VASEK tarjoaa Vaasan seudulla toimiville (ollut toiminnassa jo muutaman vuoden ajan) yrityksille maksuttoman varjohallituksen puolen vuoden ajaksi. Valituille yrityksille valitaan muutaman jäsenen varjohallitus, jonka kokoonpano riippuu yrityksen tilanteesta tai haasteista. Varjohallitukseen voi kuulua esimerkiksi VASEKin yritysneuvoja, taloushallinnon ammattilainen sekä jonkin alan asiantuntija, joka valitaan yksilöllisesti jokaiselle yritykselle. Yrittäjä voi halutessaan myös pyytää oman kirjanpitäjänsä mukaan varjohallitukseen.

  • Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot yrityksesi nykytilasta, minkä osa-alueiden osalta yritystäsi pitäisi kehittää tai kerro nykyisistä tai edessä olevista haasteista, johon toivot saavasi ratkaisun.
  • Varjohallitusta kokeilevilta yrityksiltä odotetaan sitoutuneisuutta toimintaan, sillä yritys ja asiantuntijat tapaavat noin neljän viikon välein 5–6 kuukauden ajan.
  • Varjohallituksella ei ole juridista tai taloudellista vastuuta kuten oikealla hallituksella. Varjohallitus asetetaan määrätyksi ajaksi auttamaan yritystä selviämään kunnialla jostain kehitysvaiheesta. Varjohallituksen idea on myös opettaa yritystä työskentelemään oikean hallituksen kanssa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kjell.nydahl@vasek.fi. Varjohallitushaku on jatkuvasti avoinna, hae mukaan milloin tahansa!

 

Kjell Nydahl
Kjell Nydahl
Yrityspalvelujohtaja
+358 50 368 2686
Valmisteltu omistajanvaihdos, Korsnäs