Uusi lentorahtipalvelu Vaasasta – Jetpak kuljettaa ovelta ovelle

06.02.2024

Jetpak Oulu

Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.

– Kauttamme yritykset saavat uuden kuljetusvaihtoehdon Eurooppaan tai Euroopasta tänne. Erityisesti aikakriittiset lähetykset kulkevat nopeasti ja sujuvasti kauttamme, olemassa olevilla kaupallisilla lentoyhteyksillä Vaasasta. Lähetykset hoidetaan lentoasemilta ovelta ovelle tunneissa, Jetpakin asiakkuuspäällikkö Matti Rainio kertoo.

Jetpak tarjoaa kuljetuksen seurannan reaaliajassa ja jokainen kuljetus hoidetaan yksilöllisesti eikä yhdisteltynä muihin kuljetuksiin.

– Esimerkiksi Vaasasta Tukholmaan kuljetus saadaan lähettäjältä vastaanottajalleen alle neljässä tunnissa, Frankfurtiin alle yhdeksässä tunnissa. Toimintajärjestelmämme antaa oikean ja läpinäkyvän kustannusarvion sekä tarkan aikataulutuksen jokaiselle kuljetukselle, Rainio kertoo ja jatkaa:

– Lisäkustannukset pienenevät, kun kuljetuksissa on odotusaika minimoitu. Tarkan aikataulutuksen ja seurannan ansiosta yrityksen asiakastyytyväisyys saadaan pidettyä korkeana, sillä kuljetusketju on sujuva ja luotettava. Myös yritysten tarve pitää varmuusvarastoja pienenee ja näin myös niistä aiheutuvat kustannukset laskevat.

Jetpakin tavoittaa kuljetustarpeissa myös virka-ajan ulkopuolella ja loma-aikoina. Kuljetuspalvelut ovat saatavissa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Hyvä lisä tarjontaan

Elbil i sne sol

VASEKin logistiikka-asiantuntija Anna Måtts-Fransénin pöydällä on Vaasan seudun logistiikkakehittäminen ja erityisesti kaikkien kuljetusmuotojen huomioiminen seudun logistisessa kokonaisuudessa. Måtts-Fransén iloitsee uudesta palvelusta:

– Vaasan seudulla toimivat kansainväliset yritykset hyötyvät varmasti nopeasta lentorahdista ja on hienoa, että Jetpak näkee seutumme strategisena kohteena, ja haluaa tarjota konseptinsa suoraan Vaasasta.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

VASEKin yritysneuvojat osana Yrittäjän talousavun valtakunnallista verkostoa

26.02.2024 | Uutiset
Laskut kasaantuvat, kassa näyttää tyhjältä, myynti sakkaa, asiakkaita ei meinaa löytyä. Yrittäjän arki saattaa välillä olla haastavaa. Yrittäjän talousavusta yrittäjä saa luottamuksellista, maksutonta ja asiantuntevaa tukea ja neuvontaa.
Lue lisää

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2024 on julkaistu

15.02.2024 | Uutiset
Uudesta perustamisoppaasta saat apua yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen liittyvää tärkeää tietoa.
Lue lisää

Uusi lentorahtipalvelu Vaasasta – Jetpak kuljettaa ovelta ovelle

06.02.2024 | Uutiset
Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.
Lue lisää

Ostajan vuonna pyritään elinvoimaisten yritysten säilyttämiseen

02.02.2024 | Uutiset
Antti Alasaaren kolumni Pohjankyrö-lehdestä
Lue lisää

Vanhempainvapaalta yrittäjäksi ja esimieheksi

30.01.2024 | Uutiset
Kun vanhempainvapaa päättyi ja oli aika palata työelämään, Caroline Silfver alkoi pohtia vaihtoehtojaan. Työ palvelu- ja ravintola-alalla viikonloppu- ja ilta-aikaan ei enää houkutellut, ja sen sijaan hän päätti toteuttaa idean oman siivousyrityksen perustamisesta.
Lue lisää

GigaVaasan akkuteollisuusalueelle suunniteltujen investointien vaikutukset ulottuvat koko Suomeen

22.01.2024 | Uutiset
Vaikuttavuusmallissa on arvioitu GigaVaasa-alueelle Vaasaan ja Mustasaareen suunniteltujen akkuklusterin investointien hankekokonaisuuden välittömiä ja välillisiä vaikutuksia työllisyyteen, tuotokseen, arvonlisäykseen ja verotuloihin sekä vaikutusten alueellista kohdentumista Vaasan seudulle ja koko maahan.
Lue lisää

Vaasan seudulla edessä hyvä vuosi

22.01.2024 | Uutiset
Stefan Råbackin kolumni Vaasa Insider -verkkojulkaisussa.
Lue lisää

Pilottiryhmästä uutta potkua kestävyystyöhön ja kiertotalousajatteluun

19.01.2024 | Uutiset
Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner -hankkeen pilottiryhmä kokoontui 17.1. ensimmäisen kerran kick-off -tilaisuuden merkeissä yli 30 yrityksen voimin. Iltapäivän ohjelmaan kuului muihin osallistujiin tutustuminen sekä verkostoituminen.
Lue lisää