VASEKin työntekijöitä palkittiin kauppakamarin ansiomerkeillä

06.09.2023

1H6A0052Riitta Björkenheim, Peter Källberg, Tommi Virkama, Stefan Råback, Mari Kattelus, Antti Alasaari, Anna Måtts-Fransén, Eivor Koskela, Kjell Nydahl, Johanna Hietikko-Koljonen ja Lasse Pohjala

VASEK vietti 20-vuotisjuhlaansa 5.9. ja samassa yhteydessä palkittiin pitkään yhtiössä palvelleita työntekijöitä kauppakamarin ansiomerkeillä seuraavasti:

20 vuoden palvelusta palkittiin hopeisella ansiomerkillä

 • markkinointipäällikkö Mari Kattelus

15 vuoden palvelusta palkittiin pronssisella ansiomerkillä

 • toimitusjohtaja Stefan Råback
 • yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl
 • kehitysjohtaja Riitta Björkenheim
 • yritysneuvoja Antti Alasaari

10 vuoden palvelusta palkittiin pronssisella ansiomerkillä

 • viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen
 • Startian johtaja Tommi Virkama
 • projektipäällikkö Peter Källberg
 • projektipäällikkö Anna Måtts-Fransén
 • senior business advisor Lasse Pohjala
 • assistentti Eivor Koskela

– Nyt kun VASEK on toiminut jo 20 vuotta, nähtiin erinomaisen sopivaksi huomioida ensimmäistä kertaa pitkään yhtiössä palvelleet henkilöt. On todella hienoa todeta, että käytännössä yli puolet henkilökunnastamme on jo työskennellyt vähintään 10 vuotta Vaasan seudun ja alueen yritysten menestyksen puolesta, toimitusjohtaja Stefan Råback kertoo ja jatkaa:

– Pitkät työurat ovat merkki mielenkiintoisista ja vaihtelevista työtehtävistä sekä hyvästä työyhteisöstä sekä yhteishengestä. Näin olemme myös saavuttaneet osaamisen kumuloitumisen vuosien saatossa ja sitä kautta laadukkaat palvelut alueemme yrityksille.  

Yhtiön alusta lähtien VASEKilla työskennellyt Mari Kattelus piti juhlassa kiitospuheen yhdessä Kjell Nydahlin kanssa ja muistutti:

– On ollut kunnia olla kasvamassa VASEKin mukana koko tämän 20 vuoden ajan. Uskon, että tällaiset pitkät urat yhden työnantajan palveluksessa ovat tulevaisuudessa yhä harvinaisempia. Onko se sitten hyvä vai huono asia, siihen ei taida olla yhtä oikeaa vastausta. Työssä viihtyminen ja siinä kehittyminen lienevät ne seikat, jotka nykyäänkin vaikuttavat suuresti siihen, miten työntekijöiden urapolut kulkevat.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Tulevaisuuden kestävä yhteiskunta odottaa ennakkoluulottomuutta

28.09.2023 | Uutiset
Vaasassa vietettiin Kestävyysviikolla 25. –28.9. myös Green Skills Weekiä, jonka aikana Vaasan yliopiston, Vamian ja Novian opiskelijat saivat kuulla asiantuntijaluentoja vihreästä siirtymästä, hyvinvointiteknologiasta ja kestävyydestä, kiertotaloudesta ja tulevaisuuden työelämästä.
Lue lisää

Mustasaarelainen perheyritys Wellmedic valtakunnallisen Vuoden uusyrittäjä -kilpailun finaaliin

26.09.2023 | Uutiset
Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-9.10.2023. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Oma Säästöpankki, ja toisena yhteistyökumppanina toimii Patentti- ja rekisterihallitus. Vuoden Uusyrittäjä -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä Uusyrityskeskuksen avustuksella, ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä. Raati valitsee yhden palkittavan ja yleisö oman suosikkinsa.
Lue lisää

SOF-hanke haluaa tehdä Pohjanmaasta kestävyyden ja kiertotalouden keskuksen

20.09.2023 | Uutiset
Vihreä siirtymä on täydessä vauhdissa, ja haluamme auttaa Pohjanmaan yrityksiä sopeutumaan ja valmistautumaan sen mukanaan tuomiin muutoksiin.
Lue lisää

Finnair lisää maanantaiaamuihin uuden lentoyhteyden

14.09.2023 | Uutiset
Lentoyhtiö Finnair lisää 30.10. alkaen maanantaiaamuihin Vaasa-Helsinki välille uudet lentoyhteydet seuraavasti:
Lue lisää

Maanviljelijä, mutta ennen kaikkea yrittäjä isolla Y:llä

11.09.2023 | Uutiset
Viljapöly leijuu ilmassa ja kuivuri käy täydellä teholla Aulis Nuujan tilalla Isonkyrön Tuuralassa. Vaikka Nuuja itse on myös maanviljelijä, hänen oma viljelyalansa on vain pieni osa hänen yrityksensä toiminnasta, joka kattaa kaiken koneiden myynnistä kiinteistöjen vuokraukseen, urakointitöihin ja omaan tuotevalmistukseen.
Lue lisää

VASEKin työntekijöitä palkittiin kauppakamarin ansiomerkeillä

06.09.2023 | Uutiset
VASEK vietti 20-vuotisjuhlaansa 5.9. ja samassa yhteydessä palkittiin pitkään yhtiössä palvelleita työntekijöitä kauppakamarin ansiomerkeillä seuraavasti:
Lue lisää

VASEK 20 vuotta – yhteistyöllä merkittäviin tuloksiin

05.09.2023 | Uutiset
Seitsemän Vaasan seudun kunnan omistama kehitysyhtiö Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK viettää yrittäjänpäivänä 5. syyskuuta 20-vuotisjuhlaansa. Vaasan seudun kunnat perustavat VASEKin vuonna 2003.
Lue lisää

Kehittyvä Vaasan seutu -juhlakirja tarjoaa useita näkökulmia VASEKin toimintaan

05.09.2023 | Uutiset
Yrittäjän päivänä 5.9. julkaistu Kehittyvä Vaasan seutu -juhlakirja esittelee VASEKin 20 ensimmäisen toimintavuoden tärkeimmät tapahtumat, kuvaa toimintaa kehitysyhtiönä ja yhdistää työn suurempiin yhteiskunnallisiin ja liike-elämän teemoihin.
Lue lisää