Kaikki palkitutTurismföretaget Kalle’s Inn från Korsholm har tillsammans med sina partners i Archipelago Attractions-projektet premierats för sin utomhusturismprodukt på ITB Travel fair-mässan i Berlin 7.3.2019. Företagen vann i kategorin Best Outdoor Product i Outdoor Award TRAVEL 2019-tävlingen.

På den internationella turismmässan ITB Berlin premieras varje år internationellt betydande destinationer, turistföretag, turismprodukter och -service. Tävlingen arrangeras av företaget Nordic Marketing.

Kalle’s Inn-företagaren Freddi Skott är väldigt glad över priset företagsgruppen fick:

– Det här priset ger både Kalle’s Inn och den service som erbjuds en helt ny synlighet på internationella marknader.

Turismbranschens projektchef Peter Källberg från Vasaregionens Utveckling Ab VASEK kommenterar:

– Priset som företagen fick, visar klart att vi är på rätt spår med vårt arbete att utveckla företagen och dess produkter. Företagen har med hjälp av Archipelago Attractions-projektet, som finansieras av landsbygdsprogrammet, jobbat väldigt mycket för att få synlighet både i Europa, i Ryssland och marknaderna i Asien.

I projektet har man paketerat Kvarkens unika övernattnings- och upplevelsetjänster till lockande paket. Arbetet har gjorts i samarbete med olika researrangörer.

Jansson palkittavanaVisit Vasas vd Max Jansson fick äran att på företagens vägnar ta emot priset i Berlin. Han är exalterad:

– Det här ger extra synlighet för hela regionen och Kvarkens världsarvsområde. Det känns väldigt bra att skörda sådana här framgångar av samarbete, ler han.

Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2019-tävlingens jury var av hög nivå. Läs mera om tävlingen.

I Archipelago Attractions-företagsgruppsprojektet medverkar företagen Kalle’s Inn, AWAY Tourism, Qvarken Boat Charter och Kvarken Nature and Fishing Tours. Projektägare är Vasaregionens Utveckling Ab VASEK.

Tilläggsinformation

Peter Kallberg
Peter Källberg
Projektchef
+358 40 844 2058
Archipelago Attractions, Tillväxt genom information, Destination KvarkenFreddi Skott
freddi.skott@kallesinn.com
+358 40 830 8874

Max Jansson
max.jansson@visitvaasa.fi
+358 40 533 5083

ELY LA03 Logo SV B3 RGB 200px 72dpi lippu ja tunnuslause svenska 300px

‹ Gå till "Nyheter"