‹ Takaisin

Industry Insight med Offentliga upphandlingar - Kommunen som kund: Case Vaasa

Seminaarit, luennot ja kokoukset
20.10.2020
15:00 - 16:00
Online, Finland 00000
35317-Industry-Insight-med-Offentliga-upphandlingar-kommunen-som-kund-case-Vasa.jpg
Under detta webbinar fokuserar vi på direkta offentliga upphandlingar och att ha kommunen som kund.

Offentliga myndigheter köper varor och tjänster för stora belopp varje år och en offentlig upphandling öppnar upp för stora möjligheter men kan också kännas som en utmaning för företagare att ta sig an. Vilka lagar och formella krav ligger till grund för de offentliga upphandlingarna? Hur går upphandlingsprocessen till och vad är viktigt att tänka på vid ett anbudsförfarande? Vad händer sen, efter tilldelningsbeslutet?

Projektet Future Cleantech Solutions bjuder in till webbinar riktat till små och medelstora företagare, i Sverige och i Finland, som är intresserade av offentliga upphandlingar.

Datum: Tisdag 20 oktober 2020
Tid: kl. 14.00-15.00 Sve/kl. 15.00-16.00 Fin

Jonna Törnroos, jurist vid Finlands kommunförbund ger er en fördjupad insikt i upphandlingsförfarandet i Finland. Pekka Liukkonen, upphandlingschef på Vasa kommun, Mari Pohjanniemi-Kivi, verksamhetsledare på Vasa Företagarföreningen och Erik Sjöberg deltar till paneldiskussion om kommunala inköp ur företagarnas och kommunens synvinkel. Erika Hanses, upphandlingsjurist på Upphandlingsmyndigheten skall ge en svensk inblick till diskussion. Chatten är igång under webinaret och frågor tas emot.

Webinaret är kostnadsfritt. Varmt välkommen med din anmälan! Länk till webbinaret skickas till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta:
Lasse Pohjala, lasse.pohjala@vasek.fi
Peter Sundberg, peter@skellefteasciencecity.se

Eventet arrangeras genom projektet Future Cleantech Solutions finansierat av Interreg Botnia-Atlantica, Österbottens förbund, Teknologicenter Merinova, Vasaregionens Utveckling Ab VASEK, Vasa stad, Region Västerbotten, Region Västernorrland, Skellefteå kommun, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Umeå kommun och Örnsköldsviks kommun.

Anmäl dig här

‹ Takaisin