Vi söker en informatör-översättare att bli en i vårt kommunikationsteam på fem personer

Du behärskar finska, svenska och engelska och har erfarenhet av att översätta olika slags texter. Av din arbetstid går cirka hälften till översättnings- och språkgranskningsuppgifter, huvudsakligen från finska till svenska, men även svenska-finska och finska-engelska. Du deltar även i genomförandet av VASEKs och Vasaregionens kommunikation, så vi hoppas att du är bra på att skriva såväl pressmeddelanden som webbtexter och artiklar och kan också uppdatera webbsidor.

Vi förutsätter att du har en för uppgiften lämplig högskoleexamen. Anställningen är fast och börjar enligt överenskommelse så fort som möjligt.

Närmare uppgifter ges av kommunikationschef Johanna Hietikko-Koljonen, 050 591 8649,
johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi

Skicka din ansökan med löneanspråk senast 24.2.2019 till vd. Stefan Råback stefan.raback@vasek.fi

 

Vi söker en högskolepraktikant inom kommunikation för sommaren 2019

Hos oss jobbar du mångsidigt med kommunikation: du skriver texter och artiklar, fotograferar, kommunicerar i sociala medier, deltar i utvecklingen Vasaregionens nätportal och producerar innehåll för Vasaregionens och VASEKs kanaler i sociala medier.

Du jobbar även med uppdatering av vårt kundregister och deltar i andra jobb inom kommunikationsteamet. Dessutom kan du vid behov ge en hjälpande hand till vår assistent.

I dina uppgifter ingår kommunikation på finska, svenska och engelska och därför förväntar vi oss att du behärskar dem väl. Du är en bra skribent och bekant med sociala medier.

Praktidperiod: 2.5.–30.8.2019, heltidsarbete.
Vi prioriterar sökande med möjlighet till praktiksedel/delfinansiering från högskolan.

Närmare uppgifter ges av kommunikationschef Johanna Hietikko-Koljonen, 050 591 8649,
johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi

Skicka din ansökan med CV senast 24.2.2019 till adressen johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi

 

Vasaregionens Utveckling Ab VASEK är ett närings- och utvecklingsbolag som ägs av kommunerna i Vasaregionen. Bolagets huvuduppgifter är näringslivsrådgivning, regional utvecklingsverksamhet och marknadsföring av regionen. VASEK samarbetar intensivt med näringslivet, kommunerna och utbildningssektorn med målet att ständigt stärka regionens internationella konkurrenskraft.

 

‹ Gå till "Nyheter"