Verkkotapahtumille parempaa näkyvyyttä maksuttomien tapahtumakalenterien kautta

19.11.2020

pexels jessica lewis 3361483Koronapandemia on pakottanut monet tapahtumanjärjestäjät ajattelemaan asioita uusiksi. Fyysisten tapahtumien sijaan yhä suurempi osa tapahtumista järjestetään digitaalisesti verkossa. Useimmat meistä viettävät yhä enemmän aikaa kotona. Tarvitaan myös tapahtumia, joihin voi osallistua altistamatta itseään suurille ihmismassoille.

Pohjanmaan tapahtumakalenteri ja Vaasanseudun tapahtumakalenteri tarjoavat tapahtumanjärjestäjille mahdollisuuden markkinoida tapahtumiaan – niin suuria kuin pieniäkin – täysin ilmaiseksi ja tavoittaa yleisöä koko maakunnan alueelta. Tapahtumakalenterissa näkyy nyt myös selvästi, mitkä tapahtumat järjestetään verkossa, digitaalisesti. Yleisölle online-tapahtumat erottuvat kalenterissa selvästi. Tapahtumanjärjestäjältä vaaditaan vain, että hän laittaa rastin online-ruutuun tapahtumatietoja syöttäessään.

– Haluamme kannustaa tapahtumanjärjestäjiä kokeilemaan verkkotapahtumien järjestämistä sen sijaan, että tapahtuma perutaan kokonaan tai sen järjestämistä lykätään. Kalenterissa voi mainiosti markkinoida myös sähköisiä tapaamisia, kursseja ja kulttuuritapahtumia, sanoo Marie Sjölind Pohjanmaan liitosta.

– Tapahtuma- ja kulttuuriala on tällä hetkellä syvässä kriisissä. Joka ikinen asia, joka helpottaa tapahtumien markkinointia, on askel oikeaan suuntaan, sanoo Visit Vaasan Laila Schauman.

Vaasanseudun tapahtumakalenterista siirtyvät tapahtumat syötteenä myös VASEKin tapahtumakalenteriin, jos tapahtumalle on syöttämisvaiheessa valittu pääkohderyhmäksi Yritykset ja työelämä.

– Kun yrityksille suunnatun tapahtuman syöttää kertaalleen tapahtumakalenteriin, tavoittaa se yhteensä kolmeen eri tapahtumakalenterin käyttäjät. Eli myös yrityksille ja niiden työntekijöille suunnatut tapahtumat kannattaa syöttää kalenteriin. Poimimme tämän kategorian tapahtumia mukaan myös joka toinen viikko ilmestyvään eVASEK-uutiskirjeeseemme, kertoo VASEKin viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen.

Tapahtumakalenteria ylläpidetään Vaasan kaupungin, Visit Vaasan, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin, Pohjanmaan liiton ja KulturÖsterbottenin välisenä yhteistyönä. Kalenteri löytyy verkossa osoitteesta events.pohjanmaa.fi ja vaasa.fi/tapahtumat. Pääkohderyhmän Yritykset ja työelämä tapahtumat löytyvät lisäksi myös osoitteesta vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tapahtumat/.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Prestige Car Centeristä valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä 2020

25.11.2020 | Uutiset
Suomen Uusyrityskeskukset ry:n (SUK) valtakunnalliseksi Vuoden Uusyrittäjäksi 2020 on valittu autoliike Prestige Car Center Oy:n vaasalaisyrittäjä Rasmus Lönnqvist. Kunniamaininnat annettiin Savonlinnassa toimivan Laitaatsillan Telakka Oy:n ja Hämeenlinnan kupeessa, Hattulassa, toimivan Taikakeppari Oy:n yrittäjille.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

25.11.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Verkkotapahtumille parempaa näkyvyyttä maksuttomien tapahtumakalenterien kautta

19.11.2020 | Uutiset
Koronapandemia on pakottanut monet tapahtumanjärjestäjät ajattelemaan asioita uusiksi. Fyysisten tapahtumien sijaan yhä suurempi osa tapahtumista järjestetään digitaalisesti verkossa. Useimmat meistä viettävät yhä enemmän aikaa kotona. Tarvitaan myös tapahtumia, joihin voi osallistua altistamatta itseään suurille ihmismassoille.
Lue lisää

Yritysneuvojalta kysyttyä: Kannattaako yritykselle ostaa auto vai käyttää omaa autoa?

19.11.2020 | Uutiset
Kun yrittäjä on aloittanut toimintansa, alkaa auton mittariin kertyä kilometrejä: noudetaan tavaraa, ajetaan asiakkaan luo, lähdetään koulutukseen. Kannattaako yrittäjän tehdä nämä matkat omalla autolla vai kannattaako yritykselle ostaa oma auto?
Lue lisää

Yrityksen hinta on aina ostajan ja myyjän välinen sopimus

17.11.2020 | Uutiset
Valmisteltu omistajanvaihdos -webinaarisarjan toisessa osassa keskityttiin yrityksen arvonmääritykseen. Noogan asiantuntijat Monika Ahlskog ja Ville Hautala muistuttivat, ettei ole olemassa kahta samanlaista yritystä tai ostajaa, joten ei myöskään ole kahta samanlaista omistajanvaihdosprosessia.
Lue lisää

Federica Polo on nimitetty EU Affairs Manageriksi Teknologiakeskus Merinovaan

17.11.2020 | Uutiset
Federica Polo aloittaa EU Affairs Managerina Teknologiakeskus Merinovan palveluksessa 1.12.2020. Tehtävässään hän edistää yliopistojen ja yritysmaailman sidosryhmien aktiivista yhteistyötä eurooppalaisessa ja kansainvälisessä tutkimusyhteistyössä toimimalla yhteyspisteenä ja välittäjänä projekti-ideoiden kehittämisessä yhdessä Vaasan seudun energiaekosysteemin toimijoiden kanssa.
Lue lisää

ACCESS-hanke edistää ympäristöystävällisiä matkaketjuja Vaasan seudulla

16.11.2020 | Uutiset
Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKille rahoitusta hankkeeseen, joka edistää paikallisen matkailuelinkeinon elpymistä ja hyödyttää matkailuelinkeinoa niillä alueilla, joissa kävijöitä on eniten. Hankkeen koko nimi, ACCESS – Developing accessibility and new sustainable services in Vaasa region, kiteyttää tavoitteen: päämääränä on lisätä Vaasan seudun matkailukohteiden tavoitettavuutta kestävin ja vastuullisin keinoin.
Lue lisää

Yrityksiä perustetaan nyt Vaasan seudulla yhtä ahkerasti kuin ennen korona-aikaa

09.11.2020 | Uutiset
Suomen 30 Uusyrityskeskuksen kautta perustettiin tammi-syyskuun aikana kahdeksan prosenttia vähemmän uusia yrityksiä kuin vuosi sitten vastaavana aikana. Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiassa vuosi on kuitenkin tähän mennessä ollut edellisvuoden kaltainen, mitä perustettujen yritysten määrään tulee.
Lue lisää