Webcore 2Muun muassa Joakim Östman, Ari Mäkinen ja Tommy Åkerblom palvelevat yrittäjiä Webcorella. Yritys sijaitsee Sulvalla ja tarjoaa nyt yhteistyössä Startian kanssa räätälöityjä starttipaketteja uusille yrittäjille. Pakettiin kuuluu sekä kotisivut että sähköpostijärjestelmä.

AsiantuntijaTietaaLogo webUudelle yrittäjälle näkyvyys on kaiken A ja O. Ammattimaisesti luodun graafisen identiteetin lisäksi on tärkeää, että yrityksellä on alusta lähtien hakukoneoptimoidut, tyylikkäät ja käyttäjälähtöiset kotisivut sekä varma ja synkronisoitu sähköpostilaatikko. Ehkä myös markkinointikampanja sosiaalisessa mediassa? Mustasaarelaisyritys Webcore tarjoaa yhteistyössä Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian kanssa uusille yrittäjille starttipaketin avaimet käteen -ratkaisuna.

Webcore perustettiin pian 20 vuotta sitten Sulvalla Agrolinkin aputoiminimeksi. Joakim Östmanin johtama yritys työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä ja tarjoaa yritysasiakkailleen joustavia ratkaisuja yhdistettynä henkilökohtaiseen palveluun. Turvallisuus, vastuu ja laatu kuvaavat palveluita, joihin kuuluu lähes kaikki IT:n ja viestinnän saralta.

– Meillä on pitkä kokemus verkkokaupoista, ja ylläpidämme itsekin useampia, joten meillä on kokemusta niistä myös asiakkaan näkökulmasta. Tiedämme, mitä tarvitaan verkkokaupan pyörittämiseksi järkevästi ja tehokkaasti. Me myös pyöritämme Findit.fi -ilmoitusportaalia. Yhdessä Startian kanssa olemme nyt koonneet starttipaketin, jonka avulla yritys saa nopeasti näkyvyyttä verkossa, Östman kertoo.

Starttipakettiin sisältyy domain-nimen rekisteröiminen, asiakkaan omiin materiaaleihin pohjautuvan kotisivukokonaisuuden perustaminen sekä sivuston hosting-palvelut. Luonnollisesti pääsy sivuston kävijätilastoihin sisältyy pakettiin.

– Koska käytämme Open Source -ratkaisuja ja teemme kotisivut Wordpressillä, voi asiakas itse hoitaa sivujen päivittämisen, mikäli hän haluaa. Tarvittaessa voimme huolehtia myös kotisivujen graafisesta suunnittelusta, Östman lisää.

Webcore3 970pxWebcore on kattavien IT- ja viestintäratkaisujen paikallinen toimittaja. Yritys on pian 20 vuoden ajan rakentanut kotisivuja ja verkkokauppoja yrityksille ympäri Pohjanmaata.

Yhteistyö Startian kanssa antaa myös tuoreille yrittäjille mahdollisuuden hankkia edulliset ja turvalliset sähköpostijärjestelmät.

– Me konfiguroimme Office 365 -sähköpostijärjestelmän asiakkaan omalle domainille ja synkronisoimme sen halutuille laitteille eli tietokoneille, puhelimelle ja tabletille. Priorisoimme tietysti korkeinta mahdollista tietoturvaa.

Webcore voi myös auttaa verkkokauppajärjestelmien ja niihin liittyvien viestintäjärjestelmien kanssa, kävijäanalyyseissä ja hakukoneoptimoinnissa, markkinoinnissa, asiakaspalvelussa, pilvipalveluissa sekä pienille ja keskisuurille yrityksille soveltuvissa talousjärjestelmissä.

– Me olemme Brioxin talousjärjestelmän jälleenmyyjä ja integrointikumppani. Järjestelmä sisältää sekä laskutuksen ja kirjanpidon, tilaukset ja ostot, ajankäytön seurannan, arkistoinnin, CRM:n ja paljon muuta. Lisäksi voimme tarjota hosting-palveluja eli web-hotellin palvelimillamme, jotka sijaitsevat omissa tiloissamme paloturvallisessa entisessä pankkiholvissa, Östman kertoo.

Paikallisena toimittajana Webcore pystyy tarjoamaan henkilökohtaisia ja asiakaslähtöisiä tukipalveluita asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

– Asiakastuessamme vastaa henkilö, ei puhelinvaihde. Olemme lähellä kaikin tavoin, Östman painottaa.

– Startia tarvitsee hyvän verkoston kaikilla niillä osa-alueilla, joilla uudet yrittäjät usein tarvitsevat apua. Näkyvyys on yksi niistä, Startian johtaja Tommi Virkama toteaa.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota myös Webcoren palveluita asiakkaillemme. Uusi yrittäjä miettii tarkasti kustannuksia erityisesti toiminnan käynnistämisvaiheessa, ja nyt on tarjolla avaimet käteen -konsepti, jossa asiakas tietää mitä saa ja mihin hintaan, hän lisää.

Startian asiantuntijakumppanit

 

Teksti ja kuvat: Anna Sand/bySand
Käännös: VASEK

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle