Acebo2 600px

Startias nya expertpartner hjälper kunder med att få synlighet och att marknadsföra företaget ännu effektivare.

- Vårt mål är att få våra kunder växa med hjälp av ökad synlighet och bättre riktad digital marknadsföring, säger Rubén Criado, en av Acebos två grundare.

Synlighet är viktigt

Synlighet är viktigt speciellt för startande företag så att potentiella kunder kan hitta företaget. För företag är det både förmånligare och effektivare att öka synligheten via internet jämfört med annonser i tidningar, radio eller tv.

Acebo erbjuder tjänster med vilka företaget får ökad synlighet och kan rikta marknadsföringen till identifierade, potentiella kunder.

- Vi hjälper våra kunder att skapa webbsidor och optimera dem för sökmaskiner samt marknadsföra i sociala medier och analysera resultat som uppnåtts. Dessutom kan vi automatisera kundens marknadsföring på nätet, listar Isaac Cachero, Criados bolagspartner och den andra av företagets grundare.

Acebo ser till att kunden får alla verktyg som behövs för marknadsföring men det är kunden som planerar innehållet i marknadsföringsbudskapen. Med Acebos experter kan kunden naturligtvis diskutera innehållet och planen för företagets digitala marknadsföring.

Experthjälp för marknadsföring

Startias Tommi Virkama är glad över att Acebo börjat samarbeta med Startia. Marknadsföring och i synnerhet marknadsföring på internet är viktigt för både startande och verksamma företag.

- Våra expertpartners roll framhävs i de situationer där vår egen expertis inte räcker till. Av dem får Startias kunder information de behöver, säger Virkama.

Virkama tror på att Acebos internationella erfarenhet och sydeuropeiska rötter erbjuder också Startias kunder ett bredare perspektiv för marknadsföring.

Acebo grundades för ett par år sedan på sätt och vis som spin-off av Wärtsiläs marknadsföringsavdelning. ICT-studerande Isaac Cachero och Rubén Criado från Spanien kom till Vasa på Erasmus-utbyte för ett antal år sedan. Ursprungligen hade de för avsikt att göra en halvårspraktik med digital marknadsföring på Wärtsilä men det blev mer. Båda stannade kvar i Vasa och Wärtsilä.

Acebo samarbetar fortfarande med Wärtsilä men betjänar gärna också andra kunder. I kundkretsen ingår både stora och små företag. I dagsläget har företaget fem anställda och företagets arbetsspråk är i huvudsak engelska.

Mer information om Acebos tjänster finns på https://www.acebodigitalmarketing.com/.

 

Text och bild: Johanna Haveri
Översättning: VASEK

ExpertenVetLogo web 

Tidigare artiklar i vår serie Experten vet:

Revisionsbyrå nyckelfaktor för företagets framgång    

Mångsidig advokatbyrå ger råd även på sociala medier   

Praktisk kombination av bank- och försäkringstjänster   

Viktigt att satsa på webben

 

StartiaUYKIns SE 400px

‹ Gå till "Artiklar"