VASEK siirtyy käyttämään Vaasan seudun tapahtumakalenteria

15.01.2020

Tapahtumakalenteri.

VASEKilla on jo usean vuoden ajan ollut kotisivuillaan tapahtumakalenteri, jonne on kerätty VASEKin omien tilaisuuksien lisäksi muita seudulla tapahtuvia seminaareja, kursseja ja koulutuksia, infotilaisuuksia, messuja sekä muita erilaisia yrittäjiä, liike-elämää ja seudun organisaatioita kiinnostavia tilaisuuksia. Nyt oman tapahtumakalenterin ylläpitäminen on kuitenkin jäänyt tarpeettomaksi, sillä Vaasan seudun verkkopalvelun uusittu, entistä toimivampi ja kattavampi tapahtumakalenteri tarjoaa tehokkaan kanavan myös yrittäjiä ja työelämää koskeville tapahtumille.

– Päivitimme äskettäin kotisivujamme ja siinä yhteydessä totesimme, ettei oman kalenterin ylläpitoon ja päivittämiseen kannata enää käyttää aikaa. Jatkossa syötämme omat tapahtumamme Vaasan seudun yhteiseen tapahtumakalenteriin, joka tavoittaa nykyisin entistä suuremman määrän potentiaalista kohderyhmää. Saamme kalenterista myös helposti syötteen omille kotisivuillemme, VASEKin viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen kertoo ja jatkaa:

– Saamme paljon yhteydenottoja yrityksiltä ja yhteistyökumppaniorganisaatioiltamme, voisimmeko mainostaa kotisivuillamme ja uutiskirjeessämme myös heidän tapahtumiaan. Nyt voimme ohjata kaikki tapahtumia järjestävät tahot Vaasan seudun tapahtumakalenterin käyttäjiksi. Kalenterissa tapahtumaa syöttäessä voi valita tapahtuman pääkohderyhmän, ja kun siinä valitsee kohderyhmäksi ”Yritykset ja työelämä”, siirtyy tapahtuma syötteenä myös VASEKin sivuille näkyviin. Poimimme entiseen tapaan nämä tapahtumat myös uutiskirjeeseemme.

VASEKin uutiskirje ilmestyy noin kahden viikon välein ja tavoittaa yli 2 000 vastaanottajaa.

– Kuten markkinointipäällikkömme Mari Kattelus taannoin totesi: ”Tapahtuma onnistuu, kun siitä kerrotaan.” Kannustamme siis kaikkia tapahtumanjärjestäjiä ottamaan Vaasan seudun tapahtumakalenterin käyttöön. Kalenteri myös auttaa tapahtuman suunnittelussa, sillä näet mitä muuta seudulla tapahtuu kaavailemanasi ajankohtana, Hietikko-Koljonen muistuttaa.

Yritys tai organisaatio, toimi seuraavasti, mikäli järjestät yritys- ja työelämään liittyvän tapahtuman:

  • Rekisteröi yrityksesi tai organisaatiosi tapahtumanjärjestäjäksi Vaasan seudun tapahtumakalenteriin.
  • Rekisteröi kaikki tapahtumaviestintää tekevät työntekijät käyttäjiksi, jotta he voivat päivittää yrityksesi tapahtumien tietoja.
  • Kirjaa tapahtumakalenteriin tapahtumasi tiedot hyvissä ajoin. Voit aina päivittää tietoja sitä mukaa kun ohjelma, puhujat, sisältö tai aikataulut tarkentuvat.
  • Kirjaa tapahtuman pääkohderyhmäksi ”Yritykset ja työelämä”, jolloin tapahtuma siirtyy syötteenä myös VASEKin tapahtumakalenteriin.
  • Muista lisätä tapahtuman tietoihin kuva. Muista myös linkki ilmoittautumislomakkeelle tai painike, jonka kautta voi ostaa lippuja tilaisuuteen.
  • Jaa tapahtumaa myös sosiaalisen median kanavissasi. Muista myös muut markkinointikeinot kuten uutiskirjeet, sähköpostikutsut, kutsukortit, lehti-ilmoitukset tai radiomainokset.
  • Muista päivittää tapahtuman tiedot tapahtumakalenteriin, mikäli niihin tulee muutoksia!

Toivotamme onnistuneita tilaisuuksia ja tapahtumia!‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Industry Insight -webinaarisarjassa keskityttiin julkisiin suorahankintoihin

29.10.2020 | Uutiset
Julkiset hankinnat ovat yrityksille oivallisia tilaisuuksia, mutta voivat myös tuntua haasteellisilta – onko pienillä ja keskisuurilla yrityksillä mitään mahdollisuuksia kilpailutuksissa? Future Cleantech Solutions -hankkeen järjestämän Industry Insight -webinaarisarjan viimeisimmässä osassa osallistujat saivat vinkkejä julkisiin hankintamenettelyihin liittyen.
Lue lisää

Yrittäjillä kuitenkin uskoa tulevaan – vaikeasta tilanteesta huolimatta

26.10.2020 | Uutiset
Keväällä Suomeen iskenyt koronakriisi on vaikuttanut kaikkiin yrityksiin jollain lailla. Monet yritykset ovat joutuneet suuriin taloudellisiin vaikeuksiin, valtaosa yrityksistä sinnittelee eteenpäin, osa yrityksistä on hyötynyt koronasta, jotkut yritykset kriisi on pakottanut etsimään uusia mahdollisuuksia ja kehittämään toimintaa. Eniten iskua ovat ottaneet palvelualat, erityisesti matkailu- ja ravintola-ala.
Lue lisää

EnergyVaasa Talks -webinaareissa esitellään energiateknologian teemoja koko vuoden 2021

22.10.2020 | Uutiset
Kansainvälisen energia-alan huipputapahtuma EnergyWeekin järjestäjät käynnistävät tammikuussa 2021 uuden energia-alan webinaarisarjan EnergyVaasa Talks. Webinaarisarja ulottuu koko vuoden 2021 ajalle, ja webinaarien teemat liittyvät laajasti energiateknologiaan.
Lue lisää

Tarkkana yrityshakemistojen kanssa – Tiedä mihin sitoudut

20.10.2020 | Uutiset
Erilaisten sopimusten tekeminen kuuluu olennaisesti yrittäjän arkeen. Sopimusasioissa on oltava kuitenkin aina tarkkana, ettei jälkikäteen tule ikäviä yllätyksiä. Älä ikinä sovi mitään suullisesti tai puhelimitse, vaan pyydä aina vähintään sähköpostitse myyjän tarjous ja lupaa vastata siihen kirjallisesti tai sähköpostitse.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

20.10.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Kassan pohja häämöttää, miten korjata tilanne? – Yritysneuvojan 10 neuvoa

15.10.2020 | Uutiset
Erityisesti tämän kevään poikkeusolosuhteet ovat vieneet monen yrityksen vaikeuksiin, mutta vastaavanlainen tilanne voi käydä yritykselle myös niin sanotusti normaaliolosuhteissa. Jos kassan pohja häämöttää ja yrityksellä on likvidiongelmia, mitkä ovat parhaat keinot korjata tilanne?
Lue lisää

Kiinnostus moottoreihin yhdistää – sivubisneksestä perheyritykseksi

12.10.2020 | Uutiset
Se, että Molpen kylästä löytyi jo ennestään neljä muuta autokorjaamoa ei pelottanut Niklas Sjödahlia. Hän otti kaksi vuotta sitten ratkaisevan askeleen ja siirtyi vakituisesta työpaikasta ja sivutoimiyrittäjyydestä täysipäiväiseksi yrittäjäksi mekaanikkona, peltiseppänä ja maalarina. Nykyään NT-Service on perheyritys, joka työllistää Niklaksen itsensä lisäksi myös kolme muuta työntekijää.
Lue lisää

Vaasan ensimmäinen modernin ajan puukerrostalo nousee Melaniemelle

08.10.2020 | Uutiset
Puusta on rakennettu taloja jo vuosisatoja, mutta CLT-tekniikka (cross-laminated timber, ristiinliimattu massiivipuu) on muuttanut puurakentamisen pelikenttää pysyvästi. Kestävät ja ympäristöystävälliset puurakennukset tekevät tuloaan myös Vaasan seudulle, ja seudun ensimmäinen puukerrostalo, Vaasan Viherlehto, on parhaillaan nousemassa Melaniemelle. Sen rakennuttamisesta vastaa Lakea.
Lue lisää