vuosikertomus2018

CJ0B1140 rajattu

Neuvontaa yrityksen koko elinkaaren ajan

Yritysneuvojat kirjasivat vuoden aikana 3299 kontaktia aloittavien ja toimivien yritysten neuvontaan liittyen. Uusyrityskeskus Startian osuus näistä kontakteista oli 1136, ja omistajanvaihdosneuvonnan 455. Vuoteen 2017 verrattuna laskua kontaktien kokonaismäärässä oli 13,7 %.

Yritysneuvontaa tehtiin jälleen tutuksi yhtiön omistajakunnissa Neuvoja yrittäjyyteen -kiertueella syyskuussa. Tilaisuudet keräsivät yrittäjiä ja yhteistyökumppaneita kuulemaan muun muassa julkisista hankinnoista, myynnistä, markkinoinnista ja tietosuoja-asetuksesta.

Yhteistyö yrittäjäyhdistysten ja muiden kumppaneiden kanssa jatkui tiiviinä – onhan meillä yhteinen tavoite: hyvinvoivat yritykset.

icon04
3 299
kontaktia
icon05
1 206
yritystä ja asiakasta
icon06
180
perustettua yritystä

vasek LEN22 rajattu

Seudun toimialakohtainen kehittäminen

VASEKin yksi päätehtävistä eli aluekehitys kattaa laajan kokonaisuuden aina seudun kehittämisen strategiatasosta sekä kehitysohjelmista edelleen hankkeisiin ja hankekokonaisuuksiin. VASEK toteuttaa strategioiden ja ohjelmien sekä yhtiön hallituksen määrittämän strategian perusteella seudullisia kehityshankkeita kattavasti elinkeinoelämän eri sektoreilla. Lisäksi yhtiö koordinoi ja rahoittaa kunnallisella rahoitusosuudella seudun muiden tahojen toteuttamia kehityshankkeita.

VASEKin toteuttamat kehityshankkeet vahvistavat monin osin yritysneuvonnan palveluita.

 

 

Untitled 5

 

Taloudellisia tietoja

icon01
2,5 milj. €
liikevaihto
icon02
1,6 milj €
omistajakuntien rahoitus
VASEKille
icon03
22,8%
hankerahoituksen osuus
liikevaihdosta