Varför boka tid med en företagsrådgivare?

 • Ett heltäckande stöd: Oavsett om det handlar om marknadsföring, ekonomihantering eller personalhantering, kan vi ge råd och hjälpa dig vidare.
 • Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje företag är unikt, så vi närmar oss varje kund individuellt. Vi kartlägger din företagssituation och hittar de mest lämpliga metoderna och råden för dig.
 • Erfarenhet och expertis: VASEK har gedigen erfarenhet och djup expertis inom olika affärsområden. Du kan lita på att vi är rätt partner för att hjälpa dig och ditt företag att nå dina mål.
 • Lokal närvaro: Vi verkar nära våra kunder och känner väl till Österbotten-regionens specifika egenskaper. Detta möjliggör en ännu bättre och snabbare service.

Våra tjänster

 • Strategisk planering: Vi hjälper dig att skapa en tydlig och omfattande affärsstrategi som leder ditt företags verksamhet mot framgång.
 • Investeringar: Vi hjälper dig att planera dina investeringar, kartlägger lämpliga stöd- och finansieringsalternativ tillsammans med dig och assisterar dig när du ansöker om finansiering och stöd.
 • Marknadsföring: Vi bollar tillsammans idéer kring marknadsföringsåtgärder som hjälper dig att öka din kundbas och att stärka ditt varumärke.
 • Ekonomihantering: Genom vårt breda nätverk kan du hitta de ekonomihanteringstjänster som passar ditt företag bäst, vilket håller din företags ekonomi under kontroll och hjälper dig att fatta kloka beslut.
 • Personalhantering: Vi hjälper dig att rekrytera de bästa talangerna och utveckla din personal så att ditt företag kan bli ännu mer framgångsrikt.

Kontakta oss och boka tid

Om du vill ha mer information om våra tjänster eller vill diskutera hur vi kan hjälpa just ditt företag, kontakta oss gärna! Vi är här för dig och vill hjälpa dig att nå dina mål.

 • Du kan lättast boka tid via vår elektroniska bokningskalender.
 • Om du inte hittar en lämplig tid i bokningskalendern, kan du även kontakta våra företagsrådgivare direkt eller ringa vår kundtjänst, 06 317 7600.
 • Beställ vårt nyhetsbrev som utkommer ungefär två gånger i månaden och följ våra kanaler i sociala medier, så får du veta direkt vad som är aktuellt för företagare i Vasaregionen. Länkarna hittar du här.

Antti Alasaari
Företagsrådgivare
Antti Alasaari

- Verksamma företag, ägarskiften
- Ansvarar för Laihela, Storkyro

Dalkvist Kenneth rajattu
Företagsrådgivare
Kenneth Dalkvist
- Verksamma företag, nya företagare, tillväxtföretag
- Etableringstjänster, företagstomter och lokaler
- Ansvarar för Vasa, Korsholm
Kjell Nydahl
Direktör för företagstjänster
Kjell Nydahl
- Ägarskiften, verksamma företag
- Ansvarar för Korsnäs
Olav Nylund
Företagsrådgivare
Olav Nylund
- Verksamma företag, nya företagare
- Ansvarar för Malax, Vörå
Pundars Tuija rajattu
Företagsrådgivare
Tuija Räihä-Pundars
- Verksamma företag, nya företagare
- Företagens arbetskraft- och kompetensbehov
- Ansvarar för Vasa, Korsholm
Kuvituskuva, perustamisopas.
Material som stöd för företagare

Vårt material för företagare innehåller information och tips inom olika områden. Bland guiderna hittar du bland annat information om ägarskiften och om hållbar affärsverksamhet för företagare. Ladda ner materialet och bekanta dig med det i lugn och ro.

kuvituskuva läppäri
LISSU affärsverksamhets­plan

I LISSU kan du skapa och uppdatera din egen affärsverksamhetsplan. Programmet är interaktivt så din företagsrådgivare kan kommentera din plan och hjälpa dig utveckla den vidare direkt i programmet.

Nedan hittar du länkar till programmet och till instruktioner som steg för steg går genom vad som ska ingå i en affärsverksamhetsplan och vad du speciellt behöver ta i beaktande. Kontaka oss så hjälper vi dig vidare!