Uusi lentorahtipalvelu Vaasasta – Jetpak kuljettaa ovelta ovelle

06.02.2024

Jetpak Oulu

Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.

– Kauttamme yritykset saavat uuden kuljetusvaihtoehdon Eurooppaan tai Euroopasta tänne. Erityisesti aikakriittiset lähetykset kulkevat nopeasti ja sujuvasti kauttamme, olemassa olevilla kaupallisilla lentoyhteyksillä Vaasasta. Lähetykset hoidetaan lentoasemilta ovelta ovelle tunneissa, Jetpakin asiakkuuspäällikkö Matti Rainio kertoo.

Jetpak tarjoaa kuljetuksen seurannan reaaliajassa ja jokainen kuljetus hoidetaan yksilöllisesti eikä yhdisteltynä muihin kuljetuksiin.

– Esimerkiksi Vaasasta Tukholmaan kuljetus saadaan lähettäjältä vastaanottajalleen alle neljässä tunnissa, Frankfurtiin alle yhdeksässä tunnissa. Toimintajärjestelmämme antaa oikean ja läpinäkyvän kustannusarvion sekä tarkan aikataulutuksen jokaiselle kuljetukselle, Rainio kertoo ja jatkaa:

– Lisäkustannukset pienenevät, kun kuljetuksissa on odotusaika minimoitu. Tarkan aikataulutuksen ja seurannan ansiosta yrityksen asiakastyytyväisyys saadaan pidettyä korkeana, sillä kuljetusketju on sujuva ja luotettava. Myös yritysten tarve pitää varmuusvarastoja pienenee ja näin myös niistä aiheutuvat kustannukset laskevat.

Jetpakin tavoittaa kuljetustarpeissa myös virka-ajan ulkopuolella ja loma-aikoina. Kuljetuspalvelut ovat saatavissa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Hyvä lisä tarjontaan

Elbil i sne sol

VASEKin logistiikka-asiantuntija Anna Måtts-Fransénin pöydällä on Vaasan seudun logistiikkakehittäminen ja erityisesti kaikkien kuljetusmuotojen huomioiminen seudun logistisessa kokonaisuudessa. Måtts-Fransén iloitsee uudesta palvelusta:

– Vaasan seudulla toimivat kansainväliset yritykset hyötyvät varmasti nopeasta lentorahdista ja on hienoa, että Jetpak näkee seutumme strategisena kohteena, ja haluaa tarjota konseptinsa suoraan Vaasasta.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Mjöli Bakery on Startian vuoden uusyrittäjä 2024 Vaasan seudulla

13.06.2024 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startia on valinnut Vaasan seudun vuoden uusyrittäjäksi Mjöli Bakeryn (Bageri Eken Ab Oy). Yrityksen omistaja on määrätietoinen leipuri ja konditoriamestari Eva Marttila, joka on voittanut mitaleja luovilla ja ekologisilla artesaanileivillään. Mjölille yrityksenä on tunnusomaista sen yrittäjän suuri kiinnostus valikoiman ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.
Lue lisää

Yrityksen talous – Budjetoinnin merkitystä ei voi liikaa painottaa

11.06.2024 | Uutiset
Yrittäjänä talouden hallinta on avainasemassa yrityksen menestyksen kannalta. Budjetointi on tehokas työkalu, joka auttaa pitämään talouden kurissa ja varmistamaan, että yritys toimii kannattavasti.
Lue lisää

Yritysten varautuminen – miten sinun yrityksesi toimii poikkeusoloissa?

06.06.2024 | Uutiset
Maailman tilanne pandemioineen ja Euroopassa käytävine sotineen on osoittanut, ettei yrityksissä kannata enää ummistaa silmiään pelottavimmiltakaan skenaarioilta.
Lue lisää

Kestävää aluekehitystä pitkällä tähtäimellä 

05.06.2024 | Uutiset
VASEK tekee pitkäjänteistä työtä ekologisen, taloudellisen ja sosiaalisen kestävyyden eteen Vaasan seudulla. Olemme pää- tai osatoteuttajan roolissa tällä hetkellä 13 alueellisessa kehityshankkeessa. Uusia hankkeita ja toimenpiteitä alueen kestävän kehityksen edistämiseksi myös suunnitellaan jatkuvasti.
Lue lisää

Aukioloaikamme kesällä - huomaa myös TE-toimiston starttirahakäsittelyn tauko heinäkuussa

04.06.2024 | Uutiset
VASEKin toimisto on kokonaan kiinni heinäkuussa viikoilla 8.–28.7.2024. Pohjanmaan TE-toimiston starttirahakäsittelyssä on kesätauko 1.7.–31.7.2024.
Lue lisää

Laihian Autotarvikkeen toiminta jatkuu sukupolvenvaihdoksen ansiosta

04.06.2024 | Uutiset
Vakaan työpaikan ja työnjohtajan tehtävien tuoma turvallisuus ei estänyt Jussi Rauhalaa. Viime kesänä hän jätti 17-vuotisen työuransa alueen autoliikkeessä ottaakseen haltuunsa isänsä varaosakaupan Laihialla. Laihian Autotarvike Oy:n toiminta jatkuu sukupolvenvaihdoksen ansiosta.
Lue lisää

EnergyVaasa panostaa nuorten kiinnostukseen matemaattisia aineita ja luonnontieteitä kohtaan

29.05.2024 | Uutiset
EnergyVaasa jakaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa suuren määrän stipendejä oppilaille, jotka ovat vuoden aikana menestyneet matematiikassa ja luonnontieteissä. Stipendien kautta energiaklusterin yritykset haluavat osaltaan edistää lasten ja nuorten kiinnostusta aineisiin, joilla on merkitystä alueen yrityksille.
Lue lisää

Kosmetiikkaa koskevat säännöt ja velvollisuudet haltuun

21.05.2024 | Uutiset
Suomessa et tarvitse ennakkohyväksyntää kosmetiikkatuotteiden myyntiä varten, mutta kun tuote on myynnissä, sitä valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Siksi sinun on tärkeä jo yrityksesi perustamisvaiheessa selvittää oma roolisi ja siihen kuuluvat velvollisuudet. Näistä löydät tietoa Tukesin sivuilta.
Lue lisää