Päivitetty tieto yrityksestä antaa luotettavan kuvan sen toiminnasta ja palveluista

24.10.2023

Yritys ja palveluhakemisto bannerikuva kotisivuille

Päivitä yrityksesi tiedot Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemistoon

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto on alueellinen yritystietokanta, joka sisältää kattavasti tietoa alueen yrityksistä ja palveluista. Maksuttomaan yritys- ja palveluhakemistoon on kirjattu seudun yritysten julkisten perustietojen lisäksi myös niiden tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Hakemiston tiedot perustuvat pääosin Patentti- ja rekisterihallituksen yritystietojärjestelmän tietoihin. Yritysten tietoja päivitetään jatkuvasti VASEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkeimpänä tietolähteenä ovat yritykset itse.

– Siksi toivomme, että yritykset käyvät säännöllisesti tarkistamassa yrityksensä tiedot ja päivittävät ne tarvittaessa. Päivitetyt yhteystiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite, helpottavat asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yhteydenottoa. Tämä voi johtaa uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin ja parantaa yrityksen asiakaspalvelua, yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl kannustaa ja muistuttaa vielä:

– Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta.

Kuvaile palvelut ja tuotteet palveluhakemistoa varten

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto on yksi tärkeimmistä paikoista, mistä asiakkaat ja potentiaaliset yhteistyökumppanit etsivät tietoa alueen yrityksistä ja palveluista. Päivittämällä yrityksen tiedot hakemistoon, voi varmistaa, että juuri oma yritys näkyy asiakkaiden ja yhteistyökumppanien hakutuloksissa. Päivitetty tieto yrityksestä antaa myös luotettavan kuvan yrityksen toiminnasta ja palveluista.

Yrityshakemiston lisäksi samassa osoitteessa on myös palveluhakemisto:

– Tietojen päivittäjät voivat merkitä yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa. Yrityksen virallinen ja rekisteröity toimiala kun on usein hieman eri kuin mitä yritys oikeasti tekee, siksi palveluhakemiston tiedot helpottavat eri palveluiden löytämistä, VASEKilla rekisteriasioista vastaava viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen muistuttaa.

Yritysrekisteristä voi siis hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella.

– Kannattaa ehdottomasti käyttää hieman aikaa yrityksen toiminnan ja palveluiden kuvailuun, niin yritys nousee paremmin esiin hauissa. Kannattaa muistaa tehdä nämä kuvailut myös ruotsiksi ja englanniksi, Hietikko-Koljonen jatkaa.

Yrittäjä, toimi näin:

  1. Etsi yrityksesi tiedot osoitteesta vasek.yrityshakemistot.fi. Klikkaa yritystietosivun alalaidassa olevaa Ilmoita yritystietojen muutoksesta-linkkiä. Lähetämme sinulle parin päivän sisällä linkin sähköiselle lomakkeelle, jonka kautta pääset päivittämään yrityksesi tiedot.
  2. Muista tietoja päivittäessäsi valita lomakkeen Palveluhakemisto-kohtaan yrityksen toimintaan sopivat palvelukategoriat.
  3. Ilmoita meille myös, jos yritystäsi ei löydy hakemistosta ollenkaan tai jos et halua, että yritys näkyy hakemistossa.
  4. Jos yrityksesi tiedot muuttuvat, ilmoita muutoksista meille info@vasek.fi tai yrityshakemiston kautta.
  5. Jos sinulla on kysyttävää yritys- ja palveluhakemistosta ja tietojen päivittämisestä, ole yhteydessä info@vasek.fi 

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Ensimmäinen askel oli se suurin

04.12.2023 | Uutiset
Vaikka Jukka Hämäläisellä oli 23 vuoden kokemus yrittämisestä ja takanaan muutama vuosi sitten toteutettu mittava yritysosto, hän ei ollut aiemmin hyödyntänyt VASEKin palveluja. Nyt hän on investointituen hakemisen kautta saanut paremman käsityksen kehitysyhtiön palveluista ja haluaa suositella kaikille yrittäjille aika ajoin pysähtymistä ja miettimistä, millaista apua voisi hakea yrittämisen eri tilanteisiin ja käännekohtiin.
Lue lisää

GigaVaasa-työ on ollut maratonin sijaan ultramaraton

30.11.2023 | Uutiset
GigaVaasan myynti- ja markkinointijohtaja Marko Kuokkanen Merinovalta on työskennellyt akkutehdasalueen parissa viisi vuotta. Työtä mahdollistaa osaltaan innovaatio- ja ekosysteemisopimuksen puitteissa toteutettu Älykäs ja kestävä akkuarvoketju -hanke.
Lue lisää

EnergyVaasan saama kansainvälistymispalkinto on yhteisesti ansaittu

24.11.2023 | Uutiset
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt vuosittaisen kansainvälistymispalkinnon menestyville suomalaisyrityksille. Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille tai yhteisöille. Huomiota kiinnitetään erityisesti kilpailukykyyn, liiketoiminnan kansainvälisyyteen ja kannattavuuteen.
Lue lisää

Haluaako yrityksesi olla mukana bisneksessä vielä viiden vuoden kuluttua?

20.11.2023 | Uutiset
Vihreä siirtymä tuo tulleessaan vaatimuksia kaiken kokoisille yrityksille. Vaatimuksia esimerkiksi hiilijalanjäljen, jäljitettävyyden ja materiaalien suhteen voivat asettaa paitsi viranomaiset, myös asiakkaat, joten tiedon ja osaamisen puute aiheuttaa suuria riskejä tulevaisuuden liiketoimintaa ajatellen. Olemalla osa ratkaisua, samalla hyötyen muutoksen mukanaan tuomista mahdollisuuksista, voidaan luoda uusia liiketoimintamalleja, saada uusia asiakkuuksia ja löytää merkittäviä rahoituskanavia.
Lue lisää

Lankapuoti ja studio saivat parissa päivässä uudet toimitilat

13.11.2023 | Uutiset
Joskus palapelin palaset loksahtelevat paikoilleen ilman ylimääräistä pyörittelyä, ja näin kävi myös syksyllä, kun Pitkänlahdenkadun ja Konepajankadun kulmassa liiketilan omistava valokuvausalan yrittäjä Esa Siltaloppi otti yhteyttä VASEKin Stefan Råbackiin ja pyysi vinkkejä yrityksistä, joita voisi kiinnostaa edellisten vuokralaisten jälkeen vapautunut liiketila. Stefan ohjasi Esan eteenpäin VASEKilla toimitila-asioista vastaavalle yritysneuvojalle sekä nettiin tutustumaan Vaasan seudun tontti- ja toimitilarekisteriin.
Lue lisää

Tuore yrittäjä toimittaa kuituliittymiä Pohjanmaalle

07.11.2023 | Uutiset
On kulunut pian kaksi vuotta siitä, kun laihialainen Joni-Pekka Kangasmäki sai kysymyksen silloiselta työnantajaltaan, olisiko hän kiinnostunut ostamaan ja jatkamaan yrityksen toimintaa. Joni-Pekka, joka oli työskennellyt kuitukaapeleiden hitsaamisen parissa Kai Myllyniemi Oy:ssä yli viiden vuoden ajan, ei ollut koskaan harkinnut yrittäjäksi ryhtymistä. Kysymys kuitenkin istutti siemenen, ja pian omistajanvaihtoprosessi lähtikin liikkeelle.
Lue lisää

Vastuullisuus ja investoinnit puhuttivat VASEKin juhlakiertueella

31.10.2023 | Uutiset
VASEKin 20-vuotisjuhlavuoden Vastuullisuuskiertue kiersi kahdeksan tapahtuman verran kaikissa VASEKin omistajakunnissa. Syyskuun puolessa välissä alkanut kiertue saatiin päätökseen lokakuun lopulla. Yhteensä lähes 200 osallistujaa tuli mukaan verkostoitumaan sekä kuulemaan yrityksen vastuullisuustyöstä, vastuullisuusviestinnästä, saatavilla olevista yritystuista sekä valmistautumisesta Vaasan seudulle suunniteltuihin suurinvestointeihin.
Lue lisää

Vaasan ja Uumajan välistä yhteyttä kehitetään vihreäksi kuljetuskäytäväksi

25.10.2023 | Uutiset
Vaasan kaupunki, Uumajan kunta, Umeå Hamn AB, Umeå Kommunföretag AB, Wasaline ja Kvarken Ports ovat tehneet aiesopimuksen vihreästä kuljetuskäytävästä Uumajan ja Vaasan välille.
Lue lisää