Vaasan seudulle uusi yritys- ja palveluhakemisto

05.12.2018

yrityshakemisto

Uusi Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto perustuu Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ylläpitämään yritysrekisteriin. Hakemistoon voi kirjata yritysten perustietojen lisäksi myös yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Yritys- ja palveluhakemisto löytyy osoitteesta vasek.yrityshakemistot.fi. Hakemisto perustuu pääosin viranomaisrekistereihin kuten kauppa- ja yhdistysrekistereihin. Yritysten tietoja päivitetään myös VASEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkeimpänä tietolähteenä ovat yritykset itse.

Yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta.

– Tietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi pyydämme yrittäjiä itse tarkistamaan yrityksensä tiedot. Yrityshakemistossa voi jo nyt tarkastella oman yrityksen tietoja, ja noin viikon päästä lähetämme kaikille yrityksille, joiden sähköpostiosoite meillä on tiedossa, esitäytetyn lomakkeen, jonka kautta tiedot voi helposti ja nopeasti päivittää, hakemiston pääkäyttäjä Johanna Hietikko-Koljonen kertoo.

Uutuutena palveluhakemisto

palveluhakemisto

Palveluhakemisto on uusi ominaisuus, joka on lisätty yrityshakemiston kylkeen:

– Nyt vielä alussa palveluhakemisto näyttää tyhjältä, mutta sitä mukaa kun yritykset päivittävät tietojaan, he voivat merkitä yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa. Yrityksen toimiala kun on usein hieman eri kuin mitä yritys oikeasti tekee, siksi palveluhakemisto helpottaa eri palveluiden löytämistä, Hietikko-Koljonen muistuttaa.

Yritysrekisteristä voi siis hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella.

– Kannattaa ehdottomasti käyttää hieman aikaa yrityksen toiminnan ja palveluiden kuvailuun, niin yritys nousee paremmin esiin hauissa. Kannattaa muistaa myös kieliversiot, eli tehdä nämä kuvailut myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tietojen säännöllinen päivitys tärkeää

Yritys voi pyytää tietojensa päivitystä yrityshakemiston kautta ihan koska vaan, mutta jatkossa VASEK lähettää yrityksille noin kuuden kuukauden välein pyynnön tarkistaa ja päivittää tiedot.

– Meille voi myös ilmoittaa, mikäli ei jostain syystä halua, että yritys on mukana seudun yrityshakemistossa.

Yrittäjä, toimi näin:

  1. Etsi yrityksesi tiedot osoitteesta vasek.yrityshakemistot.fi. Jos yrityksesi tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@vasek.fi. Näin saat jatkossa suoraan yrityksen sähköpostiin muistutuksen tietojen päivittämisestä.
  2. Ilmoita meille myös, jos yritystäsi ei löydy hakemistosta ollenkaan.
  3. Tarkkaile sähköpostiasi viikolla 50 ja käy päivittämässä yrityksesi tiedot, kun saat siitä pyynnön sähköpostiisi.
  4. Jos yrityksesi tiedot muuttuvat, ilmoita muutoksista meille info@vasek.fi tai yrityshakemiston kautta.
  5. Tarkista yrityksesi tiedot jatkossa aina kuuden kuukauden välein, kun saat aiheesta sähköpostia yrityksesi sähköpostiosoitteeseen.

 ‹ Siirry "Tiedotteet"-sivulle