Kvarken Destinations voitti Scandinavian Outdoor Award -palkinnon

13.03.2020

Svedjehamn8 KatjaLosonen 2014

Botnia-Atlantica -hanke Kvarken Destinations voitti SCANDINAVIAN OUTDOOR AWARD (SOA) -palkinnon kategoriassa Best Inspiration. SOA TRAVEL -tunnustus annetaan matkailukohteille ja -yrityksille kerran vuodessa perustuen edellisen vuoden saavutuksiin.

ITB Berlin, maailman johtavat matkailumessut peruttiin, mutta siitä huolimatta Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2020 tuomaristo kokoontui 5. maaliskuuta 2020 Scandic Berlin Potsdamer Platz:ssa. Kuusihenkinen tuomaristo koostuu kansainvälisistä matkanjärjestäjistä, jotka ovat erikoistuneet ulkoilma- ja seikkailumatkailuun Skandinaviassa sekä matkailun asiantuntijoista. 

Perusteluissaan tuomaristo korostaa: ”Hankkeen rajat ylittävää matkailua pidetään hyvin inspiroivana erityisesti näinä aikoina, kun nationalismi nostaa päätään. Kiitos tämän rajat ylittävän hankkeen, Merenkurkun alue on kehittynyt ja pystyy markkinoimaan itseään vakuuttavasti. Inspiraation lähteenä tuomaristo painotti hankkeen erinomaista verkkosivustoa, www.kvarkendestinations.com,  ja sosiaalista mediaa”.

SOA TRAVEL -tunnustuksen järjestäjinä toimivat NordicMarketing ja MANDEL Saksassa. Tunnustuksen myötä Kvarken Destinations odottaa laajaa näkyvyyttä Saksan, Itävallan ja Sveitsin medioissa. 

Vuoden 2020 voittajat kuudessa eri kategoriassa:

  • INSPIRATION AWARD – Kvarken Destinations, Sweden & Finland
  • DESTINATION AWARD – Ylläs, Finland
  • PRODUCT AWARD – Vildmark i Värmland, Sweden
  • DEVELOPMENT AWARD – St. Olav Waterway - A Nordic pilgrimage, Finland
  • TRANSPORTATION AWARD – Bussring AS, Norway
  • ACCOMMODATION AWARD – Hawkhill, Finland

Lisätietoja SOA TRAVEL

Kvarken Destinations’in matkanjärjestäjille ja medialle suunnattu verkkosivusto, on tuotettu yhteistyössä Jo Kommunikation’in kanssa ja sisältöpankin aineisto on tuotettu yhteistyössä NordicTB:n kanssa.

 

Yhdessä kohti uusia ja suurempia markkinoita

Destination Kvarken (markkinointinimeltään Kvarken Destinations) auttaa matkailuelinkeinon parissa toimivia vientikelpoisia pk-yrityksiä saavuttamaan uusia, yrityksen kasvuun johtavia ja sen kilpailukykyä parantavia markkinoita. Tavoitteena on lisätä kävijämääriä seuraavien matkailuorganisaatioiden toimialueilla: Visit Vaasa, Visit Umeå, Höga Kusten, Visit Seinäjoen seutu, Visit Kokkola, Visit Pietarsaaren seutu sekä Visit Kristiinankaupunki.

Tavoitteena on lisätä kohteemme ohjelmatarjontaansa sisällyttävien matkanjärjestäjien määrää. Haluamme myös herättää median kiinnostus matkakohdetta kohtaan näkyvyyden lisäämiseksi. Hankkeessa painotetaan lisäksi voimakkaasti alueen matkailualan digitalisaatiota, tutkimusta ja kehittämistä.

Lue lisää ja tutustu materiaaleihin, joita on tähän mennessä tuotettu sivulla kvarken.org
ja tutustu matkanjärjestäjille ja medialle suunnattuun verkkosivuun kvarkendestinations.com‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

06.04.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Kenneth Dalkvist VASEKin uusi yritysneuvoja

06.04.2020 | Uutiset
KTM Kenneth Dalkvist on valittu 30 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin uudeksi yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 6.4.
Lue lisää

Hyvin laadittu suunnitelma parantaa mahdollisuuksia saada starttirahaa

02.04.2020 | Uutiset
Yrittäjäksi ryhtyminen ei oikeastaan ollut koskaan ollut vöyriläisen Annelie Svensin suunnitelmissa. Kohtalo päätti kuitenkin toisin, ja nyt hän on kolmen vuoden ajan pyörittänyt kampaamo ja kauneushoitola Beauty Officea eikä ole vielä ehtinyt edes 30 vuotta täyttää.
Lue lisää

Noogan tavoitteena on asiakkaan arjen parantaminen

31.03.2020 | Uutiset
Palkanlaskenta, kirjanpito, talousneuvonta, järjestelmä- ja konsulttipalvelut tai vaikkapa osa-aikainen talousjohtaja – muun muassa kaikkea tätä Nooga tarjoaa asiakkailleen. Vuoden 2019 lopussa yhtiö liittyi Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon pystyäkseen entistä paremmin tavoittamaan Vaasan seudun yrityksiä.
Lue lisää

Yhtiömuodon valinta on yrittäjän tärkeimpiä päätöksiä

27.03.2020 | Uutiset
Yritystä perustamassa, mutta mikä valita yhtiömuodoksi? Vaihtoehtoja on monia, ja jokaisella vaihtoehdolla on hyvät ja huonot puolensa. Päätöksessä pitää muistaa punnita myös sen vaikutuksia pitkällä tähtäimellä, muistuttavat yritysneuvojat.
Lue lisää

Kaikesta selvitään – VASEKin yrityspalvelut auttavat eteenpäin

24.03.2020 | Uutiset
Aivan kuten aiemminkin, VASEK ja Startia tarjoavat maksutonta neuvontaa Vaasan seudun yrityksille ja yrittäjille, joille koronavirus on tuonut haasteita tai ongelmia.
Lue lisää

Yrittäjän kumppanina kaikissa tilanteissa

20.03.2020 | Uutiset
Olemme Vaasan seudulla, Suomessa ja koko maailmassa joutuneet mittakaavaltaan yllättävään, epävarmuutta aiheuttavaan ja ehkä vähän ahdistavaankin tilanteeseen koronaviruksen vuoksi.
Lue lisää

VASEK ja Startia palvelevat sähköisesti

15.03.2020 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startian ja VASEKin yrityspalveluiden yritysneuvonta jatkuu edelleen normaalien aukioloaikojemme puitteissa, mutta käytämme ainoastaan sähköisiä välineitä asiakaspalvelussa.
Lue lisää