SAS fortsätter utöka på sträckan Vasa – Stockholm och vidare ut i världen

31.01.2017

SAS ATR 600pxSAS, som redan under förra året ökade antalet tillgängliga flygsäten mellan Vasa och Stockholm med 40 procent, stärker nu sitt erbjudande ytterligare genom att utöka med fler avgångar på sträckan.

SAS resenärer erbjuds idag upp till 4 dagliga avgångar mellan Stockholm och Vasa i vardera riktningen, och från och med slutet av mars adderas ytterligare en avgång på lördagar och en på söndagar. Med en ny förmiddagsavgång utökas tidtabellen på söndagar till 3 avgångar.

Tidtabellen är anpassad efter de frekventa resenärernas behov, och flygs med nya moderna flygplan. Från Stockholm erbjuds SAS resenärer sedan ett brett nätverk ut i världen. SAS har nyligen genomfört sin största satsning någonsin på destinationer i USA och Asien och erbjuder bland annat direktlinjer till Hong Kong, Los Angeles och New York.

– Vi har många kunder i Vasaregionen som förlitar sig på vårt nätverk och en riktigt bra tidtabell. Vi är därför väldigt glada över att kunna utöka vår kapacitet ytterligare på linjen. Stockholm Arlanda erbjuder väldigt bra transfermöjligheter, och med vår täta tidtabell så når man en stor del av världen, säger Tuomas Kankaala, Key Account Manager på SAS.

– Vi är naturligtvis mycket glada för att man ökar kapaciteten på helgerna, detta är en bra nyhet för både regionens företag och för fritidsresenärerna, säger flyglogistikens projektchef Peter Källberg från Vasaregionens Utveckling Ab VASEK.

– Det är bra att österbottningarna fick mera alternativ att välja mellan. Förra året var Vasa flygplats passagerarantal det femte största i Finland. Den här kapacitetökningen stöder Vasas framgång även i fortsättningen, säger Mikko Komi från Finavia.

Linjen mellan Stockholm och Vasa kommer att trafikeras med flygplan av typen ATR 72-600, som har plats för 70 passagerare. SAS har nyligen avslutat uppgraderingen av samtliga kabiner på samtliga långdistansplan. Se den nya kabinen här: http://www.sas.se/allt-om-resan/ombord/ny-kabin-pa-internationella-rutter/

Närmare uppgifter
Tuomas Kankaala, Key Account Manager, SAS, + 358 50 336 3880

 

 

[contact_member,name=Peter Källberg,id=19,details=Name]

 



‹ Gå till "Nyheter"

Bokföringsbyrån är fortfarande företagarens viktigaste partner

26.04.2024 | Nyheter
Nyföretagscentrum Startias expertpartner Kjell Ahläng från Convido besökte VASEK i april för att träffa företagsrådgivare. Under samtalet delade han med sig av bokföringsbyråernas hälsningar till nya företagare och andra företagskunder, samt förstås till företagsrådgivarna.Enligt Ahläng har de senaste utvecklingsstegen inom ekonomiprogram revolutionerat företagens bokföring:
Läs mera

Ett nätverk av experter visar vägen i marknadsföringsdjungeln

24.04.2024 | Nyheter
Möjligheterna med marknadsföring, och framför allt digital marknadsföring, är näst intill oändliga och de utvecklas konstant. Som företagare kan du lätt hamna i en situation där du på en kort tid behöver bygga upp en webbsida, komma i gång med Google-marknadsföring, skapa innehåll för dina kanaler och mycket annat.
Läs mera

Testa och använd – gör Artificiell intelligens till företagets assistent

23.04.2024 | Nyheter
Eran för artificiell intelligens har börjat, men vad menas egentligen med artificiell intelligens dvs.AI? Det var en av frågorna som diskuterades den 18 april på temadagen om artificiell intelligens som arrangerades i samarbete mellan Korsholms kommun, Korsholms företagare och VASEK i Korsholms kulturhus.
Läs mera

VASEK fräschade upp Vasas gator under Earth Day

23.04.2024 | Nyheter
För att fira den Internationella temadagen Jordens Dag, på engelska Earth Day, som firades den 22.4 samlade VASEKs personal totalt 12 påsar med skräp från Vasas gator. Talkot var en god gärning för naturen samtidigt som personalen fick vardagsmotion och en möjlighet att diskutera hållbarhetsrelaterade utmaningar.
Läs mera

Braincade vaskar fram innovationer

16.04.2024 | Nyheter
Triple Heat, Energy Oasis, Heated Match och Excess Heat Framework, fyra innovativa idéer som presenterades under Braincade där fokus låg på lågtempererad spillvärme. Ett event där kreativ brainstorming mixas med arkadspelande och som arrangerades genom projektet Bothnia Green Energy och Vasa universitet.
Läs mera

Nurminen Logistics utökar sin internationella verksamhet med en ny spårförbindelse i Sverige

15.04.2024 | Nyheter
Det finländska logistikföretaget Nurminen Logistics öppnar en ny spårförbindelse i Sverige. I samarbete med VÄTE Rail AB går den nya rutten via Haparanda och Umeå till Göteborg, Nordens största hamn.
Läs mera

Om du inte syns finns du inte – by Sand hjälper dig bygga ditt varumärke

11.04.2024 | Nyheter
För att ditt företag ska sticka ut i mängden och fånga intresse hos potentiella kunder behöver du en visuell identitet som skapar en enhetlig bild av ditt företag och ökar förtroendet för ditt varumärke. En snygg logo är en bra början men tar dig tyvärr inte så långt.
Läs mera

Nya men bekanta ansikten till VASEKs styrelse

04.04.2024 | Nyheter
Omsättningen för 2023 uppgick till 2,42 miljoner euro och det icke-vinstdrivande bolagets resultat för 2023 var drygt 12 tusen euro på plus. Vasaregionens Utveckling Ab VASEKs bolagsstämma valde 3.4.2023 följande personer till bolagets styrelse:
Läs mera