Noogan tavoitteena on asiakkaan arjen parantaminen

31.03.2020

Tilannekuva Noogan toimistolta.Nooga tarjoaa asiakkailleen muun muassa palkanlaskenta-, kirjanpito-, talousneuvonta-, järjestelmä- ja konsulttipalveluita.

Palkanlaskenta, kirjanpito, talousneuvonta, järjestelmä- ja konsulttipalvelut tai vaikkapa osa-aikainen talousjohtaja – muun muassa kaikkea tätä Nooga tarjoaa asiakkailleen. Vuoden 2019 lopussa yhtiö liittyi Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon pystyäkseen entistä paremmin tavoittamaan Vaasan seudun yrityksiä.

Nooga perustettiin vuonna 2016 Pietarsaaressa, kun viisi taloushallintoyritystä yhdisti voimansa. Tätä nykyä yhtiössä on mukana kahdeksan omistajayritystä, ja työntekijöitä on yhteensä 22 Pietarsaaressa, Vaasassa ja Kokkolassa.

–  Tavoitteemme on yksinkertaistaa, muuttaa ja parantaa asiakkaidemme arkea. He saavat keskittyä ydinosaamiseensa ja me huolehdimme taloushallinnosta, Noogan toimitusjohtaja Monika Ahlskog kertoo.

Noogan asiakkaisiin kuuluu sekä todella pieniä että todella suuria yrityksiä. Jotkut asiakkaat ostavat yksittäisiä palveluita, kun taas jotkut isoja kokonaisuuksia. Noogan kaikkia palveluita yhdistää moderni teknologia:

–  Digitaalista sen olla pitää nykypäivänä, Ahlskog esittää ja jatkaa:

–  Yrittäjälle on tärkeää heti alusta lähtien olla perillä omasta taloudestaan. Silloin on kätevää, että kaikki tarvittava on saatavilla puhelimella tai tietokoneella. Pidän myös hyvin tärkeänä sitä, että yrittäjä voi luottaa tilitoimistoonsa.

Noogan toimitusjohtaja Monika Ahlskog.Toimitusjohtaja Monika Ahlskog kehottaa yrittäjiä ottamaan yhteyttä Noogaan niin pienissä kuin suurissä asioissa, joista haluaa keskustella konsultin kanssa.

Nyt kun elämme poikkeuksellisissa oloissa, saattaa olla erityisen hyödyllistä pystyä hoitamaan kaikki talousasiat digitaalisesti. Kannattaa ehkä myös miettiä, voisiko oman yrityksen toiminnassa tehdä jotain toisin nyt vallitsevasta tilanteesta johtuen, ja silloin voi olla hyvä keskustella aiheesta asiantuntijan kanssa. Nooga tarjoaa 30.4. asti yrityksille rajallisen määrän ilmaisia tunnin neuvontakäyntejä muun muassa kassasuunniteluun, rahoitukseen ja henkilöstöasioihin liittyen. Käynneille voi osallistua etänä.

–  Ottakaa yhteyttä niin pienissä kuin suurissa asioissa, joista haluatte keskustella konsulttiemme kanssa! Ahlskog kehottaa.

–  Vaikka tilanne aiheuttaakin epävarmuutta tulevasta, voimme vain luottaa siihen, että elämä jatkuu. Nyt voi olla hyvä hetki suunnitella ja kehittää toimintaa, esimerkiksi Noogan kaltaisen kumppanin kanssa, sanoo Startian johtaja Tommi Virkama.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Kosmetiikkaa koskevat säännöt ja velvollisuudet haltuun

21.05.2024 | Uutiset
Suomessa et tarvitse ennakkohyväksyntää kosmetiikkatuotteiden myyntiä varten, mutta kun tuote on myynnissä, sitä valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Siksi sinun on tärkeä jo yrityksesi perustamisvaiheessa selvittää oma roolisi ja siihen kuuluvat velvollisuudet. Näistä löydät tietoa Tukesin sivuilta.
Lue lisää

Renergi Kick-off: Kohti kestävämpää tulevaisuutta kiertotalouden avulla

17.05.2024 | Uutiset
Lintuvuoren uudessa HÖK-ravintolassa vallitsi kiinnostunut ilmapiiri, kun yli 30 asiantuntijaa ja sidosryhmien edustajaa kokoontui 14.5. Renergi kick-off -tilaisuuteen. Tämä pohjusti uudenlaista ajattelua ja toimintaa kiertotalouden edistämiseksi, ja se herätti runsaasti kiinnostusta mukana olleiden yritysten, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien parissa.
Lue lisää

Entistä strategisempi satama

16.05.2024 | Uutiset
Vaasan satamassa on tällä hetkellä menossa merkittäviä kehityshankkeita, ja niiden lisäksi tulevien vuosien jatkosuunnitelmia työstetään jatkuvasti. Kestävä ja älykäs tulevaisuuden satama -hankkeen toimijat VASEKilta ja Kvarken Portsilta järjestivät 14.5. satamatyöpajan saadakseen työhön mahdollisimman laajaa näkemystä alan eri toimijoilta.
Lue lisää

Synergiaedut ja yhteistyösuunnitelmat

15.05.2024 | Uutiset
Ekosysteemisopimushankkeiden projektipäälliköt tapasivat tiedonvaihdon merkeissä 14.5. Neljäntoista eri hankkeen vetäjät saivat kertoa hankkeensa tavoitteet, etenemisen, onnistumiset ja haasteet sekä vastata kysymyksiin. Ja kysymyksiä tulikin runsaasti. Aamupäivätapaamisen aikana löytyi sekä synergiaetuja että yhteistyösuunnitelmia.
Lue lisää

Yrittäjäkassa on yrittäjän taloudellinen oljenkorsi

14.05.2024 | Uutiset
Olipa yrityksesi tulevaisuus miten lupaava tahansa, ovat viime vuodet osoittaneet, että varasuunnitelma on hyvä olla siltä varalta, että jotain odottamatonta tapahtuu. Jos joudut lopettamaan yritystoimintasi ja jäät työttömäksi yrittäjäksi, Yrittäjäkassa on ainoa ansiopäivärahan lähde.
Lue lisää

Puutarhaharrastuksesta tuli osa-aikaista yrittäjyyttä

13.05.2024 | Uutiset
Kylmän ja myöhäisen kevään jälkeen puutarhakausi on vihdoin käynnissä Pohjanmaalla, ja sen on myös tervajokinen Minna Saari huomannut. Minna toimii ensimmäistä vuottaan yrittäjänä juuri puutarha-alalla. Puhelin on soinut viime viikkoina tauotta, ja kalenteri täyttyy kaikista mahdollisista puutarhatöistä puiden leikkaamisesta kasvien istuttamiseen.
Lue lisää

Haemme: Rakennus- ja infra-alan projektipäällikkö

08.05.2024 | Uutiset
Etsimme nyt vahvaa osaajaa aluekehitys- ja yrityskehitystehtäviin. Projektipäällikkönä tulet työskentelemään rakennus- ja infra-alan alueellisten kehityshankkeiden toteuttajana sekä rakennetun ympäristön energiatehokkuuden edistämisessä. Tämä sisältää mm. Regional Network towards Sustainable Construction 2025 -kehitystyön johtamisen yhdessä sidosryhmiemme kanssa.
Lue lisää

Tilitoimisto on edelleen yrittäjän tärkein kumppani

26.04.2024 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startian asiantuntijakumppani Kjell Ahläng, Convido käväisi huhtikuussa VASEKilla tapaamassa yritysneuvojia. Keskustelussa oli tilitoimistojen terveiset alkaville yrittäjille ja muille yrittäjäasiakkaille sekä tietysti yritysneuvojille. Ahlängin mukaan talousohjelmistojen viimeaikaiset kehitysvaiheet ovat mullistaneet yritysten kirjanpidon:
Lue lisää