‹ Tillbaka

Turismföretagets hållbarhetscertifikat

Seminarier, föreläsningar och möten
18.5.2021
12:00 - 14:00
Evenemanget ordnas online., Finland 00000
36362-Sertifikaatit-tapahtuma.jpg
Finland strävar efter en plats bland de hållbara turistländerna.

Målet kommer att uppnås tillsammans, genom hållbara handlingar och kommunikation – nu är det dags att göra handligarna synliga och sätta upp nya mål för verksamheten.

Genom Visit Finlands Sustainable Travel Finland-program ansöker företagen om certifiering, vilket resulterar inte bara i hållbar verksamhet, men också vägledning och en plan för utveckling av företagets verksamhet.

Välkommen till Teams-evenemanget, som projektet Hållbart Österbotten arrangerar, för att höra vad certifieringen i praktiken betyder! Evenemangets språk är finska, men man kan ställa frågor på sitt eget språk.

Utöver en allmän presentation presenterar vi följande certifikat: ECEAT, Biosphere, Green Key och Ekokompassen.

Anmäl dig senast på måndagen den 17 maj. En Teams-länk skickas till de anmälda på tisdag morgon. Kontakta terhi.teravainen@vasek.fi om du inte fått länken eller om anmälningstiden gått ut.

Som coach fungerar Anu Nylund (Mood of Finland Oy), coach i Visit Finland Akademin. Hållbar turism i Österbotten administreras av Kristinestads näringslivscentral i samarbete med Vasaregionens Utveckling Ab VASEK, Ab Jakobstadsregionens Utvecklingsbolag Concordia och Dynamo Närpes.

Anmäl dig senast den 17 maj

‹ Tillbaka