Vaasan seudulle uusi yritys- ja palveluhakemisto

05.12.2018

yrityshakemisto

Uusi Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto perustuu Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ylläpitämään yritysrekisteriin. Hakemistoon voi kirjata yritysten perustietojen lisäksi myös yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Yritys- ja palveluhakemisto löytyy osoitteesta vasek.yrityshakemistot.fi. Hakemisto perustuu pääosin viranomaisrekistereihin kuten kauppa- ja yhdistysrekistereihin. Yritysten tietoja päivitetään myös VASEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkeimpänä tietolähteenä ovat yritykset itse.

Yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta.

– Tietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi pyydämme yrittäjiä itse tarkistamaan yrityksensä tiedot. Yrityshakemistossa voi jo nyt tarkastella oman yrityksen tietoja, ja noin viikon päästä lähetämme kaikille yrityksille, joiden sähköpostiosoite meillä on tiedossa, esitäytetyn lomakkeen, jonka kautta tiedot voi helposti ja nopeasti päivittää, hakemiston pääkäyttäjä Johanna Hietikko-Koljonen kertoo.

Uutuutena palveluhakemisto

palveluhakemisto

Palveluhakemisto on uusi ominaisuus, joka on lisätty yrityshakemiston kylkeen:

– Nyt vielä alussa palveluhakemisto näyttää tyhjältä, mutta sitä mukaa kun yritykset päivittävät tietojaan, he voivat merkitä yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa. Yrityksen toimiala kun on usein hieman eri kuin mitä yritys oikeasti tekee, siksi palveluhakemisto helpottaa eri palveluiden löytämistä, Hietikko-Koljonen muistuttaa.

Yritysrekisteristä voi siis hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella.

– Kannattaa ehdottomasti käyttää hieman aikaa yrityksen toiminnan ja palveluiden kuvailuun, niin yritys nousee paremmin esiin hauissa. Kannattaa muistaa myös kieliversiot, eli tehdä nämä kuvailut myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tietojen säännöllinen päivitys tärkeää

Yritys voi pyytää tietojensa päivitystä yrityshakemiston kautta ihan koska vaan, mutta jatkossa VASEK lähettää yrityksille noin kuuden kuukauden välein pyynnön tarkistaa ja päivittää tiedot.

– Meille voi myös ilmoittaa, mikäli ei jostain syystä halua, että yritys on mukana seudun yrityshakemistossa.

Yrittäjä, toimi näin:

  1. Etsi yrityksesi tiedot osoitteesta vasek.yrityshakemistot.fi. Jos yrityksesi tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@vasek.fi. Näin saat jatkossa suoraan yrityksen sähköpostiin muistutuksen tietojen päivittämisestä.
  2. Ilmoita meille myös, jos yritystäsi ei löydy hakemistosta ollenkaan.
  3. Tarkkaile sähköpostiasi viikolla 50 ja käy päivittämässä yrityksesi tiedot, kun saat siitä pyynnön sähköpostiisi.
  4. Jos yrityksesi tiedot muuttuvat, ilmoita muutoksista meille info@vasek.fi tai yrityshakemiston kautta.
  5. Tarkista yrityksesi tiedot jatkossa aina kuuden kuukauden välein, kun saat aiheesta sähköpostia yrityksesi sähköpostiosoitteeseen.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

EnergyWeek 2023 jälleen suurempi kuin edelliset – seminaarit vetivät täysiä saleja

28.03.2023 | Uutiset
EnergyWeek 2023 keräsi viime viikolla Vaasaan ennätysmäärän kävijöitä seminaareihin ja messutapahtumiin. – Tänä vuonnakin EnergyWeek kesti koko viikon ja kasvoi siten entistä suuremmaksi; vierailijoita oli enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Huomasimme tämän jo ennen tapahtumaviikkoa, kun ennakkoilmoittautumisia oli ennen maanantaita 30 % enemmän kuin aiemmin, Kristoffer Jansson, EnergyVaasan Communications & Brand Manager kertoo.
Lue lisää

Yrityksen voi laittaa myyntiin monen eri kanavan kautta

28.03.2023 | Uutiset
Myyntikanavat yrityksen myymiseen -webinaari keräsi linjoille kuulijoita, joilla yrityksen myyminen oli ajankohtaista tai vasta alustavana ajatuksena. Yhtä kaikki – kuten omistajanvaihdoksissa aina – on järkevää aloittaa omistajanvaihdokseen valmistautuminen ajoissa, ja tällä kertaa webinaarissa pohdittiin erilaisia yrityksen myyntikanavia.
Lue lisää

EnergyWeek ensi viikolla jo 11. kerran

13.03.2023 | Uutiset
Ensi viikolla 20.–24.3. Vaasan kaupungintalolla järjestettävän energia-alan huipputapahtuman EnergyWeekin rekisteröityminen avattiin 15.1., ja ilmoittautuminen on edennyt erittäin hyvin. Paikalle odotetaan jälleen kerran tuhansia osallistujia kymmenistä eri maista. Näytteilleasettajapaikkoja on varattu hyvin kaikille neljälle messupäivälle.
Lue lisää

Koivulahden Säästöpankki auttaa laittamaan yrittäjän raha-asiat kuntoon

09.03.2023 | Uutiset
Koivulahden Säästöpankki kuuluu säästöpankkiryhmään, joka on toiminut jo 200 vuoden ajan. Pankki on yksi paikallisista säästöpankeista, joita löytyy ympäri Suomea. Täällä Vaasan alueella pankkiasioita voi hoitaa Vaasan ja Koivulahden toimistoilla.
Lue lisää

Yritysten haasteellinen vuosi vaikutti VASEKin yritysneuvontapalveluiden tarpeisiin

09.03.2023 | Uutiset
Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin vuosikertomus on julkaistu, ja toimitusjohtaja Stefan Råbackin mukaan vuosi 2022 oli onnistunut erilaisista haasteista huolimatta:
Lue lisää

Vaasan ekosysteemisopimushaun vuoden 1. hakukierros keskittyy kestävään kaupunkikehittämiseen

08.03.2023 | Uutiset
Kestävän kaupunkikehittämisen haussa haetaan Vaasan kaupunkiseudun ja valtion välisen ekosysteemisopimuksen tavoitteiden mukaisia hankkeita. Hankkeiden on edistettävä ekosysteemisopimuksessa määriteltyjen toimenpidekokonaisuuksien tavoitteita.
Lue lisää

Yrityskummit auttavat yrittäjää omien tavoitteiden saavuttamisessa

07.03.2023 | Uutiset
Yrityskummipalvelu on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka kaipaavat rinnalleen ulkopuolista mentoria ja sparraajaa tukemaan omaa yrittäjyyttä ja omien tavoitteiden saavuttamista.
Lue lisää

Pandemian haasteet johtivat Jukajan Ristikolla kehitykseen ja kasvuun

03.03.2023 | Uutiset
Laihialaisyritys Jukajan Ristikon perustamisesta on kulunut 25 vuotta, ja vuosi 2023 onkin melkein 30 työntekijää työllistävän yrityksen juhlavuosi. Kun kuusi ihmistä yhdisti voimansa aloittaakseen liiketoiminnan vuonna 1998, päätuotteena – aivan kuten nimikin kertoo – olivat kattoristikot.
Lue lisää