AsiantuntijaTietaaLogo webVaasalainen ohjelmistotalo Oy Creamarketing Ab on liittynyt Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaverkostoon. Kohta 20-vuotias Creamarketing on kehittänyt avointa lähdekoodia hyödyntävään SilverStripe -ohjelmaan perustuvan oman WebAdmin -julkaisujärjestelmänsä, jonka avulla syntyvät integroidusti verkkosivut, varausjärjestelmät ja info-TV-järjestelmät. Vuosien saatossa harkiten kehitettyyn WebAdmin -perheeseen on aivan pian tulossa uusi tulokas, kun Creamarketing lanseeraa etenkin pienille yrityksille suunnatun verkkokaupan.

– Järjestelmämme skaalautuu asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pystymme toteuttamaan yhtä lailla aloittavan pienyrityksen verkkosivut kuin ison organisaation verkkosivukokonaisuuden, johon on integroitu intra- ja extranet, info-Tv sekä varausjärjestelmä, kertoo Peter Hellström Creamarketingilta.

Hellströmin mukaan Creamarketingin vahvuuksia ovat pitkä kokemus verkkoteknologiasta sekä online-markkinoinnista. WebAdminin avulla luodut verkkosivut tai muut järjestelmät ovat asiakasystävällisiä ja helppoja käyttää. Myös niiden ylläpito onnistuu asiakkaalta vaivattomasti.

Peter Hellstrom 600pxPeter Hellström haastaa myös aloittavat yrittäjät miettimään verkkomarkkinoinnin mahdollisuuksia.

Hyödynnä internet!

Hellström kehottaa niin uusia kuin kokeneitakin yrittäjiä hyödyntämään internetin mahdollisuudet tosissaan. Se on mainio markkinointi- ja myyntikanava, kun siihen panostetaan. Online-markkinointi kannattaa ottaa osaksi markkinointistrategiaa.

– Hyvät verkkosivut ovat asiakaslähtöiset, helposti haettavat ja sieltä löytyvät oleelliset tiedot ja palvelut. Hyvin laaditus verkkosivut ovat elintärkeä osa yrityksen markkinointia ja myyntiä, Hellström painottaa. – Sivuja on myös helppo laajentaa yrityksen tarpeen mukaan.

Parinkymmenen vuoden nettiammattilaisen kokemuksella Hellström tietää, että internet muuttuu koko ajan. Se tarkoittaa, että myös verkkosivut muuttuvat. Ennen riitti, että yrityksen yhteystiedot olivat saatavana verkossa, mutta nykyään näkyvyyttä on haettava uusilla toiminnoilla ja hakukoneoptimoinnilla.

IMG 2194 600pxCreamarketingin toimitilat ovat Ratakadulla kirjaston takana.

Uusia verkkosivuja suunniteltaessa asiakkaalla on hyvä olla selvillä graafinen ilme – tai vähintään logo ja sen väritys – sekä ainakin ajatus verkkosivujen sisällöstä. Creamarketing hoitaa sivujen teknisen toteutuksen ja tarvittaessa yhteistyökumppanit tuottavat asiakkaalle sivujen sisällön eli tekstit ja kuvat.

Startian Tommi Virkama on tyytyväinen saatuaan Creamarketingin mukaan asiantuntijaverkostoon. – Heillä on vahva kokemus internetin hyödyntämisestä liiketoiminnassa, mikä puolestaan täydentää mainiosti meidän asiantuntijaverkostoamme, Virkama kiittelee.

Teksti ja kuva: Johanna Haveri

 

Aiemmin Asiantuntija tietää -sarjassa ilmestyneitä:

Apuja ja neuvoja yrityksen talouteen ja kevytyrittäjyyteen   

Pieni pankki palvelee joustavasti    

Asiakkaan tarpeet ohjaavat Securitaksen tarjontaa    

Menestyminen edellyttää näkyvyyttä   

Ihmisen kokoinen tilitoimisto    

StartiaUYKIns 400px

‹ Siirry "Artikkeleita"-sivulle