TietoEVRY laajentaa toimintaansa Vaasassa – noin 160 uutta työpaikkaa

19.01.2021

TietoEVRYTietoEVRY julkaisi 19.1.2021 tiedotteen IT-tukipalveluidensa yhtenäistämisestä osana TietoEVRYn integraatiota. Vaasan seudulle tämä tarkoittaa hienoja uutisia, sillä muutoksen myötä TietoEVRY laajentaa Vaasan toimintaansa ja avaa kaupunkiin uuden IT-tukipalveluiden yksikön suomen- ja ruotsinkielisten asiakkaiden palvelemiseksi. Vaasan toimipisteelle avataan noin 160 uutta työpaikkaa IT-tukipalveluiden tehtäviin. 

Rekrytoinnit käynnistyvät jo tällä viikolla ja jatkuvat syksylle 2021 saakka. Nykyisiä TietoEVRYn Vaasan toimitiloja on jo osin laajennettu ja niitä laajennetaan parhaillaan lisää. 

– On hienoa laajentaa toimintaamme Vaasassa sekä olla mukana kehittämässä alueen elinkeinoelämää. Kaksikielinen ja kehittyvä Vaasa on kansainvälinen kaupunki, josta löytyy monipuolista osaamista sekä laaja korkeakouluverkosto, sanoo TietoEVRYn Suomen maajohtaja Satu Kiiskinen ja jatkaa:

– Tavoitteenamme on luoda korkealaatuisia asiakaskokemuksia – avaamme Vaasan yksikössämme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä IT-palveluiden parissa sekä tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvällä teknologia-alalle ja mahdollisuuden kasvaa osana 24 000 asiantuntijan kansainvälistä yhteisöä. Toivotan kaikki teknologia-alasta kiinnostuneet hakijat lämpimästi tervetulleiksi. 

– Olemme erittäin iloisia TietoEVRYn merkittävästä panostuksesta Vaasaan. Globaalisti toimiva yhtiö laajentaa entisestään seudun kansainvälisen liiketoiminnan verkostoja ja tuo erityisesti vahvaa digitalisaatio-osaamista seudun energiateollisuuskeskittymän osaksi. Vaasa ja seudun toimijat ovat jo aiemminkin tehneet tuloksekasta yhteistyötä TietoEVRYn kanssa muun muassa Data Platform -hankkeessamme kaupungin ja yhteiskunnan hiilineutraalisuustavoitteiden saavuttamiseksi, Vaasan kaupunginjohtaja ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin hallituksen puheenjohtaja Tomas Häyry kertoo. 

Myös VASEKin toimitusjohtaja Stefan Råback iloitsee yhteistyöstä:

– TietoEVRYn toiminnan vahva laajentuminen Vaasan seudulla vahvistaa merkittävästi EnergyVaasa -klusteria. Yhdessä Vaasa Parksin kanssa tekemämme Invest In -työn tulos on hieno osoitus siitä, miten Vaasan seudun elinkeinoelämää edistetään yhteistyössä eri organisaatioiden kesken. Jatkamme työtä TietoEVRYn alueellisen verkostoitumisen tukena muun muassa liittyen osaavan työvoiman rekrytointiin.

 

Uutista päivitetty 19.1. klo. 17.19.
Rekrytointisivun linkki lisätty 20.1.2021‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Lavastus määrittelee tunnelman – Pia suunnittelee teatteri-, elokuva- ja televisiolavasteita

09.08.2022 | Uutiset
Pia Enroth suhtautuu intohimoisesti väreihin, muotoihin ja siihen, miten voi huoneiden ja tilojen tunnelmaa muuttaa näiden avulla. Mustasaarelaissyntyinen, nykyisin vaasalainen Pia on aina ollut kiinnostunut myös teatterista, joten oli ehkä selvää, että hänestä tulisi lavastaja. Hieman yli 20 vuotta teatterialalla toiminut Pia on nyt oman yrityksen omistaja, ja yrityksen toiminta on ollut täydessä vauhdissa ihan ensimmäisestä hetkestä lähtien.
Lue lisää

Bergö Havsudden on ainutlaatuinen mökkeilyvaihtoehto luonnonkauniissa meriympäristössä

08.07.2022 | Uutiset
Bergön saari Maalahdessa on pitkään ollut suosittu retkeily- ja mökkeilykohde. Saarelle on nyt tullut yksi vaihtoehto lisää, Torolf Westin rakennuttamat vuokramökit. Mökkejä on kolme ja ne ovat vuokrattavissa vuoden ympäri.
Lue lisää

Monipuolinen asianajotoimisto neuvoo myös somessa

28.06.2022 | Uutiset
Startian pitkäaikainen asiantuntijakumppani Näsman & Båsk on monipuolinen asianajotoimisto, jonka henkilökunnalla on laaja kokemus juridiikan eri osa-alueilta. Toimisto hoitaa siviili- ja rikosoikeuteen liittyvien asioiden lisäksi myös hallinto-oikeudellisia asioita, ja sen asiakkaina on niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin.
Lue lisää

Kestävyystyötä yritysvierailulla

27.06.2022 | Uutiset
Pakkauksia valmistava Orapac Oravaisista Vöyriltä asettaa vuosittain toiminnalleen yhden tai useamman ympäristötavoitteen. Yritys järjesti henkilökunnalleen vastuullisuusiltapäivän torstaina ennen juhannusta. VASEKin kiertotalouden projektipäällikkö Göran Östberg ja projektipäällikkö Tomas Knuts Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordiasta kutsuttiin paikalle kertomaan kestävästä kehityksestä ja johtamaan keskustelua siitä, miten kestävyys voidaan ottaa yrityksessä huomioon käytännössä.
Lue lisää

Kesäbussi jatkaa tulevanakin kesänä liikennöintiä kolmen kunnan alueella

17.06.2022 | Uutiset
Viime kesänä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Visit Vaasa lanseerasivat yhteistyössä kesäbussin eli joukkoliikenneyhteyden alueemme suosituimpiin turistikohteisiin. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittaman hankkeen tavoitteena oli käynnistää pilotti kävijämäärien lisäämiseksi eri yrityksiin ja vierailukohteisiin ympäristöystävällisemmällä tavalla. Kokeilu oli onnistunut. Ennen kesää 2022 kartoitettiin alueen kuntien halukkuutta yhteisrahoitukseen. Vaasa, Isokyrö ja Mustasaari suhtautuivat myönteisesti kesäbussitoimintaan, joten kesäbussi tulee saamaan jatkoa myös tulevana kautena. ...
Lue lisää

Tiedä tämä starttirahasta ja vältät sudenkuopat

16.06.2022 | Uutiset
Starttirahan tarkoituksena on turvata yrittäjän perustoimeentulo, kunnes käynnistetty yritystoiminta lähtee kunnolla vauhtiin. Starttiraha on siis tulonlisä yrittäjälle, ei yrityksen rahaa. Yrittäjän kun on kuitenkin pystyttävä elämään ja ehkä elättämään perhettään myös silloin, kun yritystoiminnan alussa ei ehkä ole mahdollista maksaa itselleen tarpeeksi palkkaa.
Lue lisää

Yritysneuvontatapaaminen onnistuu myös kunnantalolla – muista aina varata aika etukäteen

15.06.2022 | Uutiset
Online-ajanvarauskalenterin kautta voit varata tapaamisen, videoneuvottelun tai puhelinajan yritysneuvojan kanssa haluamaasi ajankohtaan.
Lue lisää

Meteoriihen vierailukeskus sai palkinnon vihreänä edelläkävijänä

14.06.2022 | Uutiset
Visit Finland on myöntänyt Meteoriihelle kestävän kehityksen edelläkävijän statuksen ja STF Sustainable Travel Finland-sertifikaatin. Meteoriihi on Visit Vaasan alueella ensimmäinen matkailukohde, jolle on myönnetty STF-edelläkävijästatus ensimmäisten joukossa koko maassa. Myönnetty sertifikaatti on palkinto systemaattisesta työstä, jota on määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti tehty vierailukeskuksen avaamisvuodesta 2008 lähtien.
Lue lisää