VASEK siirtyy käyttämään Vaasan seudun tapahtumakalenteria

15.01.2020

Tapahtumakalenteri.

VASEKilla on jo usean vuoden ajan ollut kotisivuillaan tapahtumakalenteri, jonne on kerätty VASEKin omien tilaisuuksien lisäksi muita seudulla tapahtuvia seminaareja, kursseja ja koulutuksia, infotilaisuuksia, messuja sekä muita erilaisia yrittäjiä, liike-elämää ja seudun organisaatioita kiinnostavia tilaisuuksia. Nyt oman tapahtumakalenterin ylläpitäminen on kuitenkin jäänyt tarpeettomaksi, sillä Vaasan seudun verkkopalvelun uusittu, entistä toimivampi ja kattavampi tapahtumakalenteri tarjoaa tehokkaan kanavan myös yrittäjiä ja työelämää koskeville tapahtumille.

– Päivitimme äskettäin kotisivujamme ja siinä yhteydessä totesimme, ettei oman kalenterin ylläpitoon ja päivittämiseen kannata enää käyttää aikaa. Jatkossa syötämme omat tapahtumamme Vaasan seudun yhteiseen tapahtumakalenteriin, joka tavoittaa nykyisin entistä suuremman määrän potentiaalista kohderyhmää. Saamme kalenterista myös helposti syötteen omille kotisivuillemme, VASEKin viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen kertoo ja jatkaa:

– Saamme paljon yhteydenottoja yrityksiltä ja yhteistyökumppaniorganisaatioiltamme, voisimmeko mainostaa kotisivuillamme ja uutiskirjeessämme myös heidän tapahtumiaan. Nyt voimme ohjata kaikki tapahtumia järjestävät tahot Vaasan seudun tapahtumakalenterin käyttäjiksi. Kalenterissa tapahtumaa syöttäessä voi valita tapahtuman pääkohderyhmän, ja kun siinä valitsee kohderyhmäksi ”Yritykset ja työelämä”, siirtyy tapahtuma syötteenä myös VASEKin sivuille näkyviin. Poimimme entiseen tapaan nämä tapahtumat myös uutiskirjeeseemme.

VASEKin uutiskirje ilmestyy noin kahden viikon välein ja tavoittaa yli 2 000 vastaanottajaa.

– Kuten markkinointipäällikkömme Mari Kattelus taannoin totesi: ”Tapahtuma onnistuu, kun siitä kerrotaan.” Kannustamme siis kaikkia tapahtumanjärjestäjiä ottamaan Vaasan seudun tapahtumakalenterin käyttöön. Kalenteri myös auttaa tapahtuman suunnittelussa, sillä näet mitä muuta seudulla tapahtuu kaavailemanasi ajankohtana, Hietikko-Koljonen muistuttaa.

Yritys tai organisaatio, toimi seuraavasti, mikäli järjestät yritys- ja työelämään liittyvän tapahtuman:

  • Rekisteröi yrityksesi tai organisaatiosi tapahtumanjärjestäjäksi Vaasan seudun tapahtumakalenteriin.
  • Rekisteröi kaikki tapahtumaviestintää tekevät työntekijät käyttäjiksi, jotta he voivat päivittää yrityksesi tapahtumien tietoja.
  • Kirjaa tapahtumakalenteriin tapahtumasi tiedot hyvissä ajoin. Voit aina päivittää tietoja sitä mukaa kun ohjelma, puhujat, sisältö tai aikataulut tarkentuvat.
  • Kirjaa tapahtuman pääkohderyhmäksi ”Yritykset ja työelämä”, jolloin tapahtuma siirtyy syötteenä myös VASEKin tapahtumakalenteriin.
  • Muista lisätä tapahtuman tietoihin kuva. Muista myös linkki ilmoittautumislomakkeelle tai painike, jonka kautta voi ostaa lippuja tilaisuuteen.
  • Jaa tapahtumaa myös sosiaalisen median kanavissasi. Muista myös muut markkinointikeinot kuten uutiskirjeet, sähköpostikutsut, kutsukortit, lehti-ilmoitukset tai radiomainokset.
  • Muista päivittää tapahtuman tiedot tapahtumakalenteriin, mikäli niihin tulee muutoksia!

Toivotamme onnistuneita tilaisuuksia ja tapahtumia!‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Vasco Borralho puhaltaa uutta elämää Löfmarkin lihakauppaan

07.07.2020 | Uutiset
Carita Löfmark päätti terveyssyistä lopettaa Kauppahallissa toimineen lihakauppansa vuodenvaihteessa. Yritystoiminta laitettiin myyntiin, ja nyt on vihdoin varmistunut, että pidetty lihakauppa saa jatkajan. Vasco Borralhosta, joka on alun perin kotoisin Portugalista, mutta maalahtelainen jo 12 vuoden ajan, tulee uusi yrittäjä Kauppahalliin.
Lue lisää

Omenapihan eläinhoitolan toiminta alkaa vähitellen vilkastua koronakriisin jälkeen 

06.07.2020 | Uutiset
Koirat ovat aina olleet iso osa Maj-Lis Isojoen elämää. Jäädessään eläkkeelle työskenneltyään 40 vuotta kauppaoppilaitoksen lehtorina hän tiesi haluavansavielä jatkaa työntekoa. Hän oli pitkään kypsytellyt ideaa perustaa oma eläinhoitola ja nyt hän onkin pyörittänyt Omenapihan eläinhoitolaa jo 10 vuoden ajan.  
Lue lisää

Tuki yksinyrittäjälle

03.07.2020 | Uutiset
Kunnat myöntävät yksinyrittäjille avustusta toiminnan vakauttamiseen koronaepidemiasta johtuen. Päätökset yksinyrittäjien tuen maksamisesta tehdään yrityksen YTJ-rekisterin mukaisessa kotikunnassa (Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia ja Isonkyrö).
Lue lisää

VASEKin yrityspalvelut palvelevat koko kesän – yli 1 000 yritystä saanut jo apua koronatilanteessa

30.06.2020 | Uutiset
Lomakauden koittaessa ja koronarajoitusten lieventyessä, myös yritysten tilanne helpottuu. – On hienoa, että koronatilanne on nyt sellainen, että erilaisia rajoituksia voidaan jo purkaa. Tämä on tervetullutta yrittäjille, joilla on ollut erittäin haasteellinen kevät, VASEKin toimitusjohtaja Stefan Råback toteaa.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

30.06.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Muusikko Charles Plogman odottaa pääsevänsä pian takaisin esiintymislavoille

26.06.2020 | Uutiset
Charles Plogman kiinnostui musiikista jo teini-ikäisenä ja on siitä asti tehnyt kaikenlaista musiikin parissa. Hän perusti musiikkikustantamo Meir Musicin vuonna 1997 ja parin vuoden kuluttua hän sai mahdollisuuden työskennellä alalla täysipäiväisesti.
Lue lisää

Kyrönmaasta vetovoimainen matkailukohde

24.06.2020 | Uutiset
Kyrönmaan alueen Isokyrö, Laihia ja Vähäkyrö ovat potentiaalinen matkakohde niin kotimaanmatkailijalle kuin ulkomailtakin saapuvalle turistille. Laihian maine nuukuuden tyyssijana tunnetaan koko Suomessa, Vähänkyrön pläkkyriosaamisessa riittää ihailtavaa ja Isokyrö on noussut jopa maailmankartalle Kyrö Distilleryn ja sen yhteyteen kasvaneen toiminnan myötä. Lisäksi kaunis Kyrönjoki mutkittelee alueen halki, tarjoten sekin erilaisia mahdollisuuksia kokemus- ja nähtävyysmielessä.
Lue lisää

Yksinyrittäjätuesta apua kirpputoriyrittäjälle

18.06.2020 | Uutiset
Susanna Jokinen on yksinyrittäjä ja hän pyörittänyt neljä vuotta kirpputoria Tervajoella. Hänen kirpputorinsa Susan kirppis toimii siellä tavallisena kirpputorina, mutta lisäksi ihmisten kohtaamispaikkana. Susan kirppistä ei voi kutsua pelkäksi kirpputoriksi, sillä kirpputoritoiminnan ohelle on kehittynyt myös pienimuotoista kahvilatoimintaa.
Lue lisää