VASEK siirtyy käyttämään Vaasan seudun tapahtumakalenteria

15.01.2020

Tapahtumakalenteri

VASEKilla on jo usean vuoden ajan ollut kotisivuillaan tapahtumakalenteri, jonne on kerätty VASEKin omien tilaisuuksien lisäksi muita seudulla tapahtuvia seminaareja, kursseja ja koulutuksia, infotilaisuuksia, messuja sekä muita erilaisia yrittäjiä, liike-elämää ja seudun organisaatioita kiinnostavia tilaisuuksia. Nyt oman tapahtumakalenterin ylläpitäminen on kuitenkin jäänyt tarpeettomaksi, sillä Vaasan seudun verkkopalvelun uusittu, entistä toimivampi ja kattavampi tapahtumakalenteri tarjoaa tehokkaan kanavan myös yrittäjiä ja työelämää koskeville tapahtumille.

– Päivitimme äskettäin kotisivujamme ja siinä yhteydessä totesimme, ettei oman kalenterin ylläpitoon ja päivittämiseen kannata enää käyttää aikaa. Jatkossa syötämme omat tapahtumamme Vaasan seudun yhteiseen tapahtumakalenteriin, joka tavoittaa nykyisin entistä suuremman määrän potentiaalista kohderyhmää. Saamme kalenterista myös helposti syötteen omille kotisivuillemme, VASEKin viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen kertoo ja jatkaa:

– Saamme paljon yhteydenottoja yrityksiltä ja yhteistyökumppaniorganisaatioiltamme, voisimmeko mainostaa kotisivuillamme ja uutiskirjeessämme myös heidän tapahtumiaan. Nyt voimme ohjata kaikki tapahtumia järjestävät tahot Vaasan seudun tapahtumakalenterin käyttäjiksi. Kalenterissa tapahtumaa syöttäessä voi valita tapahtuman pääkohderyhmän, ja kun siinä valitsee kohderyhmäksi ”Yritykset ja työelämä”, siirtyy tapahtuma syötteenä myös VASEKin sivuille näkyviin. Poimimme entiseen tapaan nämä tapahtumat myös uutiskirjeeseemme.

VASEKin uutiskirje ilmestyy noin kahden viikon välein ja tavoittaa yli 2 000 vastaanottajaa.

– Kuten markkinointipäällikkömme Mari Kattelus taannoin totesi: ”Tapahtuma onnistuu, kun siitä kerrotaan.” Kannustamme siis kaikkia tapahtumanjärjestäjiä ottamaan Vaasan seudun tapahtumakalenterin käyttöön. Kalenteri myös auttaa tapahtuman suunnittelussa, sillä näet mitä muuta seudulla tapahtuu kaavailemanasi ajankohtana, Hietikko-Koljonen muistuttaa.

Yritys tai organisaatio, toimi seuraavasti, mikäli järjestät yritys- ja työelämään liittyvän tapahtuman:

  • Rekisteröi yrityksesi tai organisaatiosi tapahtumanjärjestäjäksi Vaasan seudun tapahtumakalenteriin.
  • Rekisteröi kaikki tapahtumaviestintää tekevät työntekijät käyttäjiksi, jotta he voivat päivittää yrityksesi tapahtumien tietoja.
  • Kirjaa tapahtumakalenteriin tapahtumasi tiedot hyvissä ajoin. Voit aina päivittää tietoja sitä mukaa kun ohjelma, puhujat, sisältö tai aikataulut tarkentuvat.
  • Kirjaa tapahtuman pääkohderyhmäksi ”Yritykset ja työelämä”, jolloin tapahtuma siirtyy syötteenä myös VASEKin tapahtumakalenteriin.
  • Muista lisätä tapahtuman tietoihin kuva. Muista myös linkki ilmoittautumislomakkeelle tai painike, jonka kautta voi ostaa lippuja tilaisuuteen.
  • Jaa tapahtumaa myös sosiaalisen median kanavissasi. Muista myös muut markkinointikeinot kuten uutiskirjeet, sähköpostikutsut, kutsukortit, lehti-ilmoitukset tai radiomainokset.
  • Muista päivittää tapahtuman tiedot tapahtumakalenteriin, mikäli niihin tulee muutoksia!

Toivotamme onnistuneita tilaisuuksia ja tapahtumia!‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Elisa Havuselasta Isännöintipalvelu Hissan uusi omistaja

24.01.2020 | Uutiset
Vuoden vaihteessa toteutui pitkään suunniteltu ja hyvin valmisteltu omistajanvaihdos vuonna 1983 perustetussa vaasalaisyrityksessä Isännöintipalvelu Hissa Oy:ssä. Omistaja Juha Hissa, joka pyöritti yritystä 20 vuoden ajan, luovutti omistajuuden Elisa Havuselalle ja jatkaa itse osa-aikaisena työntekijänä yrityksessä.
Lue lisää

Kevytyrittäjänäkään ei kannata tehdä virheitä, jotka olisivat vältettävissä

24.01.2020 | Uutiset
Mitä kevytyrittäjyys oikein tarkoittaa, ja onko se nimestään huolimatta ollenkaan yrittäjyyttä? Kevytyrittäjyydestä on tullut yksi suosittu tapa alkaa yrittäjäksi, sillä se sopii hyvin sivutoimiseen työhön, esimerkiksi palkkatyön tai opiskelun ohella.
Lue lisää

Inspiring visitors at Carbon Neutral Vaasa 202X meeting

21.01.2020 | Uutiset
Arafat Molik, an IT engineering student at Vaasa University of Applied Sciences (VAMK), has an idea: let us make electric cars more affordable and at the same time reduce the amount of petrol cars. This is not the first time he comes up with a solution related to energy efficiency and the environment: Arafat was part of one of the...
Lue lisää

Riima Oy hoitaa markkinointiviestinnän yrittäjähenkisellä otteella

16.01.2020 | Uutiset
Vuonna 2016 perustettu Riima Oy on täyden palvelun mainostoimisto. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kaikkea, mitä yritys tai organisaatio voi markkinointiviestinnän saralla tarvita: painotuotteet, digitaalisen markkinoinnin tuotteet ja verkkosivut sekä brändi- ja strategiasuunnittelu. Riima liittyi loppuvuodesta 2019 Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon, ja tarjoaa markkinointipalveluita aloittaville yrityksille suunnattuina paketteina.
Lue lisää

VASEK siirtyy käyttämään Vaasan seudun tapahtumakalenteria

15.01.2020 | Uutiset
VASEKilla on jo usean vuoden ajan ollut kotisivuillaan tapahtumakalenteri, jonne on kerätty VASEKin omien tilaisuuksien lisäksi muita seudulla tapahtuvia seminaareja, kursseja ja koulutuksia, infotilaisuuksia, messuja sekä muita erilaisia yrittäjiä, liike-elämää ja seudun organisaatioita kiinnostavia tilaisuuksia. Nyt oman tapahtumakalenterin ylläpitäminen on kuitenkin jäänyt tarpeettomaksi, sillä Vaasan seudun verkkopalvelun uusittu, entistä toimivampi ja kattavampi tapahtumakalenteri tarjoaa tehokkaan kanavan myös yrittäjiä ja työelämää...
Lue lisää

Apua liiketoiminnan kehittämiseen: Haku Pohjanmaan Kasvupolulle on alkanut

15.01.2020 | Uutiset
Pohjanmaan Kasvupolulle voivat hakea kaikki Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan yritykset, joilla on kova tahto kehittää liiketoimintaa ja kasvaa. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa.
Lue lisää

Haemme korkeakouluharjoittelijaa kevääksi ja kesäksi 2020 viestinnän eri tehtäviin

10.01.2020 | Uutiset
Tarvitsemme sinun apuasi energia-alan huipputapahtuman EnergyWeek 2020 järjestelytehtävissä sekä EnergyVaasan viestintään eri kanavissa. Toimit EnergyVaasan Communications & Brand Managerin apuna ja tuotat some-sisältöjä, markkinointimateriaalia sekä tiedotteita ja markkinointitekstejä.
Lue lisää

Julia auttaa yritysasiakkaitaan sanomaan KYLLÄ

07.01.2020 | Uutiset
Oma yritys oli Julia Olinille kaukainen ja epärealistinen haave, kunnes hän eräänä päivänä päätti piipahtaa Uusyrityskeskus Startiassa. Yhtäkkiä kaikki kävi todella nopeasti, ja YES Communications-yrityksestä tuli totta. Käynnistysvaihe meni yli odotusten, ja Julia näkeekin, että hänen tarjoamilleen palveluille on selkeästi tarvetta.
Lue lisää