TietoEVRY laajentaa toimintaansa Vaasassa – noin 160 uutta työpaikkaa

19.01.2021

TietoEVRYTietoEVRY julkaisi 19.1.2021 tiedotteen IT-tukipalveluidensa yhtenäistämisestä osana TietoEVRYn integraatiota. Vaasan seudulle tämä tarkoittaa hienoja uutisia, sillä muutoksen myötä TietoEVRY laajentaa Vaasan toimintaansa ja avaa kaupunkiin uuden IT-tukipalveluiden yksikön suomen- ja ruotsinkielisten asiakkaiden palvelemiseksi. Vaasan toimipisteelle avataan noin 160 uutta työpaikkaa IT-tukipalveluiden tehtäviin. 

Rekrytoinnit käynnistyvät jo tällä viikolla ja jatkuvat syksylle 2021 saakka. Nykyisiä TietoEVRYn Vaasan toimitiloja on jo osin laajennettu ja niitä laajennetaan parhaillaan lisää. 

– On hienoa laajentaa toimintaamme Vaasassa sekä olla mukana kehittämässä alueen elinkeinoelämää. Kaksikielinen ja kehittyvä Vaasa on kansainvälinen kaupunki, josta löytyy monipuolista osaamista sekä laaja korkeakouluverkosto, sanoo TietoEVRYn Suomen maajohtaja Satu Kiiskinen ja jatkaa:

– Tavoitteenamme on luoda korkealaatuisia asiakaskokemuksia – avaamme Vaasan yksikössämme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä IT-palveluiden parissa sekä tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvällä teknologia-alalle ja mahdollisuuden kasvaa osana 24 000 asiantuntijan kansainvälistä yhteisöä. Toivotan kaikki teknologia-alasta kiinnostuneet hakijat lämpimästi tervetulleiksi. 

– Olemme erittäin iloisia TietoEVRYn merkittävästä panostuksesta Vaasaan. Globaalisti toimiva yhtiö laajentaa entisestään seudun kansainvälisen liiketoiminnan verkostoja ja tuo erityisesti vahvaa digitalisaatio-osaamista seudun energiateollisuuskeskittymän osaksi. Vaasa ja seudun toimijat ovat jo aiemminkin tehneet tuloksekasta yhteistyötä TietoEVRYn kanssa muun muassa Data Platform -hankkeessamme kaupungin ja yhteiskunnan hiilineutraalisuustavoitteiden saavuttamiseksi, Vaasan kaupunginjohtaja ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin hallituksen puheenjohtaja Tomas Häyry kertoo. 

Myös VASEKin toimitusjohtaja Stefan Råback iloitsee yhteistyöstä:

– TietoEVRYn toiminnan vahva laajentuminen Vaasan seudulla vahvistaa merkittävästi EnergyVaasa -klusteria. Yhdessä Vaasa Parksin kanssa tekemämme Invest In -työn tulos on hieno osoitus siitä, miten Vaasan seudun elinkeinoelämää edistetään yhteistyössä eri organisaatioiden kesken. Jatkamme työtä TietoEVRYn alueellisen verkostoitumisen tukena muun muassa liittyen osaavan työvoiman rekrytointiin.

 

Uutista päivitetty 19.1. klo. 17.19.
Rekrytointisivun linkki lisätty 20.1.2021‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Ensimmäinen askel oli se suurin

04.12.2023 | Uutiset
Vaikka Jukka Hämäläisellä oli 23 vuoden kokemus yrittämisestä ja takanaan muutama vuosi sitten toteutettu mittava yritysosto, hän ei ollut aiemmin hyödyntänyt VASEKin palveluja. Nyt hän on investointituen hakemisen kautta saanut paremman käsityksen kehitysyhtiön palveluista ja haluaa suositella kaikille yrittäjille aika ajoin pysähtymistä ja miettimistä, millaista apua voisi hakea yrittämisen eri tilanteisiin ja käännekohtiin.
Lue lisää

GigaVaasa-työ on ollut maratonin sijaan ultramaraton

30.11.2023 | Uutiset
GigaVaasan myynti- ja markkinointijohtaja Marko Kuokkanen Merinovalta on työskennellyt akkutehdasalueen parissa viisi vuotta. Työtä mahdollistaa osaltaan innovaatio- ja ekosysteemisopimuksen puitteissa toteutettu Älykäs ja kestävä akkuarvoketju -hanke.
Lue lisää

EnergyVaasan saama kansainvälistymispalkinto on yhteisesti ansaittu

24.11.2023 | Uutiset
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt vuosittaisen kansainvälistymispalkinnon menestyville suomalaisyrityksille. Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille tai yhteisöille. Huomiota kiinnitetään erityisesti kilpailukykyyn, liiketoiminnan kansainvälisyyteen ja kannattavuuteen.
Lue lisää

Haluaako yrityksesi olla mukana bisneksessä vielä viiden vuoden kuluttua?

20.11.2023 | Uutiset
Vihreä siirtymä tuo tulleessaan vaatimuksia kaiken kokoisille yrityksille. Vaatimuksia esimerkiksi hiilijalanjäljen, jäljitettävyyden ja materiaalien suhteen voivat asettaa paitsi viranomaiset, myös asiakkaat, joten tiedon ja osaamisen puute aiheuttaa suuria riskejä tulevaisuuden liiketoimintaa ajatellen. Olemalla osa ratkaisua, samalla hyötyen muutoksen mukanaan tuomista mahdollisuuksista, voidaan luoda uusia liiketoimintamalleja, saada uusia asiakkuuksia ja löytää merkittäviä rahoituskanavia.
Lue lisää

Lankapuoti ja studio saivat parissa päivässä uudet toimitilat

13.11.2023 | Uutiset
Joskus palapelin palaset loksahtelevat paikoilleen ilman ylimääräistä pyörittelyä, ja näin kävi myös syksyllä, kun Pitkänlahdenkadun ja Konepajankadun kulmassa liiketilan omistava valokuvausalan yrittäjä Esa Siltaloppi otti yhteyttä VASEKin Stefan Råbackiin ja pyysi vinkkejä yrityksistä, joita voisi kiinnostaa edellisten vuokralaisten jälkeen vapautunut liiketila. Stefan ohjasi Esan eteenpäin VASEKilla toimitila-asioista vastaavalle yritysneuvojalle sekä nettiin tutustumaan Vaasan seudun tontti- ja toimitilarekisteriin.
Lue lisää

Tuore yrittäjä toimittaa kuituliittymiä Pohjanmaalle

07.11.2023 | Uutiset
On kulunut pian kaksi vuotta siitä, kun laihialainen Joni-Pekka Kangasmäki sai kysymyksen silloiselta työnantajaltaan, olisiko hän kiinnostunut ostamaan ja jatkamaan yrityksen toimintaa. Joni-Pekka, joka oli työskennellyt kuitukaapeleiden hitsaamisen parissa Kai Myllyniemi Oy:ssä yli viiden vuoden ajan, ei ollut koskaan harkinnut yrittäjäksi ryhtymistä. Kysymys kuitenkin istutti siemenen, ja pian omistajanvaihtoprosessi lähtikin liikkeelle.
Lue lisää

Vastuullisuus ja investoinnit puhuttivat VASEKin juhlakiertueella

31.10.2023 | Uutiset
VASEKin 20-vuotisjuhlavuoden Vastuullisuuskiertue kiersi kahdeksan tapahtuman verran kaikissa VASEKin omistajakunnissa. Syyskuun puolessa välissä alkanut kiertue saatiin päätökseen lokakuun lopulla. Yhteensä lähes 200 osallistujaa tuli mukaan verkostoitumaan sekä kuulemaan yrityksen vastuullisuustyöstä, vastuullisuusviestinnästä, saatavilla olevista yritystuista sekä valmistautumisesta Vaasan seudulle suunniteltuihin suurinvestointeihin.
Lue lisää

Vaasan ja Uumajan välistä yhteyttä kehitetään vihreäksi kuljetuskäytäväksi

25.10.2023 | Uutiset
Vaasan kaupunki, Uumajan kunta, Umeå Hamn AB, Umeå Kommunföretag AB, Wasaline ja Kvarken Ports ovat tehneet aiesopimuksen vihreästä kuljetuskäytävästä Uumajan ja Vaasan välille.
Lue lisää