Katarina Hellén VASEKin uusi projektipäällikkö

31.08.2023

Katarina HellénKatarina Hellén VASEKin uusi projektipäällikkö työvoiman saatavuuden ja alueen vetovoiman edistämiseen

Kauppatieteiden tohtori Katarina Hellén, 42, aloittaa 1.9.2023 VASEKilla projektipäällikkönä. Hänen työnsä painopisteenä tulee olemaan Vaasan seudun työvoiman saatavuuden ja alueen vetovoiman edistäminen. Hellén siirtyy VASEKille mustasaarelaisyritys Vilpe Oy:n markkinointipäällikön tehtävästä.

Hellén liittyy osaksi VASEKin nyt kuusihenkistä viestintä- ja tukipalvelutiimiä, joka vastaa yhtiön päivittäisen viestinnän, markkinoinnin ja asiakaspalvelun lisäksi myös seutuviestinnän ja EnergyVaasa-viestinnän koordinoimisesta.

– Osaavan työvoiman saatavuus on avainasemassa Vaasan seudulla toimivien ja etabloituvien yritysten kasvun mahdollistamisessa, ja siksi suuntaamme nyt lisäresursseja osaajien houkutteluun Vaasan seudulle. Yhteistyössä markkinointipäällikkö Mari Katteluksen kanssa Hellén tulee toteuttamaan Pohjanmaan liiton kautta rahoitettua kaksivuotista kehityshanketta, joka vahvistaa merkittävällä tavalla tätä tärkeää työtä, toimitusjohtaja Stefan Råback kertoo.

– Tulemme alueen työnantajien kanssa toteuttamaan yhteisiä markkinointitoimenpiteitä ja tapahtumia erityisesti kotimaassa. Lisäksi jatkamme edelleen aktiivisesti muualta Vaasaan tulleiden korkeakouluopiskelijoiden tutustuttamista seutuun ja alueemme työmahdollisuuksiin. Hellénin vahva kokemus yritysten markkinointityöstä sekä markkinoinnin koulutuksesta ja tutkimuksesta tulee olemaan suuri voimavara toimenpiteiden toteutuksessa, hän jatkaa.

Hellén on odottavin mielin tarttumassa uusiin haasteisiin:

– Uusi tehtävä tuntuu tärkeältä ja merkitykselliseltä. On ilo ja kunnia saada auttaa alueen hienoja yrityksiä ja koko seutua. Meillä on paljon elämänlaatua tarjottavana aina uramahdollisuuksista laadukkaaseen vapaa-aikaan ja nämä asiat pitää tuoda ihmisten tietoisuuteen, hän toteaa.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Tulevaisuuden kestävä yhteiskunta odottaa ennakkoluulottomuutta

28.09.2023 | Uutiset
Vaasassa vietettiin Kestävyysviikolla 25. –28.9. myös Green Skills Weekiä, jonka aikana Vaasan yliopiston, Vamian ja Novian opiskelijat saivat kuulla asiantuntijaluentoja vihreästä siirtymästä, hyvinvointiteknologiasta ja kestävyydestä, kiertotaloudesta ja tulevaisuuden työelämästä.
Lue lisää

Mustasaarelainen perheyritys Wellmedic valtakunnallisen Vuoden uusyrittäjä -kilpailun finaaliin

26.09.2023 | Uutiset
Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-9.10.2023. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Oma Säästöpankki, ja toisena yhteistyökumppanina toimii Patentti- ja rekisterihallitus. Vuoden Uusyrittäjä -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä Uusyrityskeskuksen avustuksella, ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä. Raati valitsee yhden palkittavan ja yleisö oman suosikkinsa.
Lue lisää

SOF-hanke haluaa tehdä Pohjanmaasta kestävyyden ja kiertotalouden keskuksen

20.09.2023 | Uutiset
Vihreä siirtymä on täydessä vauhdissa, ja haluamme auttaa Pohjanmaan yrityksiä sopeutumaan ja valmistautumaan sen mukanaan tuomiin muutoksiin.
Lue lisää

Finnair lisää maanantaiaamuihin uuden lentoyhteyden

14.09.2023 | Uutiset
Lentoyhtiö Finnair lisää 30.10. alkaen maanantaiaamuihin Vaasa-Helsinki välille uudet lentoyhteydet seuraavasti:
Lue lisää

Maanviljelijä, mutta ennen kaikkea yrittäjä isolla Y:llä

11.09.2023 | Uutiset
Viljapöly leijuu ilmassa ja kuivuri käy täydellä teholla Aulis Nuujan tilalla Isonkyrön Tuuralassa. Vaikka Nuuja itse on myös maanviljelijä, hänen oma viljelyalansa on vain pieni osa hänen yrityksensä toiminnasta, joka kattaa kaiken koneiden myynnistä kiinteistöjen vuokraukseen, urakointitöihin ja omaan tuotevalmistukseen.
Lue lisää

VASEKin työntekijöitä palkittiin kauppakamarin ansiomerkeillä

06.09.2023 | Uutiset
VASEK vietti 20-vuotisjuhlaansa 5.9. ja samassa yhteydessä palkittiin pitkään yhtiössä palvelleita työntekijöitä kauppakamarin ansiomerkeillä seuraavasti:
Lue lisää

VASEK 20 vuotta – yhteistyöllä merkittäviin tuloksiin

05.09.2023 | Uutiset
Seitsemän Vaasan seudun kunnan omistama kehitysyhtiö Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK viettää yrittäjänpäivänä 5. syyskuuta 20-vuotisjuhlaansa. Vaasan seudun kunnat perustavat VASEKin vuonna 2003.
Lue lisää

Kehittyvä Vaasan seutu -juhlakirja tarjoaa useita näkökulmia VASEKin toimintaan

05.09.2023 | Uutiset
Yrittäjän päivänä 5.9. julkaistu Kehittyvä Vaasan seutu -juhlakirja esittelee VASEKin 20 ensimmäisen toimintavuoden tärkeimmät tapahtumat, kuvaa toimintaa kehitysyhtiönä ja yhdistää työn suurempiin yhteiskunnallisiin ja liike-elämän teemoihin.
Lue lisää