Yrityskummit auttavat yrittäjää omien tavoitteiden saavuttamisessa

07.03.2023

pexels alexander suhorucov 6457544

Yrityskummipalvelu on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka kaipaavat rinnalleen ulkopuolista mentoria ja sparraajaa tukemaan omaa yrittäjyyttä ja omien tavoitteiden saavuttamista.

Yrityskummitoiminta perustuu maksuttomuuteen ja luottamuksellisuuteen. Luottamuksellisuus tarkoittaa toiminnassamme sitä, että emme kerro käymiemme keskustelujen sisältöjä ulkopuolisille tai tunnistettavia tietoja siitä, keitä asiakkainamme on. Sen vuoksi saattaa olla, että sinäkään et välttämättä ole kuullut palvelustamme.

Miksi meihin otetaan yhteyttä?

Usein ennen yhteydenottoa asiakasyrittäjämme ovat jo jonkin aikaa miettineet tai etsineet ratkaisua johonkin liiketoimintaansa liittyvään aiheeseen tai ongelmaan.  Asiakkaamme kertovat, että he toivovat keskustelujen kautta saavansa tukea päätöksentekoon sekä  ulkopuolisen mielipiteen käynnistettäessä tai suunnitellessaan muutoksia toimintaansa.

Kuka palveluamme sitten käyttää?  

Pohjanmaan yrityskummien asiakkaista 70 % on yksinyrittäjiä ja 30 % työllistäviä yrittäjiä. Viime vuonna eniten tukea ja sparrausta haettiin mm. talouteen, markkinointiin ja myyntiin, toiminnan organisointiin sekä liiketoiminnan kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmiin liittyviin aiheisiin. Yhteistyön pituus ja keskustelujen aiheet lähtevät aina yrittäjän tarpeesta ja sen vuoksi teemme töitä löytääksemme yrittäjälle mahdollisimman sopivan yrityskummin.

Yrityskummi auttaa sinua eteenpäin

Keitä me olemme?

Yrityskummit ovat sekä työelämässä ja työelämästä sivuun siirtyneitä yrittäjiä ja asiantuntijoita. Yrityskummien taustalta löytyy asiantuntemusta yritysmaailman eri osa-alueilta ja meitä yhdistää halu jakaa osaamista ja auttaa yrittäjää. Monipuolisten taustojemme vuoksi voimme tarjota laajasti erilaista käytännön kokemusta ja näkökulmaa yrittäjyyteen ja tukea yrittäjän vahvuuksia yritystoiminnan eteenpäinviemisessä.‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

EnergyWeek 2023 jälleen suurempi kuin edelliset – seminaarit vetivät täysiä saleja

28.03.2023 | Uutiset
EnergyWeek 2023 keräsi viime viikolla Vaasaan ennätysmäärän kävijöitä seminaareihin ja messutapahtumiin. – Tänä vuonnakin EnergyWeek kesti koko viikon ja kasvoi siten entistä suuremmaksi; vierailijoita oli enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Huomasimme tämän jo ennen tapahtumaviikkoa, kun ennakkoilmoittautumisia oli ennen maanantaita 30 % enemmän kuin aiemmin, Kristoffer Jansson, EnergyVaasan Communications & Brand Manager kertoo.
Lue lisää

Yrityksen voi laittaa myyntiin monen eri kanavan kautta

28.03.2023 | Uutiset
Myyntikanavat yrityksen myymiseen -webinaari keräsi linjoille kuulijoita, joilla yrityksen myyminen oli ajankohtaista tai vasta alustavana ajatuksena. Yhtä kaikki – kuten omistajanvaihdoksissa aina – on järkevää aloittaa omistajanvaihdokseen valmistautuminen ajoissa, ja tällä kertaa webinaarissa pohdittiin erilaisia yrityksen myyntikanavia.
Lue lisää

EnergyWeek ensi viikolla jo 11. kerran

13.03.2023 | Uutiset
Ensi viikolla 20.–24.3. Vaasan kaupungintalolla järjestettävän energia-alan huipputapahtuman EnergyWeekin rekisteröityminen avattiin 15.1., ja ilmoittautuminen on edennyt erittäin hyvin. Paikalle odotetaan jälleen kerran tuhansia osallistujia kymmenistä eri maista. Näytteilleasettajapaikkoja on varattu hyvin kaikille neljälle messupäivälle.
Lue lisää

Koivulahden Säästöpankki auttaa laittamaan yrittäjän raha-asiat kuntoon

09.03.2023 | Uutiset
Koivulahden Säästöpankki kuuluu säästöpankkiryhmään, joka on toiminut jo 200 vuoden ajan. Pankki on yksi paikallisista säästöpankeista, joita löytyy ympäri Suomea. Täällä Vaasan alueella pankkiasioita voi hoitaa Vaasan ja Koivulahden toimistoilla.
Lue lisää

Yritysten haasteellinen vuosi vaikutti VASEKin yritysneuvontapalveluiden tarpeisiin

09.03.2023 | Uutiset
Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin vuosikertomus on julkaistu, ja toimitusjohtaja Stefan Råbackin mukaan vuosi 2022 oli onnistunut erilaisista haasteista huolimatta:
Lue lisää

Vaasan ekosysteemisopimushaun vuoden 1. hakukierros keskittyy kestävään kaupunkikehittämiseen

08.03.2023 | Uutiset
Kestävän kaupunkikehittämisen haussa haetaan Vaasan kaupunkiseudun ja valtion välisen ekosysteemisopimuksen tavoitteiden mukaisia hankkeita. Hankkeiden on edistettävä ekosysteemisopimuksessa määriteltyjen toimenpidekokonaisuuksien tavoitteita.
Lue lisää

Yrityskummit auttavat yrittäjää omien tavoitteiden saavuttamisessa

07.03.2023 | Uutiset
Yrityskummipalvelu on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka kaipaavat rinnalleen ulkopuolista mentoria ja sparraajaa tukemaan omaa yrittäjyyttä ja omien tavoitteiden saavuttamista.
Lue lisää

Pandemian haasteet johtivat Jukajan Ristikolla kehitykseen ja kasvuun

03.03.2023 | Uutiset
Laihialaisyritys Jukajan Ristikon perustamisesta on kulunut 25 vuotta, ja vuosi 2023 onkin melkein 30 työntekijää työllistävän yrityksen juhlavuosi. Kun kuusi ihmistä yhdisti voimansa aloittaakseen liiketoiminnan vuonna 1998, päätuotteena – aivan kuten nimikin kertoo – olivat kattoristikot.
Lue lisää