TietoEVRY laajentaa toimintaansa Vaasassa – noin 160 uutta työpaikkaa

19.01.2021

TietoEVRYTietoEVRY julkaisi 19.1.2021 tiedotteen IT-tukipalveluidensa yhtenäistämisestä osana TietoEVRYn integraatiota. Vaasan seudulle tämä tarkoittaa hienoja uutisia, sillä muutoksen myötä TietoEVRY laajentaa Vaasan toimintaansa ja avaa kaupunkiin uuden IT-tukipalveluiden yksikön suomen- ja ruotsinkielisten asiakkaiden palvelemiseksi. Vaasan toimipisteelle avataan noin 160 uutta työpaikkaa IT-tukipalveluiden tehtäviin. 

Rekrytoinnit käynnistyvät jo tällä viikolla ja jatkuvat syksylle 2021 saakka. Nykyisiä TietoEVRYn Vaasan toimitiloja on jo osin laajennettu ja niitä laajennetaan parhaillaan lisää. 

– On hienoa laajentaa toimintaamme Vaasassa sekä olla mukana kehittämässä alueen elinkeinoelämää. Kaksikielinen ja kehittyvä Vaasa on kansainvälinen kaupunki, josta löytyy monipuolista osaamista sekä laaja korkeakouluverkosto, sanoo TietoEVRYn Suomen maajohtaja Satu Kiiskinen ja jatkaa:

– Tavoitteenamme on luoda korkealaatuisia asiakaskokemuksia – avaamme Vaasan yksikössämme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä IT-palveluiden parissa sekä tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvällä teknologia-alalle ja mahdollisuuden kasvaa osana 24 000 asiantuntijan kansainvälistä yhteisöä. Toivotan kaikki teknologia-alasta kiinnostuneet hakijat lämpimästi tervetulleiksi. 

– Olemme erittäin iloisia TietoEVRYn merkittävästä panostuksesta Vaasaan. Globaalisti toimiva yhtiö laajentaa entisestään seudun kansainvälisen liiketoiminnan verkostoja ja tuo erityisesti vahvaa digitalisaatio-osaamista seudun energiateollisuuskeskittymän osaksi. Vaasa ja seudun toimijat ovat jo aiemminkin tehneet tuloksekasta yhteistyötä TietoEVRYn kanssa muun muassa Data Platform -hankkeessamme kaupungin ja yhteiskunnan hiilineutraalisuustavoitteiden saavuttamiseksi, Vaasan kaupunginjohtaja ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin hallituksen puheenjohtaja Tomas Häyry kertoo. 

Myös VASEKin toimitusjohtaja Stefan Råback iloitsee yhteistyöstä:

– TietoEVRYn toiminnan vahva laajentuminen Vaasan seudulla vahvistaa merkittävästi EnergyVaasa -klusteria. Yhdessä Vaasa Parksin kanssa tekemämme Invest In -työn tulos on hieno osoitus siitä, miten Vaasan seudun elinkeinoelämää edistetään yhteistyössä eri organisaatioiden kesken. Jatkamme työtä TietoEVRYn alueellisen verkostoitumisen tukena muun muassa liittyen osaavan työvoiman rekrytointiin.

 

Uutista päivitetty 19.1. klo. 17.19.
Rekrytointisivun linkki lisätty 20.1.2021‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Tilastotietoa Vaasan seudusta – tuoretta tietoa kaikkien käyttöön

26.02.2021 | Uutiset
VASEK on julkaissut sivuillaan tietopalvelun, johon on kerätty tärkeimpiä Vaasan seutua kuvaavia tilastoja väestöön, työllisyyteen, yritystoimintaan ja aluetalouteen sekä alueen vetovoimaan liittyen.
Lue lisää

MoveIT-työpajassa luotiin hiilineutraalin liikenteen tiekarttaan tavoitteita ja välipysäkkejä

25.02.2021 | Uutiset
Hiilineutraalin liikkumisen työpajaan 18.2. oli kutsuttu koolle erityisesti hankealueen maaseutukuntien edustajia keskustelemaan työn alla olevan Vähähiiliset liikennepalvelut Vaasan seudulla 2030 -tiekartan tiimoilta seudun yhteisistä tavoitteista ja välipysäkeistä ennen vuotta 2030.
Lue lisää

West Coast Rib Charter jatkaa investointeja – nyt hydrokopteriin

25.02.2021 | Uutiset
West Coast Rib Charter Molpesta on viime kesästä lähtien – ensimmäisenä yrityksenä Pohjanmaalla – tarjonnut veneretkiä rib-veneellä. Nyt yritys voi viimeisimmän investointinsa – hydrokopterin – ansiosta tarjota retkiä merelle myös talvikauden aikana.
Lue lisää

Pohjanmaa matkalla muutokseen -kestävän kehityksen ja kiertotalouden tiekartta työkalu yrityksille

24.02.2021 | Uutiset
CERM-hankkeen toimijat VASEK, Concordia, Dynamo Närpes ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus ovat julkaisseet yli 80-sivuisen tiekartan auttamaan yrityksiä viemään yritystään ja toimintaansa kohti kiertotaloutta ja kestävyyttä. Pohjanmaa matkalla muutokseen – Kestävän kehityksen ja kiertotalouden tiekartta sisältää käytännön esimerkkejä, joiden avulla yritys voi aloittaa oman kestävyystyönsä ja kehittää kestävyysajatteluaan.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

24.02.2021 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Vaasan Kone ja tarvike Oy jatkaa Konemyynti Hannu Harju Oy:n toimintaa

19.02.2021 | Uutiset
Mustasaaren Lintuvuoressa sijaitsevalla, reilut 20 vuotta sitten perustetulla Konemyynti Hannu Harju Oy:llä on noin kuukauden verran ollut uudet omistajat. Hannu Harju jää keväällä eläkkeelle ja toimintaa jatkaa Jani Uusitalo, jolla niin ikään on pitkä kokemus yrittäjyydestä – tosin naapurimaastamme Ruotsista.
Lue lisää

Kokeneen yritysjohtajan sparrausta maksutta – yrityskummi myös sinulle?

17.02.2021 | Uutiset
Tuleeko sinulla yritystoiminnan pyörittämisen arjessa ikinä sellaisia hetkiä, että mietit miten edetä: on vaikkapa kaksi vaihtoehtoa – lähteä oikealle tai vasemmalle? Haluat vahvistuksen omalle näkemyksellesi.
Lue lisää

Koronavuosi sai yrittäjyydestä haaveilevat toimimaan

15.02.2021 | Uutiset
Uusyrityskeskusten kautta perustettiin Suomessa vuoden 2020 aikana 10 prosenttia vähemmän yrityksiä kuin vuotta aikaisemmin. Suurin pudotus perustamisaktiivisuudessa näkyi heti koronakriisin alettua huhti-kesäkuussa niin valtakunnallisesti kuin myös Vaasan seudulla. Tämän jälkeen yrittäjyysinto kasvoi huomattavasti. Heikentynyt työllisyystilanne sai monet toteuttamaan pitkään hautuneita yrittäjyyshaaveita.
Lue lisää