Hav, energi, passion – den perfekta gåvan för samarbetspartner

07.02.2020

IMG 0110 muokattu 600pxVad kan man ge som present för en företagsgäst eller samarbetspartner? Gåvan kan inte vara någonting att dricka eller sådant som annars är svårt att ha med sig i flygplanet. Gåvan borde vara någonting från Vasaregionen och lokalt, men någonting som passar för alla. Den får inte föråldras i lagret, för man måste ju ha dem alltid tillgänglig, även för oväntade gäster.

Vi har en lösning till ditt problem! Den nypublicerade boken Hav, energi, passion är full av berättelser från Vasa och hela regionen, och den är ett ypperligt alternativ till en gåva. Stiliga bilder och korta, fängslande texter berättar om Vasa och regionen och vad som har format oss till det som vi är nu. Att göra allt med passion, havet och energi i alla sina former är den röda tråden i boken. Boken är ett trevligt, gästvänligt minne för en samarbetspartner eller för vem som helst som är intresserad av Vasaregionen.

IMG 0162 muokattu 600px

Bokens storlek är precis passande; väldigt bra som sådant, men det går att paketera ihop den med till exempel lokala läckerheter. Gåvan ryms bra i en businessväska och det blir inga problem i säkerhetskontrollen.

  • Av boken finns det tre olika språkversioner: på svenska, på finska och på engelska.
  • Priset på boken är precis lämpligt: 11 euro (för privatpersoner). För företag är priset 10 euro/st (moms 0 %).
  • Böckerna har packats i en låda på 23 st, så då du funderar på antalet olika språkversioner lönar det sig att beställa jämna lådor. Men förstås går det också att beställa mindre partier.

IMG 0157 muokattu 600px

Böcker kan du beställa från adressen eivor.koskela@vasek.fi eller 06 764 4884. Du kan också ta en sväng via VASEKs kontor på Nedre torget (1A, 3 vån.) och hämta böckerna. Vid behov kan vi även sköta frakten av ett större antal böcker i Vasa och omnejd.

IMG 0141 muokattu 600px‹ Gå till "Nyheter"

Senaste information angående coronaläget för företagen

06.04.2020 | Nyheter
På den här sidan sammanställer vi nyttig information gällande coronaläget ur företagens synvinkel. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt.
Läs mera

Kenneth Dalkvist ny företagsrådgivare på VASEK

06.04.2020 | Nyheter
KTM Kenneth Dalkvist on valittu 30 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin uudeksi yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 6.4.
Läs mera

Välutförd planering ökar chansen för startbidrag

02.04.2020 | Nyheter
Att bli egen företagare hade egentligen aldrig funnits på kartan för Annelie Svens från Vörå. Ödet ville dock annorlunda och det har nu gått tre år sedan hon startade sin frisör- och skönhetssalong Beauty Office – och än har Annelie inte ens hunnit fylla 30.
Läs mera

Nooga strävar efter att förbättra sina kunders vardag

31.03.2020 | Nyheter
Löneräkning, bokföring, ekonomirådgivning, system- och konsulttjänster eller kanske en ekonomichef på deltid – bland annat allt detta kan Nooga erbjuda sina kunder. I slutet av 2019 anslöt sig bolaget i Startias nätverk av sakkunnigorganisationer för att ännu bättre nå ut till företagen i Vasaregionen.
Läs mera

Att välja företagsform är ett av företagarens viktigaste beslut

27.03.2020 | Nyheter
Vad ska man välja som företagsform när man startar eget? Det finns många alternativ, var och en med sina goda och dåliga sidor. Man ska även komma ihåg att överväga beslutets inverkan på lång sikt, påminner företagsrådgivarna.
Läs mera

Vi kommer att klara oss – VASEKs företagstjänster finns till hjälp

24.03.2020 | Nyheter
Precis som förut, erbjuder VASEK och Startia avgiftsfri rådgivning för Vasaregionens företag och företagare som blivit utsatta för utmaningar och problem orsakade av coronaviruset.
Läs mera

Företagarnas partner i alla situationer

20.03.2020 | Nyheter
Vi har i Vasaregionen, Finland och hela världen hamnat i en förvånansvärt omfattande, osäkerhetsframkallande och även lite ångestskapande situation på grund av coronaviruset.
Läs mera

VASEK och Startia betjänar elektroniskt

15.03.2020 | Nyheter
Nyföretagscentrum Startias och VASEKs företagsrådgivning fortsätter inom ramarna av våra vanliga öppethållningstider, men vi använder endast elektroniska medel i kundkontakter.
Läs mera