Ajanvaraus yritysneuvontaan

Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa palvelua tai aikaa, ota yhteyttä vaihteeseemme 06 317 7600. Tehtyäsi varauksen saat vahvistusviestin, jossa on linkki asiakastietolomakkeelle (alempana tällä sivulla). Täytäthän lomakkeen ennen käyntiäsi. Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiisi hetken kuluttua varauksen tekemisestä, kannattaa tarkistaa, onko vahvistus joutunut roskapostikansioon.

Huomasithan ajanvarausjärjestelmästä, että yritysneuvontatapaaminen onnistuu myös kunnantalolla (Korsnäs, Maalahti, Laihia, Isokyrö, Vöyri). Muista aina varata aika etukäteen, sillä yritysneuvoja on kunnantalolla vain sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulle tulee este, voit perua tai muuttaa varaustasi vahvistusviestissä olevan linkin kautta, soittamalla vaihteeseemme 06 317 7600 tai lähettämällä sähköpostia yritysneuvojalle. 

Halutessasi voit myös varata ajan täyttämällä asiakastietolomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisajan.

Palvelemme sinua aina maksutta ja luottamuksella.

Tervetuloa!
  • Olemme avoinna arkisin klo 8.00–16.00.
  • Klo 11.15–12.00 olemme auki rajoitetusti.
  • Mikäli olemme kaikki asiakastapaamisissa, kokouksissa tai lounaalla, tavoitat meidät puhelimitse.

Alatori 1A, 3. kerros
(sisäänkäynti Alatorilta, Osuuspankin vierestä)
Vaasa

anna3
Asiakastietolomake

Täytäthän asiakastietolomakkeen ennen ensimmäistä käyntiäsi.

Lomakkeen tietoja käytetään asiakkuutesi kirjaamiseen sekä tilastointiin. Lomake on SSL-suojattu. Tähdellä merkityt (*) kohdat ovat pakollisia.

Olen

Suostumus tietojen käsittelemiseen ja luovuttamiseen

VASEK ja Startia voivat käyttää tietojani asiakasrekisterissään ja postituksissaan, luovuttaa tietojani Startian asiantuntijakumppaneille neuvontaa varten, TE-toimistolle starttirahaa varten sekä pankeille, Finnveralle ja muille rahoituslaitoksille rahoitushakemuksen käsittelyä varten. VASEK voi tarvittaessa tarkistaa luottotietoni.