Genom uppdaterad företagsinformation får kunden en pålitlig bild av företaget och dess verksamhet

24.10.2023

Yritys ja palveluhakemisto bannerikuva kotisivuille

Uppdatera företagsinformation i företags- och serviceregistret

Vasaregionens företags- och serviceregister är en regional företagsdatabas som innehåller omfattande information om regionens företag och tjänster. Den avgiftsfria företags- och serviceregistret innehåller inte bara företagens offentliga basuppgifter, utan också vilka produkter och tjänster de erbjuder.

Registret baserar sig i huvudsak på Patent- och registerstyrelsens företagsdatasystem. Företagsuppgifterna uppdateras även av VASEK vid sidan av den egna verksamheten, men den viktigaste informationskällan är företagen själva.

– Därför hoppas vi att företagen regelbundet granskar sin företagsinformation och gör uppdateringar vid behov. Uppdaterade kontaktuppgifter, såsom telefonnummer och e-postadress, underlättar kontakt med kunder och samarbetspartners. Detta kan leda till nya affärsmöjligheter och förbättra företagets kundservice, uppmanar direktör för företagstjänster Kjell Nydahl och påminner:

– För företagaren är det alltid gratis att finnas med i företags- och serviceregistret och att uppdatera sina uppgifter.

Beskriv företagets tjänster och produkter i serviceregistret

Vasaregionens företags- och serviceregister är en av de viktigaste platserna där kunder och potentiella partners söker information om regionens företag och tjänster. Genom att uppdatera företagsinformation till registret kan du säkra att ditt företag visas i sökresultaten. Uppdaterad information om företaget ger också en pålitlig bild av företagets verksamhet och tjänster.

I företagsregistret finns även ett serviceregister:

– När man uppdaterar företagets uppgifter är det  på samma gång lätt att lägga till i vilken kategori företaget verkar. Företagets officiella, registrerade bransch avviker ofta en aning från vad företaget egentligen gör, därför är det lite enklare att hitta de olika tjänsterna via serviceregistret, påminner kommunikationschef Johanna Hietikko-Koljonen, som ansvarar för registeruppgifter hos VASEK.

I företagsregistret kan man alltså söka företag utgående från namn, bransch, produkt eller tjänst.

– Det lönar sig absolut att sätta litet tid på att beskriva företagets verksamhet och tjänster, då hittar man företaget bättre. Kom ihåg att lägga in beskrivningarna både på finska och engelska, fortsätter Hietikko-Koljonen.

Företagare, gör så här:

  1. Sök upp ditt företags uppgifter på adressen vasek.yrityshakemistot.fi. Klicka på länken Meddela ändring i företagsinformation nedan. Inom ett par dagar skickar vi dig länken till en blankett där man kan uppdatera uppgifterna.

  2. När du gör eventuella tillägg och ändringar i blanketten, kom ihåg att välja de bästa servicekategorier i Serviceregister.

  3. Meddela oss också om ditt företag saknas helt i registret eller om du inte vill finnas med i registret.

  4. Om företagets uppgifter ändras, meddela ändringarna till info@vasek.fi eller via företagsregistret

  5. Om du har frågor om företags- och serviceregister eller uppdatering, vänligen kontakta info@vasek.fi 

 



‹ Gå till "Nyheter"

Bokföringsbyrån är fortfarande företagarens viktigaste partner

26.04.2024 | Nyheter
Nyföretagscentrum Startias expertpartner Kjell Ahläng från Convido besökte VASEK i april för att träffa företagsrådgivare. Under samtalet delade han med sig av bokföringsbyråernas hälsningar till nya företagare och andra företagskunder, samt förstås till företagsrådgivarna.Enligt Ahläng har de senaste utvecklingsstegen inom ekonomiprogram revolutionerat företagens bokföring:
Läs mera

Ett nätverk av experter visar vägen i marknadsföringsdjungeln

24.04.2024 | Nyheter
Möjligheterna med marknadsföring, och framför allt digital marknadsföring, är näst intill oändliga och de utvecklas konstant. Som företagare kan du lätt hamna i en situation där du på en kort tid behöver bygga upp en webbsida, komma i gång med Google-marknadsföring, skapa innehåll för dina kanaler och mycket annat.
Läs mera

Testa och använd – gör Artificiell intelligens till företagets assistent

23.04.2024 | Nyheter
Eran för artificiell intelligens har börjat, men vad menas egentligen med artificiell intelligens dvs.AI? Det var en av frågorna som diskuterades den 18 april på temadagen om artificiell intelligens som arrangerades i samarbete mellan Korsholms kommun, Korsholms företagare och VASEK i Korsholms kulturhus.
Läs mera

VASEK fräschade upp Vasas gator under Earth Day

23.04.2024 | Nyheter
För att fira den Internationella temadagen Jordens Dag, på engelska Earth Day, som firades den 22.4 samlade VASEKs personal totalt 12 påsar med skräp från Vasas gator. Talkot var en god gärning för naturen samtidigt som personalen fick vardagsmotion och en möjlighet att diskutera hållbarhetsrelaterade utmaningar.
Läs mera

Braincade vaskar fram innovationer

16.04.2024 | Nyheter
Triple Heat, Energy Oasis, Heated Match och Excess Heat Framework, fyra innovativa idéer som presenterades under Braincade där fokus låg på lågtempererad spillvärme. Ett event där kreativ brainstorming mixas med arkadspelande och som arrangerades genom projektet Bothnia Green Energy och Vasa universitet.
Läs mera

Nurminen Logistics utökar sin internationella verksamhet med en ny spårförbindelse i Sverige

15.04.2024 | Nyheter
Det finländska logistikföretaget Nurminen Logistics öppnar en ny spårförbindelse i Sverige. I samarbete med VÄTE Rail AB går den nya rutten via Haparanda och Umeå till Göteborg, Nordens största hamn.
Läs mera

Om du inte syns finns du inte – by Sand hjälper dig bygga ditt varumärke

11.04.2024 | Nyheter
För att ditt företag ska sticka ut i mängden och fånga intresse hos potentiella kunder behöver du en visuell identitet som skapar en enhetlig bild av ditt företag och ökar förtroendet för ditt varumärke. En snygg logo är en bra början men tar dig tyvärr inte så långt.
Läs mera

Nya men bekanta ansikten till VASEKs styrelse

04.04.2024 | Nyheter
Omsättningen för 2023 uppgick till 2,42 miljoner euro och det icke-vinstdrivande bolagets resultat för 2023 var drygt 12 tusen euro på plus. Vasaregionens Utveckling Ab VASEKs bolagsstämma valde 3.4.2023 följande personer till bolagets styrelse:
Läs mera