TietoEVRY laajentaa toimintaansa Vaasassa – noin 160 uutta työpaikkaa

19.01.2021

TietoEVRYTietoEVRY julkaisi 19.1.2021 tiedotteen IT-tukipalveluidensa yhtenäistämisestä osana TietoEVRYn integraatiota. Vaasan seudulle tämä tarkoittaa hienoja uutisia, sillä muutoksen myötä TietoEVRY laajentaa Vaasan toimintaansa ja avaa kaupunkiin uuden IT-tukipalveluiden yksikön suomen- ja ruotsinkielisten asiakkaiden palvelemiseksi. Vaasan toimipisteelle avataan noin 160 uutta työpaikkaa IT-tukipalveluiden tehtäviin. 

Rekrytoinnit käynnistyvät jo tällä viikolla ja jatkuvat syksylle 2021 saakka. Nykyisiä TietoEVRYn Vaasan toimitiloja on jo osin laajennettu ja niitä laajennetaan parhaillaan lisää. 

– On hienoa laajentaa toimintaamme Vaasassa sekä olla mukana kehittämässä alueen elinkeinoelämää. Kaksikielinen ja kehittyvä Vaasa on kansainvälinen kaupunki, josta löytyy monipuolista osaamista sekä laaja korkeakouluverkosto, sanoo TietoEVRYn Suomen maajohtaja Satu Kiiskinen ja jatkaa:

– Tavoitteenamme on luoda korkealaatuisia asiakaskokemuksia – avaamme Vaasan yksikössämme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä IT-palveluiden parissa sekä tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvällä teknologia-alalle ja mahdollisuuden kasvaa osana 24 000 asiantuntijan kansainvälistä yhteisöä. Toivotan kaikki teknologia-alasta kiinnostuneet hakijat lämpimästi tervetulleiksi. 

– Olemme erittäin iloisia TietoEVRYn merkittävästä panostuksesta Vaasaan. Globaalisti toimiva yhtiö laajentaa entisestään seudun kansainvälisen liiketoiminnan verkostoja ja tuo erityisesti vahvaa digitalisaatio-osaamista seudun energiateollisuuskeskittymän osaksi. Vaasa ja seudun toimijat ovat jo aiemminkin tehneet tuloksekasta yhteistyötä TietoEVRYn kanssa muun muassa Data Platform -hankkeessamme kaupungin ja yhteiskunnan hiilineutraalisuustavoitteiden saavuttamiseksi, Vaasan kaupunginjohtaja ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin hallituksen puheenjohtaja Tomas Häyry kertoo. 

Myös VASEKin toimitusjohtaja Stefan Råback iloitsee yhteistyöstä:

– TietoEVRYn toiminnan vahva laajentuminen Vaasan seudulla vahvistaa merkittävästi EnergyVaasa -klusteria. Yhdessä Vaasa Parksin kanssa tekemämme Invest In -työn tulos on hieno osoitus siitä, miten Vaasan seudun elinkeinoelämää edistetään yhteistyössä eri organisaatioiden kesken. Jatkamme työtä TietoEVRYn alueellisen verkostoitumisen tukena muun muassa liittyen osaavan työvoiman rekrytointiin.

 

Uutista päivitetty 19.1. klo. 17.19.
Rekrytointisivun linkki lisätty 20.1.2021‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Haemme tiedottaja-kääntäjää määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus)

12.05.2021 | Uutiset
Hallitset suomen, ruotsin ja englannin kielet ja sinulla on kokemusta eri tekstilajien kääntämisestä. Työajastasi noin puolet menee käännös- ja kielenhuoltotehtäviin, pääosin suomi-ruotsi, mutta myös ruotsi-suomi ja suomi-englanti. Osallistut VASEKin ja Vaasan seudun viestinnän toteutukseen, joten toivomme, että kirjoitat sujuvasti niin tiedotteita, verkkotekstejä kuin artikkeleitakin.
Lue lisää

Nuoria kuunnellen – Vetovoimaa ja pitovoimaa etsimässä

07.05.2021 | Uutiset
Vaasa on katukuvaltaan nuorekas, sillä kaupunki on väkilukuun suhteutettuna Suomen suurin opiskelukaupunki. Peräti joka viides vastaantulija kadulla on korkeakouluopiskelija. – Kun lisää yhtälöön vielä 160 yrityksen kansainvälisen energiateknologiaklusterin ja jatkuvan osaajapulan, ei tarvitse ihmetellä miksi yhdessä muiden toimijoiden kanssa tekemämme seutumarkkinointityön yhtenä tärkeimmistä tavoitteista lähitulevaisuudessa on vaikuttaa erityisesti nuorten jäämiseen Vaasan seudulle myös opiskelujen jälkeen, markkinointipäällikkö Mari Kattelus kertoo.
Lue lisää

Yrittäjyysinto kasvanut - 56 % kasvu Startian avulla perustettujen yritysten määrässä

06.05.2021 | Uutiset
Uusien yritysten perustaminen Uusyrityskeskusten kautta on ollut odotettua vilkkaampaa jo viime kesästä lähtien. Tämän vuoden tammi-maaliskuun aikana Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian kautta uusia yrityksiä perustettiin yhteensä 64, kun viime vuoden vastaava lukema oli 41. Kasvua perustettujen yritysten määrässä oli siis huimat 56 prosenttia.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

06.05.2021 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Yritysten kustannustuen kolmas hakukierros – kenelle, miten ja mistä apua?

06.05.2021 | Uutiset
Kustannustuen kolmannen kierroksen hakuaika alkaa 27.4. Tukea haetaan Valtiokonttorin sähköisen asiointipalvelun kautta.
Lue lisää

Vaasa etsii maailman onnellisinta ihmistä – kolme onnellisinta saavat kylään Maria Veitolan

05.05.2021 | Uutiset
Maailman onnellisimmaksi kaupungiksi tähtäävä Vaasa etsii maailman onnellisinta ihmistä tehdäkseen tunnetuksi onnellisen elämän saloja. Tutkimusmatkalle on kutsuttu mukaan myös mediapersoona Maria Veitola, joka syventyy Vaasalle toimittamassaan videosarjassa ehdokkaiden elämäntarinoihin ja onnen elementteihin.
Lue lisää

Kotieläintila tarjoaa viihtyisää ajanviettoa eläinten kanssa

04.05.2021 | Uutiset
Jokainen, joka on joskus viettänyt aikaa eläinten kanssa, tietää, miten palkitsevaa ja rauhoittavaa se voi olla. Anna Salmi perheineen ylläpitää Södra Vallgrundissa kotieläintila Aava Kertun Kotitilaa, jossa vietetään aikaa eläinten kanssa niitä sekä luontoa suuresti kunnioittaen.
Lue lisää

Rahoitusta kahdelle uudelle, koko Merenkurkun alueelle tärkeälle hankkeelle

30.04.2021 | Uutiset
Merenkurkun alueen laaja yhteistyökumppanuus on saanut Merenkurkun neuvoston johdolla rahoitusta kahdelle tärkeälle hankkeelle, jotka ovat erittäin ajankohtaisia viimeaikaisen loistouutisen johdosta.
Lue lisää