CJ0B4351Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin hallitus on kokouksessaan 14.8.2018 nimittänyt MMM Stefan Råbackin yhtiön toimitusjohtajaksi. Råback on toiminut yhtiön vt. toimitusjohtajana 7.11.2017 lähtien. Hän on työskennellyt VASEKissa vuodesta 2005 lähtien, ennen toimitusjohtajan tehtäväänsä yhtiön kehitysjohtajana.

Hallituksen asialistalla kokouksessa oli myös Vaasan seudun verkkopalvelun uudistaminen, joka hyväksyttiin VASEKin seutuviestinnän osalta. Verkkopalvelu-uudistuksessa mukana ovat VASEKin lisäksi Vaasan kaupunki, Visit Vaasa ja Merenkurkun maailmanperintö. Yhteisellä verkkopalvelulla tavoitellaan käyttäjälähtöisyyttä, kustannustehokkuutta ja parempaa ajantasaisuutta. Kokonaisuuteen liittyvän Vaasan seudun uuden visuaalisen ilmeen käyttöönotto aloitettiin jo elokuun alussa

Yhtiön taloudesta hallitus totesi, että se on kuluneen vuoden aikana kehittynyt vahvasti hyvään suuntaan, vaikkakin kuluva ja seuraava tilikausi tulevat vielä olemaan haastavia.

Kokouksen yhteydessä juhlistettiin yhdessä hallituksen ja henkilökunnan kanssa VASEKin 15-vuotista taivalta. VASEK perustettiin 20.8.2003. 15-vuotisjuhlaa jatketaan työn merkeissä, sillä 5.9. käynnistyy tapahtumasarja ”Neuvoja yrittäjyyteen ja kuppi kahvia”. Sarjaan kuuluu seitsemän eri tilaisuutta – jokaisessa omistajakunnassa omansa.

 

Lisätietoja

Stefan Raback 1
Stefan Råback
toimitusjohtaja, kehitysjohtaja
+358 50 590 2525
Kehitystoiminnan johtaminen, ohjelmien ja hankkeiden rahoitus

‹ Siirry "Tiedotteet"-sivulle