STARTIA AY facebook cover 600px

På Morgonkaffe för företagare-tillställningarna erbjuder Vasaregionens Nyföretagscentrum Startia alla som är intresserade av företagande en chans att bekanta sig med grunderna i företagande samt tips till nyblivna företagare. Gratis morgonkaffe är framdukat samma tid varje vecka från och med början av september, varannan gång på finska och varannan på svenska.

Den första tillställningen äger rum på onsdag 4.9 kl. 8.00–9.30, på finska. Den första svenskspråkiga tillställningen är 11.9. Även engelskspråkiga kaffetillställningar hålls under höstens lopp. Den första engelskspråkiga tillställningen är på torsdag 26.9 kl. 8.00–9.30.

Tillställningarna arrangeras i nyföretagscentrum Startias och Vasaregionens Utveckling Ab VASEKs lokaler på Nedre torget 1 A (3:e våning). Ingen anmälning behövs, utan man kan komma med om man är intresserad av företagande, planerar att starta företagsverksamhet eller har nyligen grundat ett företag.

Exakta datumen finns listade i vår evenemangskalender, dit vi också uppdaterar eventuella ändringar. Kolla i kalendern vilken tidpunkt som passar dig bäst och kom med och bekanta dig med företagande över en rykande kopp kaffe!

 

Boka tid hos företagsrådgivare

 

Tommi Virkama
Tommi Virkama
Startias direktör
+358 400 919 361
Nya företagare

STARTIA logoSUK LOGO vaaka SWE

 

‹ Gå till "Nyheter"