Archipelago Attractions

Prisma KallesInn

Mustasaaren saaristossa sijaitsevalla Klobbskatin alueella matkailuyritys Kalle’s Inn laajentaa toimintaansa yritysvieraista myös yksittäisiin matkailijoihin. Alueelle, aivan meren rantaan, rakennettiin kesällä 2017 lasimökkejä, joihin voidaan alkuvaiheessa majoittaa jopa 16 vierasta, minkä lisäksi myös olemassa olevissa rakennuksissa on majoitusmahdollisuuksia. Tähän liittyy uusien, alueesta kiinnostuneiden asiakasryhmien etsiminen ja erilaisten aktiviteettien ja oheispalveluiden kehittäminen toimiviksi tuotepaketeiksi.

Kalle’s Innin lisäksi mukana yritysryhmähankkeessa ovat yritykset AWAY Tourism, Qvarken Boat Charter ja Kvarken Nature and Fishing Tours.
VASEK toimii hankkeessa hallinnoijana.

Yritysryhmähankkeen  tavoitteena on luoda tuotepaketteja, joilla houkutellaan kävijöitä globaaleilta markkinoilta, ja koota rajattu, mutta riittävä määrä jälleenmyyjiä ja agentteja, jotka ottavat matkailutuotepaketit osaksi tarjontaansa.

Tuotepaketteja kehitetään vuoden eri sesonkien mukaan pidentämään nykyisiä sesonkeja. Suunnitelmissa on konsulttipalveluina teetettävät selvitykset, joilla kartoitetaan matkanjärjestäjät, jotka ovat aidosti kiinnostuneet hankkeessa kehitetyistä matkailutuotteista.

Tarkoituksena on luoda kontakteja jälleenmyyjiin esimerkiksi osallistumalla messuille eri markkina-alueilla. Jälleenmyyjiä voidaan kutsua myös tutustumaan tuotepaketteihin paikan päällä. Tuotepaketteja testatataan esimerkiksi testiryhmillä ja yhteistyössä VisitVaasan ja Visit Finlandin kanssa.

Yritysryhmähanke on erinomainen kehittämisen työkalu erityisesti matkailualan yrittäjille. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää, miten voisit yhdessä muiden yritysten (tarvitaan vähintään kolme) kanssa käynnistää oman kehittämishankkeen yhteisten matkailutuotteiden luomiseksi.

Hankkeen toiminta-aika 1.6.2017–31.5.2020

Budjetti 160 000 euroa