VASEKin työntekijöitä palkittiin kauppakamarin ansiomerkeillä

06.09.2023

1H6A0052Riitta Björkenheim, Peter Källberg, Tommi Virkama, Stefan Råback, Mari Kattelus, Antti Alasaari, Anna Måtts-Fransén, Eivor Koskela, Kjell Nydahl, Johanna Hietikko-Koljonen ja Lasse Pohjala

VASEK vietti 20-vuotisjuhlaansa 5.9. ja samassa yhteydessä palkittiin pitkään yhtiössä palvelleita työntekijöitä kauppakamarin ansiomerkeillä seuraavasti:

20 vuoden palvelusta palkittiin hopeisella ansiomerkillä

 • markkinointipäällikkö Mari Kattelus

15 vuoden palvelusta palkittiin pronssisella ansiomerkillä

 • toimitusjohtaja Stefan Råback
 • yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl
 • kehitysjohtaja Riitta Björkenheim
 • yritysneuvoja Antti Alasaari

10 vuoden palvelusta palkittiin pronssisella ansiomerkillä

 • viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen
 • Startian johtaja Tommi Virkama
 • projektipäällikkö Peter Källberg
 • projektipäällikkö Anna Måtts-Fransén
 • senior business advisor Lasse Pohjala
 • assistentti Eivor Koskela

– Nyt kun VASEK on toiminut jo 20 vuotta, nähtiin erinomaisen sopivaksi huomioida ensimmäistä kertaa pitkään yhtiössä palvelleet henkilöt. On todella hienoa todeta, että käytännössä yli puolet henkilökunnastamme on jo työskennellyt vähintään 10 vuotta Vaasan seudun ja alueen yritysten menestyksen puolesta, toimitusjohtaja Stefan Råback kertoo ja jatkaa:

– Pitkät työurat ovat merkki mielenkiintoisista ja vaihtelevista työtehtävistä sekä hyvästä työyhteisöstä sekä yhteishengestä. Näin olemme myös saavuttaneet osaamisen kumuloitumisen vuosien saatossa ja sitä kautta laadukkaat palvelut alueemme yrityksille.  

Yhtiön alusta lähtien VASEKilla työskennellyt Mari Kattelus piti juhlassa kiitospuheen yhdessä Kjell Nydahlin kanssa ja muistutti:

– On ollut kunnia olla kasvamassa VASEKin mukana koko tämän 20 vuoden ajan. Uskon, että tällaiset pitkät urat yhden työnantajan palveluksessa ovat tulevaisuudessa yhä harvinaisempia. Onko se sitten hyvä vai huono asia, siihen ei taida olla yhtä oikeaa vastausta. Työssä viihtyminen ja siinä kehittyminen lienevät ne seikat, jotka nykyäänkin vaikuttavat suuresti siihen, miten työntekijöiden urapolut kulkevat.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Kosmetiikkaa koskevat säännöt ja velvollisuudet haltuun

21.05.2024 | Uutiset
Suomessa et tarvitse ennakkohyväksyntää kosmetiikkatuotteiden myyntiä varten, mutta kun tuote on myynnissä, sitä valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Siksi sinun on tärkeä jo yrityksesi perustamisvaiheessa selvittää oma roolisi ja siihen kuuluvat velvollisuudet. Näistä löydät tietoa Tukesin sivuilta.
Lue lisää

Renergi Kick-off: Kohti kestävämpää tulevaisuutta kiertotalouden avulla

17.05.2024 | Uutiset
Lintuvuoren uudessa HÖK-ravintolassa vallitsi kiinnostunut ilmapiiri, kun yli 30 asiantuntijaa ja sidosryhmien edustajaa kokoontui 14.5. Renergi kick-off -tilaisuuteen. Tämä pohjusti uudenlaista ajattelua ja toimintaa kiertotalouden edistämiseksi, ja se herätti runsaasti kiinnostusta mukana olleiden yritysten, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien parissa.
Lue lisää

Entistä strategisempi satama

16.05.2024 | Uutiset
Vaasan satamassa on tällä hetkellä menossa merkittäviä kehityshankkeita, ja niiden lisäksi tulevien vuosien jatkosuunnitelmia työstetään jatkuvasti. Kestävä ja älykäs tulevaisuuden satama -hankkeen toimijat VASEKilta ja Kvarken Portsilta järjestivät 14.5. satamatyöpajan saadakseen työhön mahdollisimman laajaa näkemystä alan eri toimijoilta.
Lue lisää

Synergiaedut ja yhteistyösuunnitelmat

15.05.2024 | Uutiset
Ekosysteemisopimushankkeiden projektipäälliköt tapasivat tiedonvaihdon merkeissä 14.5. Neljäntoista eri hankkeen vetäjät saivat kertoa hankkeensa tavoitteet, etenemisen, onnistumiset ja haasteet sekä vastata kysymyksiin. Ja kysymyksiä tulikin runsaasti. Aamupäivätapaamisen aikana löytyi sekä synergiaetuja että yhteistyösuunnitelmia.
Lue lisää

Yrittäjäkassa on yrittäjän taloudellinen oljenkorsi

14.05.2024 | Uutiset
Olipa yrityksesi tulevaisuus miten lupaava tahansa, ovat viime vuodet osoittaneet, että varasuunnitelma on hyvä olla siltä varalta, että jotain odottamatonta tapahtuu. Jos joudut lopettamaan yritystoimintasi ja jäät työttömäksi yrittäjäksi, Yrittäjäkassa on ainoa ansiopäivärahan lähde.
Lue lisää

Puutarhaharrastuksesta tuli osa-aikaista yrittäjyyttä

13.05.2024 | Uutiset
Kylmän ja myöhäisen kevään jälkeen puutarhakausi on vihdoin käynnissä Pohjanmaalla, ja sen on myös tervajokinen Minna Saari huomannut. Minna toimii ensimmäistä vuottaan yrittäjänä juuri puutarha-alalla. Puhelin on soinut viime viikkoina tauotta, ja kalenteri täyttyy kaikista mahdollisista puutarhatöistä puiden leikkaamisesta kasvien istuttamiseen.
Lue lisää

Haemme: Rakennus- ja infra-alan projektipäällikkö

08.05.2024 | Uutiset
Etsimme nyt vahvaa osaajaa aluekehitys- ja yrityskehitystehtäviin. Projektipäällikkönä tulet työskentelemään rakennus- ja infra-alan alueellisten kehityshankkeiden toteuttajana sekä rakennetun ympäristön energiatehokkuuden edistämisessä. Tämä sisältää mm. Regional Network towards Sustainable Construction 2025 -kehitystyön johtamisen yhdessä sidosryhmiemme kanssa.
Lue lisää

Tilitoimisto on edelleen yrittäjän tärkein kumppani

26.04.2024 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startian asiantuntijakumppani Kjell Ahläng, Convido käväisi huhtikuussa VASEKilla tapaamassa yritysneuvojia. Keskustelussa oli tilitoimistojen terveiset alkaville yrittäjille ja muille yrittäjäasiakkaille sekä tietysti yritysneuvojille. Ahlängin mukaan talousohjelmistojen viimeaikaiset kehitysvaiheet ovat mullistaneet yritysten kirjanpidon:
Lue lisää