kokous logolla2Eduskuntavaalit lähestyvät ja ehdokaslistat on juuri vahvistettu. Hyviä ehdokkaita on runsaasti ja haluammekin seudullisena kehitysyhtiönä toivottaa kaikille menestyksekästä ja innostavaa vaalikampanjaa.

Me VASEKilla emme ota kantaa ehdokkaiden ominaisuuksiin, mutta haluamme olla ihan jokaisen kansanedustajaehdokkaan apuna ja tukena tarjoamalla tietoa seudusta ja erityisesti seudun elinvoimastrategiasta. Olemme varmasti kaikki yhtä mieltä siitä, että Eduskuntatalon jylhien pylväiden suojiin tarvitaan työskentelemään riittävä määrä vaasanseutulaisia kansanedustajia.

Vaasan seudun elinvoimastrategia, joka on laadittu vuosiksi 2016–2020 on laadittu laajassa yhteistyössä kaikkien seudun kuntien kanssa ja siinä huomioidaan elinkeinopolitiikkaan vaikuttavat muutostrendit ja niiden vaikutukset seutuun sekä peilataan niitä seudun elinvoiman nykytilaan.

Elinvoimastrategiassa esitellään seudun visio, strategiset painopisteet ja laadittu toimenpideohjelma. Strategian painopisteiden mukaisesti seudulla tavoitellaan kansainvälisesti kilpailukykyisiä yrityksiä, globaalia osaamista, elinvoimaista toimintaympäristöä ja toimivia, houkuttelevia palveluita. Nämä ovat siis seudun tavoitteet, ja suosittelenkin lämpimästi kansanedustajaehdokkaita tutustumaan niihin ja peilaamaan omiin tavoitteisiinsa kansanedustajana.

Toivomme 17.4. vahvistettavien (mahdollisimman monen) kansanedustajien pitävän Vaasan seudun elinvoimaan vaikuttavien seikkojen edistämistä – sekä seudullisia että kansallisia – sydämenasianaan. Haluamme tarjota kaikille ehdokkaille, kansan ja seudun edustajille faktat ja materiaalit, joista on heille hyötyä niin vaalikampanjan aikana kuin Arkadianmäellä uusissa tehtävissä.

Parhaat neuvomme vaalityöhön valmistautumiseen ovat siis:

  1. Tutustu Vaasan seudun elinvoimastrategiaan 2016–2020 
  2. Tutustu myös näihin dokumentteihin, joita tarjoamme käyttöösi: Vaasan seudun neljä kivijalkaa, Vaasan seudun tavoitteet 2019
  3. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja jostain elinvoimastrategiassa mainituista teemoista.

 

Seutumme tarvitsee lähettiläitä, edustajia, ja me VASEKilta haluamme toivottaa kaikille ehdokkaille onnea ja menestystä vaalityöhön!

ystävällisin terveisin

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle