Boka tid hos företagsrådgivare

Kysymys tai idea Varaa aikaPlanerar du att starta eget företag? Eller funderar du på att utveckla företagsverksamheten? Har du planer på att sälja eller köpa företag?

Boka tid hos företagsrådgivare via vår bokningskalender:

Boka tid hos företagsrådgivare

Om du inte hittar en lämplig tid eller tjänst i vår kalender, vänligen kontakta oss per telefon 06 317 7600. Efter du har bokat en tid får du en bekräftelse per e-post. Ifall bekräftelsen inte dyker upp i din epost om en liten stund, lönar det sig att kolla att den inte hamnat i skräpkorgen. E-posten innehåller en länk till kundblanketten (på den här sidan, scrolla ner). Vänligen fyll i blanketten innan du besöker oss.

Om du får förhinder, kan du avboka eller ändra din bokning via länken i bekräftelsemeddelandet, genom att ringa till växeln 06 317 7600 eller genom att skicka e-post till företagsrådgivaren.

Du kan också boka tid genom att fylla i kundblanketten nedan. Vi kontaktar dig för att komma överens om en tid.

Vi betjänar dig alltid konfidentiellt och kostnadsfritt.

Registerbeskrivningar

Sidan använder SSL certifikat. Ifyllda uppgifter sänds krypterade. Fälten som är markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

 

Kundblankett

VASEK och Startia får använda mina uppgifter i sina kundregister och i sin postning, får överlåta mina uppgifter till Startias sakkunnigpartner för rådgivning, TE-byrån för beviljande av startpeng samt till banker, Finnvera och andra finansinstitut för behandling av finansieringsansökan. VASEK får vid behov kontrollera mina kredituppgifter.