Boka tid till företagsrådgivning

Om du inte hittar en lämplig tid eller tjänst i vår kalender, vänligen kontakta oss per telefon 06 317 7600. Efter du har bokat en tid får du en bekräftelse per e-post. Ifall bekräftelsen inte dyker upp i din epost om en liten stund, lönar det sig att kolla att den inte hamnat i skräpkorgen. E-posten innehåller en länk till kundblanketten (på den här sidan, scrolla ner). Vänligen fyll i blanketten innan du besöker oss.

  • OBS: VASEK och Startia har stängt i juli 8.–28.7.2024. Annars betjänar vi som vanligt från måndag till fredag kl. 8.00–16.00.

Du märkte väl i tidsbokningssystemet att företagsrådgivningsmöten kan hållas även i kommunhuset (Korsnäs, Malax, Laihela, Storkyro, Vörå). Kom ihåg att alltid boka tid i förväg, eftersom företagsrådgivaren endast finns på kommunhuset enligt överenskommelse.

Om du får förhinder, kan du avboka eller ändra din bokning via länken i bekräftelsemeddelandet, genom att ringa till växeln 06 317 7600 eller genom att skicka e-post till företagsrådgivaren.

Du kan också boka tid genom att fylla i kundblanketten nedan. Vi kontaktar dig för att komma överens om en tid.

Vi betjänar dig alltid konfidentiellt och kostnadsfritt.

Välkommen!
  • Vi har öppet på vardagar kl. 8.00–16.00.
  • Kl. 11.15–12.00 har vi öppet begränsat.
  • Ifall vi alla är på kundpalaver, möten eller på lunch, når du oss per telefon.

Nedre torget 1A, 3 vån.
(ingång från Nedre torget, bredvid Andelsbanken)
Vasa

anna3
Kundblankett

Vänligen fyll i kundblanketten före ditt första besök.

Uppgifterna på blanketten används för att registrera ditt kundförhållande samt för statistikföring. Sidan använder SSL certifikat. Ifyllda uppgifter sänds krypterade. Fälten som är markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Jag

Godkännande att uppgifterna behandlas och överlåts

VASEK och Startia får använda mina uppgifter i sina kundregister och i sin postning, får överlåta mina uppgifter till Startias sakkunnigpartner för rådgivning, TE-byrån för beviljande av startpeng samt till banker, Finnvera och andra finansinstitut för behandling av finansieringsansökan. VASEK får vid behov kontrollera mina kredituppgifter.