Toimiva yritys

Etsitkö kumppania, joka auttaa yritystäsi saavuttamaan täyden potentiaalinsa? VASEK on oikea valinta! Meillä on vuosikymmenien kokemus yrityskehityksestä ja tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka auttavat sinua luomaan ja ylläpitämään menestyvää liiketoimintaa.

097A2017

Miksi kannattaa varata aika yritysneuvojalle?

  • Kokonaisvaltainen tuki: Olipa kyse sitten markkinoinnista, taloushallinnosta tai henkilöstöhallinnosta, meiltä löytyy neuvot ja apu jokaiseen tarpeeseen.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, joten lähestymme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Kartoitamme sinun yrityksesi tilanteen ja selvitämme juuri sinulle parhaiten sopivat toimintatavat ja neuvot.
  • Kokemus ja asiantuntemus: VASEKilla on vankka kokemus ja syvä asiantuntemus eri liiketoiminta-alueilta. Voit luottaa siihen, että olemme oikea kumppani auttamaan sinua ja yritystäsi saavuttamaan tavoitteesi.
  • Paikallinen läsnäolo: Toimimme lähellä asiakkaitamme ja tunnemme hyvin Vaasan seudun Pohjanmaan alueen erityispiirteet. Tämä mahdollistaa entistä paremman ja nopeamman palvelun tarjoamisen.

Palvelumme

  • Strateginen suunnittelu: Autamme sinua luomaan selkeän ja kattavan liiketoimintastrategian, joka ohjaa yrityksesi toimintaa kohti menestystä.
  • Investoinnit: Autamme sinua investointien suunnittelussa, kartoitamme kanssasi sopivat tuki- ja rahoitusvaihtoehdot ja autamme hakemaan rahoitusta ja tukea.
  • Markkinointi: Mietimme yhdessä markkintointitoimenpiteitä, jotka auttavat sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja vahvistamaan brändiäsi.
  • Taloushallinto: Tarjoamme verkostomme käyttöösi, jotta löydät juuri yrityksellesi sopivat taloushallinnon palvelut, jotka pitävät yrityksesi talouden hallinnassa ja auttavat sinua tekemään fiksuja päätöksiä.
  • Henkilöstöhallinto: Autamme sinua rekrytoimaan parhaat osaajat ja kehittämään henkilöstöäsi, jotta yrityksesi voi menestyä entistä paremmin.

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika

097A1201

Jos haluat lisätietoja palveluistamme tai haluat keskustella siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Olemme täällä sinua varten ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Varaa aika yritysneuvojalle

  • Tilaa noin kahdesti kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme ja seuraa sosiaalisen median kanaviamme, niin saat tuoreeltaan tiedot ajankohtaisista yrittämiseen liittyvistä asioista. Linkit löydät täältä.

Yrittäjätarinoita

Staddax 1

Vanhempainvapaalta yrittäjäksi ja esimieheksi

Kun vanhempainvapaa päättyi ja oli aika palata työelämään, Caroline Silfver alkoi pohtia vaihtoehtojaan. Työ palvelu- ja ravintola-alalla viikonloppu- ja ilta-aikaan ei enää houkutellut, ja sen sijaan hän päätti toteuttaa idean oman siivousyrityksen perustamisesta.
Lue lisää
Tuholaisapu 3

Työnhaku vaihtuikin yrityksen perustamiseksi

Kaikki alkoi työnhakua koskevasta puhelusta 400 kilometrin päässä sijaitsevaan yritykseen, mutta päättyikin osakeyhtiön perustamiseen. Kun sepänkyläläinen Alpo Noponen etsi uutta työtä alalta, jolla hän oli työskennellyt ja viihtynyt erittäin hyvin viime vuosien ajan, hän ei aavistanut, että se päättyisi siihen, että hänestä tulisi yrittäjä.
Lue lisää
Vorapojken 2

Ensimmäinen askel oli se suurin

Vaikka Jukka Hämäläisellä oli 23 vuoden kokemus yrittämisestä ja takanaan muutama vuosi sitten toteutettu mittava yritysosto, hän ei ollut aiemmin hyödyntänyt VASEKin palveluja. Nyt hän on investointituen hakemisen kautta saanut paremman käsityksen kehitysyhtiön palveluista ja haluaa suositella kaikille yrittäjille aika ajoin pysähtymistä ja miettimistä, millaista apua voisi hakea yrittämisen eri tilanteisiin ja käännekohtiin.
Lue lisää
IMG 0226edit

Lankapuoti ja studio saivat parissa päivässä uudet toimitilat

Joskus palapelin palaset loksahtelevat paikoilleen ilman ylimääräistä pyörittelyä, ja näin kävi myös syksyllä, kun Pitkänlahdenkadun ja Konepajankadun kulmassa liiketilan omistava valokuvausalan yrittäjä Esa Siltaloppi otti yhteyttä VASEKin Stefan Råbackiin ja pyysi vinkkejä yrityksistä, joita voisi kiinnostaa edellisten vuokralaisten jälkeen vapautunut liiketila. Stefan ohjasi Esan eteenpäin VASEKilla toimitila-asioista vastaavalle yritysneuvojalle sekä nettiin tutustumaan Vaasan seudun tontti- ja toimitilarekisteriin.
Lue lisää