Seutuviestintä

OS 9130Seutuviestintä on yksi VASEKin kolmesta päätehtävästä. Me koordinoimme seutuviestintää ja teemme yhteistyötä seudun toimijoiden kanssa tavoitteenamme auttaa seudun työpaikkojen määrän kasvattamisessa ja sillä saamaan seudulle lisää asukkaita ja elinvoimaa.

Vaasan seutu on energiateknologian ykkösseutu Suomessa: Koko maan energiateknologiaviennistä 30 % on peräisin Vaasan seudulta. Seutuviestinnän ensisijainen kohderyhmä onkin globaali energia-alalla toimiva elinkeinoelämä ja energia-alan yritykset, joita halutaan seudulle lisää. Viestintä vahvistaa seudun valtakunnallisesti vahvaa energiaan, intohimoiseen tekemiseen ja mereen liittyvää brändimielikuvaa, nostattaa seudun asukkaiden ylpeyttä omasta seudustaan sekä lisää Vaasan seudun energiaklusterin globaalia tunnettuutta.

Johdamme EnergyVaasa-brändin alla tehtävää viestintää ja järjestämme sidosryhmien kanssa vuosittaisen energia-alan ammattilaisille suunnatun EnergyWeek-tapahtuman.

Tilastotietoa Vaasan seudusta – tuoretta tietoa kaikkien käyttöön

VASEK on julkaissut sivuillaan tietopalvelun, johon on kerätty tärkeimpiä Vaasan seutua kuvaavia tilastoja väestöön, työllisyyteen, yritystoimintaan ja aluetalouteen sekä alueen vetovoimaan liittyen.

Vaasan seutua koskevia tilastotietoja on aikaisemmin jouduttu keräämään eri lähteistä, mutta nyt on mahdollista saada tärkeimmät tilastot samasta paikasta. Tilastot ovat niin ajantasaisia kuin on ylipäätään mahdollista saada ja ne päivittyvät säännöllisesti.  

Tutustu tietopalveluun

IMG 0110 muokattu 600px

Meri, energia, intohimo – täydellinen muisto yhteistyökumppanille

Mitä antaa yritysvieraalle tai yhteistyökumppanille lahjaksi? Lahja ei voi olla mitään juotavaa tai muuten lentokoneessa vaikeasti kuljetettavaa. Lahjan olisi oltava jotain, joka olisi vaasalaista ja paikallista, mutta kuitenkin ihan kaikille sopivaa. Lahja ei saisi mennä vanhaksi varastossa, sillä niitä pitää olla tietysti aina saatavilla, yllätysvieraillekin.

Ongelmasi on nyt ratkaistu! Vaasasta ja koko seudusta on julkaistu tarinallinen kirja Meri, energia, intohimo, joka on loistava vaihtoehto lahjaksi

Lue lisää