vtt kuvituskuvaTeknologian tutkimuskeskus VTT Oy ja VASEK ovat solmineet alueellisen asiamiessopimuksen, jonka mukaisesti VASEKin projektipäällikkö Mauritz Knuts toimii elokuusta 2017 lähtien VTT:n asiamiehenä Pohjanmaan alueella. VTT:llä on 17 alueellista asiamiestä Suomessa. Asiamiehet ovat puolueettomia toimijoita, jotka tuntevat alueen yrityskentän sekä VTT:n palvelut.

– Oma asiamies parantaa VTT:n palveluiden saatavuutta, ja alueen yritykset ja yhteisöt pystyvät tehokkaammin hyödyntämään VTT:n tutkimus- ja kehityspalveluja. Palvelujen avulla yritykset voivat lisätä omaa osaamistaan sekä tehostamaan tuotekehitystä, toimintamalleja ja kilpailukykyä, todetaan VTT:n tiedotteessa.

– On hienoa toimia kontaktina yritysten ja VTT:n välillä. Liikun paljon seudun yrityksissä, ja samalla on hyvä seurata esimerkiksi minkälaisia tutkimus- ja tuotekehitystarpeita pk-yrityksissä on ja mitkä VTT:n palvelukokonaisuuksista vastaisivat näihin yritysten tarpeisiin, Mauritz Knuts kertoo.

– Jos löytyy useampi palveluista kiinnostunut yritys, VTT:n asiantuntijat tulevat mielellään tänne paikan päälle tapaamaan yrityksiä ja kertomaan lisää. Osa palveluista on hyvinkin spesifejä eikä niitä ole saatavissa muualta, eli VTT:n kautta myös VASEKin asiantuntijaverkosto ja työkalupakki laajenee – yrittäjien hyväksi, Knuts jatkaa.

Lue lisää VTT:n palveluista

 

Mauritz Knuts
Mauritz Knuts
Projektipäällikkö
+358 50 306 8419
Energiatehokas rakentaminen, VTT:n asiamies

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle