Ollikainen 600pxlogollaMikko Ollikainen

Hyviä neuvoja yrittäjyyteen ja kuppi kahvia, ja lisäksi perunasalaattia ja nakkeja, oli tarjolla 15-vuotisjuhlakiertueemme viimeisessä pysähdyspaikassa Vöyrillä. VASEKin yritysneuvoja Olav Nylund, joka toimii yhteyshenkilönä Vöyrin kunnassa toimiville yrityksille, toivotti osallistujat tervetulleeksi.

Vöyrin yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Kaj Svels esitteli yhdistyksen toimintaa ja muistutti verkoston voimasta – yrittäjiä on Suomessa paljon, ja heillä on suuri vaikutusmahdollisuus. Hän pohti kunnan matkailun tilannetta ja peräänkuulutti panostuksia siihen, sillä Vöyrin läpi ajaa Härmän Power Parkiin paljon ruotsalaisia turisteja nykyään.

Svels 2 600pxKaj Svels

Kunnanjohtaja Mikko Ollikainen kehui yhteistyötä VASEKin ja yrittäjäjärjestön kanssa. Hänen puheensa keskittyi ihmisen tärkeyteen yritysten ja organisaatioiden resurssina. Samat haasteet koskettavat kaikkia organisaatioita, ja siksi henkilöstön hyvinvointiin panostaminen ja henkilöstön kuunteleminen on ensiarvoista.

ELY-keskuksen Matias Smeds esitteli kunnan yrityksille saatavina olevia tukia ja muistutti erityisesti yritysryhmähankkeista. Siinä ryhmä yrityksiä kehittää toimintaansa sekä yhteisin toimenpitein että yrityskohtaisesti tavoitteena vaikkapa osuuskunnan perustaminen tai laatu- ja johtamisjärjestelmä.

Tidstrom 600pxJohanna Tidström

Illan päätti yrittäjä Johanna Tidström, jonka perustelut vaikuttajamarkkinoinnin hyödyllisyydestä yrityksille herätti mukavasti keskustelua. Omat tottumuksemme medioiden käytössä ovat muuttuneet, ja yhä useammin teemme tai hankimme jotain, koska kaveri niin suosittelee. Siksi yritystenkin kannattaa pohtia, missä kanavissa ne markkinoivat.

 

Esitykset

Människan - företagets viktigaste resurs

NTM-centralen stöd och tjänster 

Marknadsföring via influencers  

Olav Nylund
Olav Nylund
Yritysneuvoja
+358 40 548 4334
Aloittavat yritykset; Maalahti, Vöyri

Kjell Nydahl
Kjell Nydahl
Yrityspalvelujohtaja
+358 50 368 2686
Valmisteltu omistajanvaihdos, Korsnäs

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle