenettelyiden hoitamisesta. Se on osaltaan tuonut näkemystä siitä, mihin yritysten tulisi toiminnassaan varautua, kertoo Sundback.

Sundback on Näsman & Båskin Startian yhteyshenkilö, mutta myös toimiston muut juristit palvelevat Startian asiakkaita.

Kannattaa kysyä etukäteen

Sundback painottaa etukäteissuunnittelun tärkeyttä yritystoiminnassa. Asiantuntijan käyttäminen sopimusten laadinnassa tulee paljon halvemmaksi kuin sopimusasioiden puiminen jälkikäteen käräjillä. Rahan lisäksi oikeuskäsittelyyn päätyviin tapauksiin palaa myös aikaa ja energiaa.

Aloittavien yrittäjien kohdalla neuvonnassa painottuukin erilaisten sopimusten tekeminen, yritysmuodon valinta sekä yleiset yritystoimintaan liittyvät oikeudelliset asiat. Myös toimiston järjestämät koulutukset voivat kiinnostaa uusia yrittäjiä.

– Haluamme olla osaltamme auttamassa pohjalaisia yrityksiä menestymään entistä paremmin. Lakimiehen sparrausapu -palvelun kautta voimme auttaa niin uusia kuin jo toiminnassa olevia yrityksiä, toteaa Sundback.

Nasman Bask 2Lakimies Anna Harkkila ja asianajaja Oskar Sundback ovat tehneet Startian kanssa yhteisen ”Paperit kuntoon” -luentosarjan yhteistyössä Startian kanssa. He pitävät myös yrittäjille sekä yritystoimintaa suunnitteleville maksuttomia Yrittäjäkatsastuksia, joissa kartoitetaan, kuinka erilaiset henkilökohtaiset elämäntilanteen muutokset voivat vaikuttaa yrityksen tilanteeseen, sekä esimerkiksi millaiset asiakirjat ja sopimukset olisivat tarpeellisia.

Uudenlaista lakiasianneuvontaa

Jo ennen Startian yhteistyösopimuksen solmimista Asianajotoimisto Näsman & Båsk on antanut yleisiä juridisia neuvoja esimerkiksi omilla Facebook-sivuillaan.

Nasman Bask 3Asianajotoimisto Näsman & Båskin Facebook-sivuilta löytyy hyödyllisiä vinkkejä erilaisiin oikeudellisiin tilanteisiin. Asianajotoimistolle voi myös esittää kysymyksiä Facebookin kautta.

– Olemme moderni toimisto ja siksi palvelemme asiakkaitamme myös sosiaalisessa mediassa. Myös verkkosivuiltamme löytyy paljon hyödyllistä asiaa luettavaksi, Saramo-Kuusisaari vihjaa.

Startian Tommi Virkama on iloinen siitä, että Asianajotoimisto Näsman & Båsk on mukana Startian asiantuntijakumppaneiden verkostossa.

– Asiantuntijakumppaneiden avulla pystymme palvelemaan omia asiakkaitamme entistä paremmin. Asianajotoimisto Näsman & Båsk tuo asiantuntemusta verkostoomme ja antaa asiakkaillemme lisää valinnanvaraa, hän toteaa.

 

Kuvat: Asianajotoimisto Näsman & Båsk, Nelly Björkholm‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Energy Academy -mentoriohjelmassa kehitetään osaamista

19.04.2024 | Uutiset
Energy Academy on 16 yrityksen ja organisaation yhteistyöverkosto, joka järjestää vuosittain mentorointiohjelman alueen korkeakouluopiskelijoille. Uusin, syksyllä 2023 alkanut ohjelma tarjoaa noin seitsemän kuukauden aikana noin 20 opiskelijalle ainutlaatuisen henkilökohtaisen mahdollisuuden osaamisen kehittymiseen ja verkostojen luomiseen työelämään.
Lue lisää

Nurminen Logistics laajentaa kansainvälistä toimintaansa uudella raideyhteydellä Ruotsissa

15.04.2024 | Uutiset
Suomalainen logistiikkayritys Nurminen Logistics avaa uuden raideliikenneyhteyden Ruotsissa. Yhteistyössä VÄTE Rail AB:n kanssa avattu reitti kulkee Haaparannan ja Uumajan kautta Göteborgiin, Pohjoismaiden suurimpaan satamaan.
Lue lisää

EU-liikennepolitiikkaa, mutta kenelle?

12.04.2024 | Uutiset
Riitta Björkenheimin kolumni Vaasa Insiderissä:
Lue lisää

Jos sinua ei huomata, et ole olemassa – by Sand auttaa rakentamaan yrityksesi tavaramerkkiä

11.04.2024 | Uutiset
Jotta yrityksesi erottuisi massasta ja asiakkaat innostuisivat juuri sinun palveluistasi tai tuotteistasi, sillä pitää olla visuaalinen identiteetti, joka antaa selkeän kuvan yrityksestäsi ja sitä kautta lisää luottamusta brändiisi. Hieno logo on hyvä alku, mutta se ei valitettavasti riitä pitkälle.
Lue lisää

Uusia, mutta tuttuja kasvoja VASEKin hallitukseen

04.04.2024 | Uutiset
Yhtiön vuoden 2023 kokonaisliikevaihto oli 2,42 miljoonaa euroa ja voittoa tavoittelemattoman yhtiön vuoden 2023 tulos oli runsaat 12 tuhatta euroa voitollinen. Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin 3.4.2024 pidetyssä yhtiökokouksessa yhtiön hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:
Lue lisää

Kalastajana kokopäiväisesti – vapaus monien haasteiden keskellä

02.04.2024 | Uutiset
On varhainen maaliskuun aamu ja Kim Ömossa Molpessa valmistautuu lähtemään jäälle kokemaan verkkoja. Meri – oli se sitten jäässä tai avovettä, tyynellä tai myrskyssä – on ollut hänen työpaikkansa marraskuusta 2023 lähtien, jolloin hänestä tuli kokopäiväinen ammattikalastaja perustettuaan yrityksensä K-Fishing.
Lue lisää

EnergyWeek 2024 houkutteli ennätysmäärän kävijöitä

25.03.2024 | Uutiset
EnergyWeek 2024 keräsi edellisviikolla jälleen kerran Vaasaan ennätysmäärän kävijöitä seminaareihin ja messutapahtumiin.
Lue lisää

Vaikuttavuusmalli kuvaa innovaatioekosysteemityötä

21.03.2024 | Uutiset
Vaasan ekosysteemisopimuksen toimijat ovat laatineet vaikuttavuuspolun, joka kuvaa ekosysteemisopimuksen tavoitteita, panoksia ja toimenpiteitä sekä onnistumisia ja miten niitä mitataan.
Lue lisää