Hav, energi, passion – den perfekta gåvan för samarbetspartner

07.02.2020

Boken Hav, energi, passion.Vad kan man ge som present för en företagsgäst eller samarbetspartner? Gåvan kan inte vara någonting att dricka eller sådant som annars är svårt att ha med sig i flygplanet. Gåvan borde vara någonting från Vasaregionen och lokalt, men någonting som passar för alla. Den får inte föråldras i lagret, för man måste ju ha dem alltid tillgänglig, även för oväntade gäster.

Vi har en lösning till ditt problem! Den nypublicerade boken Hav, energi, passion är full av berättelser från Vasa och hela regionen, och den är ett ypperligt alternativ till en gåva. Stiliga bilder och korta, fängslande texter berättar om Vasa och regionen och vad som har format oss till det som vi är nu. Att göra allt med passion, havet och energi i alla sina former är den röda tråden i boken. Boken är ett trevligt, gästvänligt minne för en samarbetspartner eller för vem som helst som är intresserad av Vasaregionen.

Uppslag ur boken.

Bokens storlek är precis passande; väldigt bra som sådant, men det går att paketera ihop den med till exempel lokala läckerheter. Gåvan ryms bra i en businessväska och det blir inga problem i säkerhetskontrollen.

  • Av boken finns det tre olika språkversioner: på svenska, på finska och på engelska.
  • Priset på boken är precis lämpligt: 11 euro (för privatpersoner). För företag är priset 10 euro/st (moms 0 %).
  • Böckerna har packats i en låda på 23 st, så då du funderar på antalet olika språkversioner lönar det sig att beställa jämna lådor. Men förstås går det också att beställa mindre partier.

Uppslag ur boken.

Böcker kan du beställa från adressen eivor.koskela@vasek.fi eller 06 764 4884. Du kan också ta en sväng via VASEKs kontor på Nedre torget (1A, 3 vån.) och hämta böckerna. Vid behov kan vi även sköta frakten av ett större antal böcker i Vasa och omnejd.

Uppslag ur boken.‹ Gå till "Nyheter"

Nurminen Logistics utökar sin internationella verksamhet med en ny spårförbindelse i Sverige

15.04.2024 | Nyheter
Det finländska logistikföretaget Nurminen Logistics öppnar en ny spårförbindelse i Sverige. I samarbete med VÄTE Rail AB går den nya rutten via Haparanda och Umeå till Göteborg, Nordens största hamn.
Läs mera

Om du inte syns finns du inte – by Sand hjälper dig bygga ditt varumärke

11.04.2024 | Nyheter
För att ditt företag ska sticka ut i mängden och fånga intresse hos potentiella kunder behöver du en visuell identitet som skapar en enhetlig bild av ditt företag och ökar förtroendet för ditt varumärke. En snygg logo är en bra början men tar dig tyvärr inte så långt.
Läs mera

Nya men bekanta ansikten till VASEKs styrelse

04.04.2024 | Nyheter
Omsättningen för 2023 uppgick till 2,42 miljoner euro och det icke-vinstdrivande bolagets resultat för 2023 var drygt 12 tusen euro på plus. Vasaregionens Utveckling Ab VASEKs bolagsstämma valde 3.4.2023 följande personer till bolagets styrelse:
Läs mera

Fiskare på heltid – en frihet med många utmaningar

02.04.2024 | Nyheter
Det är tidig marsmorgon och Kim Ömossa i Molpe gör sig redo för att åka ut på isen och vittja nät. Havet – oavsett om det är is eller vatten, stiltje eller storm, är hans arbetsplats sedan november 2023 då han på heltid blev yrkesfiskare under företagsnamnet K-Fishing.
Läs mera

Rekordantal besökare på EnergyWeek 2024

25.03.2024 | Nyheter
EnergyWeek 2024 lockade än en gång ett rekordantal besökare som kom till Vasa för evenemangveckans seminarier och mässor.
Läs mera

Stig för verkningsfullhet ger en helhetsbild av arbetet inom innovationsekosystemet

21.03.2024 | Nyheter
Aktörerna inom Vasas ekosystemavtal har skapat en så kallad stig för verkningsfullhet som beskriver målen, insatserna och åtgärderna som görs inom ekosystemavtalet samt belyser framgångarna och hur de mäts.
Läs mera

Serveringstillstånd kräver egenkontroll

18.03.2024 | Nyheter
Restaurang- och caféföretagare i Finland behöver flera olika tillstånd och dokument för att bedriva sin verksamhet lagligt. Om restaurangen eller caféet planerar att servera alkoholhaltiga drycker över 2,8 procent krävs ett serveringstillstånd, som ger rätt att servera alkohol.
Läs mera

Ökad synlighet med små medel i fokus på den första marknadsföringskliniken

08.03.2024 | Nyheter
Den 7 mars samlades ett gäng egenföretagare hos Startia för att få tips på hur de kan förstärka sin marknadsföring och synas bättre bland potentiella kunder. Kvällens diskussion tog avstamp i företagarnas utmaningar och tog sedan riktning på hur man med små resurser kan få utmärkt synlighet – bara man fokuserar på rätt saker.
Läs mera