vuosikertomus2018

VASEKin toiminnan vuodelta 2018 summaava vuosikertomus on nyt julkaistu – ensimmäistä kertaa ainoastaan sähköisessä muodossa. Löydät vuosikertomuksen täältä.

VASEKin vuosi 2018 oli työntäyteinen. ”Puurtamisen ja onnistumisten vuosi” kiteyttää toimitusjohtaja Stefan Råback.

– VASEKissa olemme erityisesti iloinneet vauhdikkaasti edenneistä kehityshankkeistamme. Niiden puitteissa on saatu erinomaisia tuloksia muun muassa yritysten omistajanvaihdosten edistämisessä, logistiikan eri osa-alueilla, kiertotalouden kehittämisessä, matkailualan yritysyhteistyössä, viennin kasvattamisessa etenkin Pohjoismaiden alueella, EnergySpin-yrityskiihdyttämössä sekä muissa energiaklusterin kehityshankkeissa ja viestinnässä, Råback kertoo vuosikertomuksessa.

Lue lisää toimitusjohtajan katsauksesta.

VASEKin hallituksen puheenjohtaja Tomas Häyryn mukaan vuosi 2018 oli Vaasan seudun supervuosi, vaikkakin VASEKille tiukka:

– Vaikka vuoteen 2018 sisältyi suuria taloudellisia haasteita ja muutoksia jo hyvin vakiintuneen toiminnan työtavoissa, on yhtiön liikevaihto kuitenkin kasvanut. Tästä täytyy antaa erityinen kiitos yhtiön koko henkilöstölle, joka on väsymättä puurtanut seudun ja sen elinkeinojen menestyksen eteen, Häyry kiittelee.

Lue lisää hallituksen puheenjohtajan katsauksesta.

VASEKin vuosikertomuksessa valotetaan yhtiön toimintaa sekä yhtiön kolmen päätehtävän osalta, kattaen yrityspalvelut koko elinkaaren ajalle, että kaikki viime vuonna käynnissä olleet toimialakohtaiset kehittämishankkeet.

Tutustu vuosikertomukseemme täällä.

VASEKin yhtiökokous pidetään 24.6. Yhtiökokouksessa valitaan edustajat yhtiön hallitukseen.

Lisätietoja

Stefan Raback 1
Stefan Råback
Toimitusjohtaja
+358 50 590 2525

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle