Haluatko perustaa oman yrityksen? Ennen kuin hyppäät suin päin, on tärkeää arvioida, onko sinulla yrittäjyyteen tarvittavia ominaisuuksia. Pysähdy hetkeksi arvioimaan liikeideaa:

Oletko tunnistanut selkeän ongelman tai tarpeen?
Kuka on kohdeyleisösi?
Mikä on ratkaisusi ongelmaan?

Harkitse paikallisen yritysneuvojan ottamista avuksesi näiden kysymysten ratkaisemiseksi. Neuvomme tarjoavat henkilökohtaista opastusta liikeideasi kehittämisessä, eri yritysmuotojen arvioinnissa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ja jopa starttirahan ja yritystukien hakemisessa.

Varaa aika yritysneuvojalle

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen? Varaa aika tapaamiseen kanssamme tänään, olitpa aloittamassa tyhjästä tai harkitsemassa olemassa olevan yrityksen ostamista. Olemme täällä tukemassa sinua yrittäjäpolullasi.

Meiltä saat apua myös, jos harkitset ryhtymistä yrittäjäksi ostamalla jo toimivan yrityksen. Tarkkaa tietoa Vaasan seudulla myytävänä olevista yrityksistä saat yritysneuvojiltamme.

Uusyrityskeskus Startian perustamisneuvonnalla on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti

 

Tommi Virkama
Startian johtaja
Tommi Virkama
- Perustamisneuvonta, aloittavat yrittäjät

kuvituskuva läppäri
LISSU liiketoiminta­suunnitelma

LISSU on ohjelma oman liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja päivittämiseen. Ohjelmassa oma yritysneuvojasi voi kommentoida suunnitelmaasi ja auttaa sen jalostamisessa.

Alla löydät linkin ohjelmaan sekä ohjeisiin, missä käyme kohta kohdalta läpi, mitä liiketoimintasuunnitelmaan kirjataan ja mitä erityisesti tulee ottaa huomioon. Ota yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin!

 

Kuvituskuva, perustamisopas.
Oppaat tueksi yrittäjyyteen

Olemme koonneet tälle sivulle erilaisia oppaita, joista löytyy paljon tietoa ja vinkkejä yrittäjyyteen muun muassa omistajanvaihdoksista ja yrittäjän kestävästä liiketoiminnasta. Lataa oppaat käyttöösi ja tutustu niihin kaikessa rauhassa.