Varaa aika yritysneuvojalle

Kysymys tai idea Varaa aikaOletko perustamassa yritystä? Tai suunnitteletko yrityksesi toiminnan kehittämistä? Oletko kenties myymässä tai ostamassa yritystä? 

Voit varata ajan yritysneuvontaan ajanvarauskalenterimme kautta:

Varaa aika yritysneuvojalle 

Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa palvelua tai aikaa, ota yhteyttä vaihteeseemme 06 317 7600. Tehtyäsi varauksen saat vahvistusviestin, jossa on linkki asiakastietolomakkeelle (alempana tällä sivulla). Täytäthän lomakkeen ennen käyntiäsi. Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiisi hetken kuluttua varauksen tekemisestä, kannattaa tarkistaa, onko vahvistus joutunut roskapostikansioon.

Mikäli sinulle tulee este, voit perua tai muuttaa varaustasi vahvistusviestissä olevan linkin kautta, soittamalla vaihteeseemme 06 317 7600 tai lähettämällä sähköpostia yritysneuvojalle. 

Halutessasi voit myös varata ajan täyttämällä alla olevan asiakastietolomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisajan.

Palvelemme sinua aina maksutta ja luottamuksella.

Tutustu rekisteriselosteisiin

Lomake on SSL-suojattu. Tähdellä merkityt (*) kohdat ovat pakollisia.

 

Asiakastietolomake

VASEK ja Startia voivat käyttää tietojani asiakasrekisterissään ja postituksissaan, luovuttaa tietojani Startian asiantuntijakumppaneille neuvontaa varten, TE-toimistolle starttirahaa varten sekä pankeille, Finnveralle ja muille rahoituslaitoksille rahoitushakemuksen käsittelyä varten. VASEK voi tarvittaessa tarkistaa luottotietoni.