SanteriSnooriVaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin tekniikan opiskelijoiden tähdittämä #Snöörit-realitysarja keräsi suuryleisön: sitä katsottiin Youtubessa yhteensä 642 802 minuuttia eli 1,5 vuotta. Facebookissa sarja tavoitti kohderyhmästään eli 18–24-vuotiaista 82 prosenttia.

Sarjan voittajaksi selviytyi ja kymppitonnin kuittasi kohderyhmää parhaiten puhuttelevia videoita tehnyt Santeri Nyrönen, joka opiskelee sähkötekniikkaa VAMKissa. Palkinnon sponsoroivat automaatio- ja sähköistysratkaisuihin erikoistunut VEO Oy, Vaasan kaupunki sekä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.

Santerin Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCw7to3SlqwYpGP9KjEal2Ew

– Kesäksi on suunnitteilla matka Kroatiaan, mutta muutoin aikomuksena on sijoittaa suurin osa voittorahoista, sanoo Nyrönen.

#Snöörit-sarjan tavoitteena oli lisätä nuorten kiinnostusta tekniikan opiskeluun Vaasassa, jossa on jatkuva tarve alan osaajille. Yliopiston ja VAMKin Palosaaren kampuksella tekniikkaa opiskelee 2 500 tulevaa insinööriä ja diplomi-insinööriä. Korkeakoulukumppanit tekevät edistyksellistä yhteistyötä tekniikan opetuksessa ja sisällöissä huomioidaan erityisesti Vaasan seudun energiateknologian keskittymä, joka on Pohjoismaiden merkittävin. Se työllistää seudulla 11 000 asiantuntijaa ja tuottaa yli 30 prosenttia Suomen energiateknologian viennistä ja yli viisi prosenttia koko Suomen viennin arvosta.

#Snöörit-kanavat
#Snöörit-esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=WeycRmuDMwI
#Snöörit Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UC4OiJQc1-vfc1hjjPq4zXYA
#Snöörien Facebook-sivu: https://www.facebook.com/vaasansnoorit/
#Snöörit Instagramissa: https://www.instagram.com/vaasansnoorit/
#Snöörit www-sivu: https://snöörit.fi

Lisätietoja

Sarjan katsojaluvuista ja tavoittavuudesta:
Sarjan tuottaja Mikko Vartiainen, C2 Advertising, p. 040 563 6717, mikko@c2.fi

Vaasan yliopiston tekniikan koulutuksen hakijatiedot:
Päällikkö Francesca Cucinotta, opiskelun ja opetuksen palvelut, Vaasan yliopisto, p. 029 449 8137, francesca.cucinotta@uva.fi

Sarjan taustat ja tavoitteet:
Vaasan yliopiston viestintä- ja markkinointipäällikkö Tarja Gromov, p. 040 520 3526, tarja.gromov@uva.fi

Sarjan lanseeraustiedote 13.1.2017

 

Mari Kattelus2
Mari Kattelus
Markkinointipäällikkö
+358 400 681 048
Seutuviestintä

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle