Seutuviestintä on yksi VASEKin kolmesta päätehtävästä. Me koordinoimme seutuviestintää ja teemme yhteistyötä seudun toimijoiden kanssa tavoitteenamme auttaa seudun työpaikkojen määrän kasvattamisessa ja sillä saamaan seudulle lisää asukkaita ja elinvoimaa.

Vaasan seutu on energiateknologian ykkösseutu Suomessa: Koko maan energiateknologiaviennistä 30 % on peräisin Vaasan seudulta. Seutuviestinnän ensisijainen kohderyhmä onkin globaali energia-alalla toimiva elinkeinoelämä ja energia-alan yritykset, joita halutaan seudulle lisää. Viestintä vahvistaa seudun valtakunnallisesti vahvaa energiaan, intohimoiseen tekemiseen ja mereen liittyvää brändimielikuvaa, nostattaa seudun asukkaiden ylpeyttä omasta seudustaan sekä lisää Vaasan seudun energiaklusterin globaalia tunnettuutta.

Johdamme EnergyVaasa-brändin alla tehtävää viestintää ja järjestämme sidosryhmien kanssa vuosittaisen energia-alan ammattilaisille suunnatun EnergyWeek-tapahtuman.

Vaasan kaupunki, Visit Vaasa, Vaasan seutu ja Merenkurkun saaristo julkaisivat uuden yhteisen vaasa.fi -verkkopalvelun syyskuussa 2019. 
Tutustu ja anna palautetta!

energyvaasa.fi 

energyweek.fi

EnergyVaasa Technical & Business Visit

vaasa.fi

 

vaasa pms v01

EV logo www