Miksi kannattaa varata aika yritysneuvojalle?

 • Kokonaisvaltainen tuki: Olipa kyse sitten markkinoinnista, taloushallinnosta tai henkilöstöhallinnosta, meiltä löytyy neuvot ja apu jokaiseen tarpeeseen.
 • Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, joten lähestymme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Kartoitamme sinun yrityksesi tilanteen ja selvitämme juuri sinulle parhaiten sopivat toimintatavat ja neuvot.
 • Kokemus ja asiantuntemus: VASEKilla on vankka kokemus ja syvä asiantuntemus eri liiketoiminta-alueilta. Voit luottaa siihen, että olemme oikea kumppani auttamaan sinua ja yritystäsi saavuttamaan tavoitteesi.
 • Paikallinen läsnäolo: Toimimme lähellä asiakkaitamme ja tunnemme hyvin Vaasan seudun Pohjanmaan alueen erityispiirteet. Tämä mahdollistaa entistä paremman ja nopeamman palvelun tarjoamisen.

Palvelumme

 • Strateginen suunnittelu: Autamme sinua luomaan selkeän ja kattavan liiketoimintastrategian, joka ohjaa yrityksesi toimintaa kohti menestystä.
 • Investoinnit: Autamme sinua investointien suunnittelussa, kartoitamme kanssasi sopivat tuki- ja rahoitusvaihtoehdot ja autamme hakemaan rahoitusta ja tukea.
 • Markkinointi: Mietimme yhdessä markkintointitoimenpiteitä, jotka auttavat sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja vahvistamaan brändiäsi.
 • Taloushallinto: Tarjoamme verkostomme käyttöösi, jotta löydät juuri yrityksellesi sopivat taloushallinnon palvelut, jotka pitävät yrityksesi talouden hallinnassa ja auttavat sinua tekemään fiksuja päätöksiä.
 • Henkilöstöhallinto: Autamme sinua rekrytoimaan parhaat osaajat ja kehittämään henkilöstöäsi, jotta yrityksesi voi menestyä entistä paremmin.

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika

Jos haluat lisätietoja palveluistamme tai haluat keskustella siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Olemme täällä sinua varten ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 • Helpoiten varaat ajan sähköisen varauskalenterimme kautta.
 • Mikäli varauskalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysneuvojiin tai soittaa asiakaspalveluumme 06 317 7600.
 • Tilaa noin kahdesti kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme ja seuraa sosiaalisen median kanaviamme, niin saat tuoreeltaan tiedot ajankohtaisista yrittämiseen liittyvistä asioista. Linkit löydät täältä.

Antti Alasaari
Yritysneuvoja
Antti Alasaari

- Toimivat yritykset, omistajanvaihdokset
- Aluevastuu: Laihia, Isokyrö

Dalkvist Kenneth rajattu
Yritysneuvoja
Kenneth Dalkvist
- Toimivat yritykset, aloittavat yrittäjät, kasvuyritykset
- Sijoittautuminen, yritystontit ja toimitilat
- Aluevastuu: Vaasa, Mustasaari
Kjell Nydahl
Yrityspalvelujohtaja
Kjell Nydahl
- Omistajanvaihdokset, toimivat yritykset
- Aluevastuu: Korsnäs
Olav Nylund
Yritysneuvoja
Olav Nylund
- Toimivat yritykset, aloittavat yrittäjät
- Aluevastuu: Maalahti, Vöyri
Pundars Tuija rajattu
Yritysneuvoja
Tuija Räihä-Pundars
- Toimivat yritykset, aloittavat yrittäjät
- Yritysten työvoima- ja osaamistarpeet
- Aluevastuu: Vaasa, Mustasaari
Kuvituskuva, perustamisopas.
Oppaat tueksi yrittäjyyteen

Olemme koonneet tälle sivulle erilaisia oppaita, joista löytyy paljon tietoa ja vinkkejä yrittäjyyteen. Lataa oppaat käyttöösi ja tutustu niihin kaikessa rauhassa.

kuvituskuva läppäri
LISSU liiketoiminta­suunnitelma

LISSU on ohjelma oman liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja päivittämiseen. Ohjelmassa oma yritysneuvojasi voi kommentoida suunnitelmaasi ja auttaa sen jalostamisessa.

Alla löydät linkin ohjelmaan sekä ohjeisiin, missä käyme kohta kohdalta läpi, mitä liiketoimintasuunnitelmaan kirjataan ja mitä erityisesti tulee ottaa huomioon. Ota yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin!